Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

καρολ τωρα θυμηθηκα κατι...λοιπον πατησε στο τελευταιο εικονιδιο με τις φωτος μου και κανε και εσυ ενα αφου σου αρεσαν!χαχαχα βεβαια τοσο ομορφο δε θα ειναι χαχαχαχα

σου αρεσαν τα κερατα ?

βρε με αγνοεις και εμενα και την κατρινα??????????αυριο τα λεμε....γκουχου γκουχου..δεν έχεις κατι ΑΛΛΟ να κανεις????????καληνυχτα...το ξερω ότι δεν μπορεις μακρια μου...κανε υπομονη...χαχα

• Απαντήσεις 157
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

εεεεεεεεεεεεεεεεεεειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι κ εγω πέρασα τέλεια αν κ ήταν η Ραμόνα μαζί που έσταζε φαρμάκι κ μιλούσε κ συνέχεια κ δεν άντεχα... απαπαπαπα αφήστε τα δράμα!!! :P:P:P:P:P

Ήταν ένα υπέροχο απόγευμα κ για μένα κ χάρηκα πολύ που σας είδα όλες κ που γνώρισα το καρολινάκι κ τη μιρλίτσα!!! Ελπίζω να επαναληφθεί!! Είστε όλες τέλειες!!! Φιλάκια πολλά!!

Δημοσίευση

Καλημέρα καλημέρα!!!!Τι κάνετε κοριτσάκια μου?Ευτυχώς χθες που έφυγα και πρόλαβα τον γιόκα μου!!!Απαπαπ!!!τι είστε εσείς???Δεν αφήνετε άνθρωπο να φύγει απο δίπλα σας!!!Ούτε μπήκα χθες το βράδυ να δω φωτό.Κοιμήθηκα απο τις 10!!!!!!Ωραία ήταν!!!Χάρηκα πολύ που σας ξαναείδα,χάρηκα ακόμη πιο πολύ που γνώρισα την Κarolina και τη Mirlitsa(παρόλο που δε μιλήσαμε πολυ,θα μιλήσουμε όμως την επο΄μενη.Θα σε πάρω παραμάσχαλα!!!!)Άντε και στην επόμενη συνάντηση θα φέρω και τον γαμπρό!!!Karolina ακούς???Μπες στο θέμα"Την κυριακή γιορτάσαμε τα πρώτα μας γενέθλια" να δεις τι παιδί σου δίνω!!! Αντε καλημέρα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

to agoraki mou έγραψε:

Μπραβο σας κοριτσια !!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δειχνετε σαν να γνωριζεστε χρονια !!! ;)

Καρολιναααααααααααααααααα!!! :woohoo:

Εισαι κουκλααααα !!! ;)

Και μικρουλααααα ;)

Και ναι η παπενια σου μοιαζει !!! ;)

ευχαριστώ Ελενίτσα μου για τα καλα σου λόγια....!!!!!!!!!!!είσαι πολυ γλυκιά... :P:P είσαι από τους λίγους που μου λένε ότι μου μοιάζει η παπένια ... μακάρι ... :P ειδικα το μικρούλααααααααααα μου άρεσε πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: τρελά θα έλεγα...μιας και εχω πατησει τα 31.... :(

Δημοσίευση

ΖΕΝΙΑ έγραψε:

Χάρηκα πολύ που σας ξαναείδα,χάρηκα ακόμη πιο πολύ που γνώρισα την Κarolina και τη Mirlitsa(παρόλο που δε μιλήσαμε πολυ,θα μιλήσουμε όμως την επο΄μενη.Θα σε πάρω παραμάσχαλα!!!!)Άντε και στην επόμενη συνάντηση θα φέρω και τον γαμπρό!!!Karolina ακούς???Μπες στο θέμα"Την κυριακή γιορτάσαμε τα πρώτα μας γενέθλια" να δεις τι παιδί σου δίνω!!! Αντε καλημέρα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευγενία μουυυυυυυυυυ και εγω χάρηκα πολυ που σε γνώρισα και ας μην τα παμε πολυ...μμμμμμμμμμμμ την κυριακή 9 Μαιου θα μαι εκει και θα τα πουμε πολυ πιο καλα.... ;εισαι ακόμη πιο όμορφη απο κοντα και οχικαι τόσο γκρινιαρούλα.... :P θαχεις δώσει και τα σήματα .. οπότε θα σαι μια μελλουσα σοφερίνα...απλά πες πότε και που θα κυκλοφορείς για να βγαλω ανακοίνωση!!!!!!!! :P:P χαχα ασε έχω θεμα γιατι έχω εδω και μηνες μία γλυκυτατη συμπεθέρα την νινινα αλλα ειμαι ειλικρινης και της ειπα οτι γνωρισα και αλλο γαμπρο... :P:P και θα το αφησω στη Λυδια οπότε θα σε λεω συμπεθερούλα 2... :):) θα μπω και θα τα ξαναπουμε κοριτσακι... ;)

