Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!!!

Recommended Posts

αχ κοριτσια το σαββατο παντρευομαστε!!! με πολιτικο βεβαια, και τον θρησκευτικο αργοτερα με τη βαφτιση!!!

ειμαι πολυ χαρουμενη!!! θα παντρευτω τον ανθρωπο μου,το θηριο μου!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

τον αγαπαω τον λατρευω τον εχω ξαναερωτυευτει!!! αισθανομαι σαν την πρωτη μας μερα!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ειμαι πολυ ευτυχισμενη!!! και ειπα να το μοιραστω μαζι σας!!! :)

θα παντρευτουμε στη πεντελη και μετα θα παμε να φαμε εκει σε μια ταβερνουλα που εχει κοντα,οι γονεις μας και τα αδερφια του! και μετα θα φυγουμε για 2ημερο εγω με τον χρηστο στο λουτρακι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 98
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Συγχαρητηρια για το γαμο σου! Σου ευχομαι καθε ευτυχια και με το καλο να υποδεχτειτε το καινουριο μελος στην οικογενεια σας! :)

κοριτσακι μου η ωρα η καλη να ειστε παντα μαζι χαρουμενοι και ευτυχισμενοι .Να προσεχεις το μωρακι στη κοιλιτσα και να του δωσεις πολλα φιλακια .Ασχετο στη συναντηση 9 Μαιου θα ερθεις ;

Γλυκό μου κοριτσάκι με το καλό...Χαίρομαι ιδιαίτερα με τους γάμους που γίνονται αποκλειστικά κ μόνο απο έρωτα κ αγάπη...!

Να ζήσετε λοιπόν,κάθε ευτυχία μέσα απο την καρδιά μου κ με το καλό να έρθει στον κόσμο κ το..θηριακι σας!!!

Φιλάκια πολλά!!Να περάσετε πανέμορφα...

Η ωρα η καλη!!!!!!Να ειστε παντα ερωτευμενοι,αγαπημενοι,ενωμενοι και αγκαλιασμενοι!

Με το καλο να ερθει και το μωρακι σας! :):)

Μικρούλα συγχαρητήρια κορίτσι μου!

Τώρα το μονο που έχετε να περιμένετε για να ολοκληρωθεί η ευτυχία σας είναι ο καρπός του έρωτα σας! Το σπλαχνακι σας!

Να ζήσετε κοπέλα μου. Τις ευχές μου στον Χρήστο!

να ζησετε πάντα ευτυχισμενοι!!!!!

να ειστε για ολη σας τη ζωη ερωτευμενοι όπως τωρα!!!!

με το καλο να ερθει και το μωρακι σας!!!!

αχ αχ φιληναδακια σας χιλιοευχαριστω ολες!!!! και εσεις να ειστε καλα στα σπιτακια σας ευτυχισμενες και οι οικογενειουλες σας με υγεια και χαρα!!!

στη συναντηση θελω πολυ να ερθω!!! αλλα λεω να μην το πολυπω οτι θα ερθω γιατι μια ζωη ολο κατι γινεται και μου το χαλαει!!!!

Χάρηκα πολύ μαζί σου!

Την γνωρίζω την ιστορία σου και πραγματικά χάρηκα που όλα προχωράνε!!!

Σου ευχομαι ολόψυχα η ώρα η καλή( μου θύμησες τον δικό μου πολιτικο γάμο όπου περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ με τις οικογένειες και καλούς φίλους!Και εμεί ς μετά πήγαμε για μαμ!)

Να περάσετε τέλεια λοιπόν, και σου ευχομαι ολόψυχα όλα να κυλήσουν όμορφα και παραμυθένια!!!

σας ευχαριστω πολυ!!!! διαβαζω ξανα τις ευχες σας και ειναι τοσο γλυκες!!! ειναι πολυ ομορφο να ξεκινας τη ζωη σου με τον αντρα σου με τοσο γλυκες ευχες!!!

ρε κοριτσια τι να κανω που δεν θα ζησω πρωτη νυχτα γαμου?????????? καταλαβενετε τι εννοω!!!! ετσι μου ερχεται να παρω τον γιατρο να τον ρωτησω!! αχαχαχαχαχχαχαχχααχ

Να ειστε πολυ ευτυχισμενοι, υγιεις και αγαπημενοι και να εχετε ολα τα καλα του Θεου!! Και ενα υγιεστατο και πανεμορφο μωρο!

mikroulaxristos έγραψε:

σας ευχαριστω πολυ!!!! διαβαζω ξανα τις ευχες σας και ειναι τοσο γλυκες!!! ειναι πολυ ομορφο να ξεκινας τη ζωη σου με τον αντρα σου με τοσο γλυκες ευχες!!!

ρε κοριτσια τι να κανω που δεν θα ζησω πρωτη νυχτα γαμου?????????? καταλαβενετε τι εννοω!!!! ετσι μου ερχεται να παρω τον γιατρο να τον ρωτησω!! αχαχαχαχαχχαχαχχααχ

Αχ τι όμορφα!!! Με το καλό και να σας πάνε όλα καλά με την κενούρια σας αρχή!!!!! Γιατί καλέ να μην έχεις πρώτη νύχτα γάμου? Ο γιατρός σου έχει πεί όχι επαφές? Με προσοχή και ηρεμία επιτρέπονται. Είμαι και γω στην 14 βδομάδα. Να περάσετε τέλεια!!!!!!!!!

αχ νανα μου ο γιατρος ειχε πει οχι επαφες,επειδι ειχα μια μικρι αποκολληση. αλλα τον πηρα τηλ και τον ρωτησα!!! μου ειπε λοιπον οτι με προσοχη και χαλαρα επιτρεπεται!!! θα του ετοιμασω υπερπαραγωγη!!! χααχαχαχ

Περιττό να σου πω ότι έχω βουρκώσει... :blush: :blush: :blush:

Με το καλό κοριτσάκι μου!!! Και να'σαστε πάντα ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι όπως τώρα!!! Με το καλό να έρθει και το νινάκι σας και να ολοκληρωθεί η μαγική εικόνα!!!! Φιλάκια πολλά και στους τρεις σας!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

mikroulaxristos έγραψε:

αχ νανα μου ο γιατρος ειχε πει οχι επαφες,επειδι ειχα μια μικρι αποκολληση. αλλα τον πηρα τηλ και τον ρωτησα!!! μου ειπε λοιπον οτι με προσοχη και χαλαρα επιτρεπεται!!! θα του ετοιμασω υπερπαραγωγη!!! χααχαχαχ

Δεν το ήξερα μικρούλα μου, αλλά απο δω και πέρα όλα θα πάνε καλά!!!!! Να ετοιμάσεις μια πολύ ρομαντική ατμόσφαιρα και θα το θυμάστε με πολύ όμορφη ανάμνηση!!!

Πολλα πολλα Συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να ζησετε και παντα ερωτευμενοι ποωσ σημερα!!!!!!!!!

Να εισατε παντα καλα και με το καλο το μωρακι σας!!!!!!!!!!!!

H ώρα η καλή! Να ζήτετε μαζί και ευτυχισμένοι!

Μα γίνονται πολιτικοί γάμοι το Σάββατο; πίστευα ότι

πολιτικοί γάμοι τελούνται μόνο σε εργάσιμες μέρες και ώρες.

(έτσι τουλάχιστον μας είχαν πει στο Δημαρχείο.)

'Οπως και να ΄χει, θερμές ευχές για βίον ανθόσπαρτον! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...