Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 98
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Με το καλοοοο!!!Η ωρα η καλη!Ευχομαι να εχετε μια ευτυχισμενη ζωη παρειτσα και να κανετε μια πανεμορφη οικογενεια γεματη υγεια,αγαπη και ευλογια!!!Με το καλο και το νινακι σας!!

Να περασετε υπεροχα!

Δημοσίευση

Η ώρα η καλή Ντάντη!!!!!!!! :woohoo:

Να ζήσετε ευτυχισμένοι και μονασμένοι μια ζωή και με το καλό να υποδεχτείτε και τον καρπό του έρωτά σας.. :cheer:

Λοιπόν η περίπτωσή σας μου θυμίζει πολύ τη δική μου και μπορώ να φανταστώ στο έπακρο το πόσο υπέροχη είναι αυτή η περίοδος της ζωής σου!

Κι εμείς γνωριστήκαμε με πεθερικά και τα συμπεθέρια μεταξύ τους όταν έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη μου, παντρευτήκαμε με πολιτικό μετά από 2 μήνες και νομίζω ότι ναι, εκείνη η περίοδος ήταν η πιο όμορφη της ζωής μου! Κοινή ζωή, όνειρα, προετοιμασίες για τα γεγονότα, γνωριμίες με συγγενείς και φίλους... Τέλεια!!!! :woohoo:

Ο έρωτας για τον άντρα μου και το σποράκι μου ήταν στο απόγειο!! Ε εντάξει, όλα αυτά μέχρι την ημέρα που γεννήθηκε η αλήτισσά μου! Εκεί μηδένισε το κοντέρ και ξεκινήσαμε από την αρχή! :cheer:

Δημοσίευση

με το καλο ο γαμος παντα να ειστε χαρουμενοι και ευτυχισμενοι και μολις ερθει και το μπεμπε ολα θα ολοκληρωθουν :):):):) μπραβο κοριτσακι μου θυμηθηκα και εγω τον δικο μου γαμο ευχαριστως θα τον ξαναεκανα...κοριτσια τελικα τους αγαπαμε εεε???τους αντρες μας λεω...λετε να μας αγαπαν και αυτοι το ιδιο??? :):P:P:P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...