Δημοσίευση

ευγενια μου ομορφη καλε μην κανεις καμμια τρελα...συμπεθερα την καρολ?απαππαπα χαχαχαχαχα

χαχαχαχαχα αχ μακαρι να ερθω την κυριακη να σας ξαναδω! νενεκα ασε τις βλακειες αφου εισαι τρελαμενη μαζι μου δε μπορεις μακρυα μου!

Δημοσίευση

λοιπον ειδα τις φωτογραφιες σας και καταλαβα οτι περασατε πολυ ωραια !!καλα να εισαστε να περνατε καλα παντα στις συναντησεις !! σας παρατηρησα ολες σας μια προς μια ....... δεν μπορω να μην πω οτι η πιο ομορφη ειναι η ραμονα καθως της εχω λιγη αδυναμια και το ξερει !!! την ασπα την εχω γνωρισει εεεε καλη ειναι αλλα ομορφη δεν την λες !!! οι υπολοιπες ετσι και ετσι δεν πεθανα κιολας !!! χαχαχαχαχα ( και λιγη πλακιτσα δεν βλαπτει )

Δημοσίευση

βρε κοπελιες μου καλα ειμαι απλα δεν ειμαι ολη μερα στον υπολογιστη και δεν μπορω να κανω αποσυνδεση ακομα και στις 5 τα ξημερωματα με δειχνει σε συνδεση χαχαχαχαχα

λοιπον η ασπα ειναι ομορφη αλλα οχι πιο ομορφη απο μενα αυτο ηθελα απλα να πω !!! ετσι δεν ειναι καλη μου φιλεναδιτσα ;;; σλουρπ σλουρπ

η ραμονα ειναι κουκλα εχω ξαναπει και η ασπα το ξερει πολυ καλα οτι πεθαινω για σοκολατενιους ανθρωπους !!!!

κουκλιτσα η αδερφη μου η διδυμη σου καλα ειναι διαβαζει γιατι δινει πανελληνιες και εχει αγχωθει αρκετα !! αντε να δω τι θα κανει !!! και μην ακους την ασπα οτι θα με δεις και θα παθεις ατυχημα .... φαντασου μια τουλουμπα η μια σημαδουρα χαχαχαχαχα φιλακια κοπελιτσες μου !!

Δημοσίευση

ΒΙΚΥ 2 έγραψε:

λοιπον η ασπα ειναι ομορφη αλλα οχι πιο ομορφη απο μενα αυτο ηθελα απλα να πω !!! ετσι δεν ειναι καλη μου φιλεναδιτσα ;;; σλουρπ σλουρπ

η ραμονα ειναι κουκλα εχω ξαναπει και η ασπα το ξερει πολυ καλα οτι πεθαινω για σοκολατενιους ανθρωπους !!!!

και μην ακους την ασπα οτι θα με δεις και θα παθεις ατυχημα .... φαντασου μια τουλουμπα η μια σημαδουρα χαχαχαχαχα φιλακια κοπελιτσες μου !!

