Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα μαμακουλιτσες.Σε 2 εβδομαδες αισιος γενναω και θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις.Ποτε πρεπει να αρχισω να ψαχνω παιδιατρο για το διαμαντακι μου;Επισεις αν μπορειτε να μου συστησετε εσεις κανενα καλο παιδιατρο.Μενω στην Θεσσαλονικη στην περιοχη των Αμπελοκηπων.

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ !

ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΩΡΑ!!! (ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ , ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ...) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΥΤΩΣΩΣΤΕ ΑΝ ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙΣ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΧΕΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ.

Δημοσίευση

Ζητησε να σου συστησουν καποιον. ειναι πολυ βασικα να ειναι κοντα στην περιοχη σου, ειναι πολυ δυσκολες οι μετακινησεις με ενα νεογεννητο.

Τη μερα που με το καλο βγεις απο το μαιευτηριο, θα τον παρεις τηλεφωνο και θα του πεις ποτε γεννησες και θα του ζητησεις να ερθει απο το σπιτι σας να δει το μωρο. Εντωμεταξυ να εχεις φροντισει να αγορασεις η να νοικιασεις εναν βρεφικο ζυγο, ωστε να τον εχεις τη μερα που θα ερθει ο παιδιατρος αν ειναι δυνατον. Με το καλο!!

Δημοσίευση

vriskomai ki egw stin thesei sou mono pou egw argw na gennisw akoma epeidei omws eimai polu anxotikia psaxnw apo twra paidiatro.menw stin athina kai eimai se kainourgeia geitonia stin opoia den gnwrizw tipota etsi loipon skeftika i na rwtisw ton farmakopoio mou gia to an xerei kapoio kalo paidiatro i tha paw kapoia mera stis kounies tis geitonias mou kai ekei tha rwtisw tis mamades gia ton kallitero paidiatro..alli lisi den vriskw!

Δημοσίευση

αχ κοριτσια και μενα με απασχολη αυτο το θεμα,περιμενω να περασει και ο λιγος καιρος που εμεινε να γεννισω,και αληθεια ποτε ειναι η πρωτη εξεταση-εμβολειο του παιδιου;;;;

μου ειπαν οτι ειναι 1-2 εβδομαδες αφου βγουμε απο μαιευτηριο,ισχιει;;;;;

ειμαι και ασχετη βλεπετε :blink::blink:, πρωτη φορα γινομαι μαμα.

οπως και πολλες αλλες σαν εσας, :laugh: :laugh: :laugh: !!

Δημοσίευση

ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗ ΚΑΝΑΜΕ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ.ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΜΗΝΩΝ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΠΙΤΙ(ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ) ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΧΡΗΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!!!

Δημοσίευση

Εγω ευτυχως εχω παιδιατρο εναν απο τους γιατρους του μητερα, οποτε ειδε τη μαργαριτα απο την αρχη.

Ειναι παντως πολυ βασικο να τον βρεις απο πριν, να ξερεις οτι ειναι παντα διαθεσιμος και οτι ερχεται σπιτι (τουλαχιστον στην αρχη)

επισης πανω απο ολα να σου εμπνεει εμπιστοσυνη

με το καλο!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...