Καταλαβες τώρα Ραμόνα, θέλει η φιλενάδα μας να σου πώ όλη την αλήθεια για το ποιόν της....άκου λοιπόν:

είναι μια ζουμερή, αφρατούλα και ζουμπουρλίδικη ξναθόφατσα!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

καλά... για το ίσιο ξανθό μαλλι? :blink: δεν έχω λόγο, αν πω κάτι να καραφλιάσω :silly:

για την μετριοφροσύνη της δε....επίσης δεν έχω λόγια!!! :unsure:

όσο για τους σοκολατένιους ανθρώπους?...είναι γεγονός ότι τρελλαίνεται...μην κάτσεις ποτέ δίπλα της!!! :dry:

...και ναι δεν συγκρίνεται μαζί μου..... :(

εγώ το ξαναλέω...θα πάθεις ατύχημα!!!! ;):dry:

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

αγαπες μου ομορφες φροντηστε να σας δω την κυριακη!!! σας φιλω

Ραμονάκι πρώτα ο θεός, καλά να 'μαστε αν θα έρθω, θα έρθω μαζί με την κόρη μου.

Αλλά εγώ είμαι του απροόπτου, όπως την Τετάρτη που το αποφάσισα μια μέρα πρίν, έτσι τελευταία στιγμή θα έρθω....είμαι κορίτσι που θέλω να κάνω και εντύπωση βλέπεις!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

mirlitsa έγραψε:

mama_xina έγραψε:

Ραμονάκι πρώτα ο θεός, καλά να 'μαστε αν θα έρθω, θα έρθω μαζί με την κόρη μου.

Αλλά εγώ είμαι του απροόπτου, όπως την Τετάρτη που το αποφάσισα μια μέρα πρίν, έτσι τελευταία στιγμή θα έρθω....είμαι κορίτσι που θέλω να κάνω και εντύπωση βλέπεις!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:[/quote:rott2oc7]

και κανεις Άσπα μου γιατι είσαι γλυκύτατη κοπέλα... :):):) απλά η ραμόνα να μην είναι γιατι θα αρχίσει να μιλαει και δεν θα τελειωνει καταλαβες???????χαχαχα :P:P:P μιας που και εγω δεν μιλαω καθόλουυυυυυυυυυυυυυυυυ :P:P :woohoo:

άντε Ραμονάκι να ρθεις και εσυ για να περασουμε τέλεια....ήδη το χω πει στον αντρούλη μου και αν όλα πάνε καλα θα μαι και εγω στην παρεούλα σας...!!!!!!!!!

τα :kiss: μου σε όλα τα κοριτσάκια που γνώρισα...

Δημοσίευση

ωχ θα ερθεις και εσυ?

παλι θα εισαι διπλα μου κ δε θα ξεκολλας?

δουλευε καρολ ντιαρ δουλευε!

χαχαχα ασπα θα ντυθω παλι υπερπαραγωγη για να μην κλεψεις εσυ την παρασαση!

και μην ξεχναμε...11μαιου!χαχαχα

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

ωχ θα ερθεις και εσυ?

παλι θα εισαι διπλα μου κ δε θα ξεκολλας?

δουλευε καρολ ντιαρ δουλευε!

χαχαχα ασπα θα ντυθω παλι υπερπαραγωγη για να μην κλεψεις εσυ την παρασαση!

και μην ξεχναμε...11μαιου!χαχαχα

δεν ξεχνώ καλέ, έχω μνήμη ελέφαντα :P ....μόνο μνήμη, μην σκεφτείς τίποτα άλλο :angry:

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

αχαχαχαχαχα

καλα ασπα ειδες τι καλη που ειμαι ομως που σε περιμενα ε?ειδες?εγω τις κραταγα να μην φυγουν!

ειδηκα η καρολ ελεγε παμε κ παμε!απαπαπα

χαχαχαχαχα

ναι γλυκιά μου το εκτιμώ βαθύτατα!!!! :)

...και αν ξαναφέρεις λεύκωμα θα σου γράφω ώωωωωωωωωρες!!!! :lol:

Δημοσίευση

σοκολατένια μου αγάπηηηηηηηηηηηηηη !!!!!!!!!!!!!!!!! :P:P Ραμονάκι μου καλημέρα και από δωωωωωωω...λοιπόν κοίτα πως έχουν τα πράγματα αν δεν έρθεις την Κυριακή δεν πειράζει απλά θα σε φάωωωωωωωωωωωωωωωωωω :woohoo: :woohoo: :woohoo: σε φιλώ και εύχομαι όλα να σου πάνε τέλεια.....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...