Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

δεν ξερω επειδη οι καθημερινες μου ειναι βραχνας με το Σταυρο και ηθελα ρε παιδι μου να πιω ενα καφε μονη μου αλαλ δνε εχει γυρισει ο μπαμπας ακομα και να τον παρω μαζι ως συνηθως στις 6 εχι χωρο οποτε δυσκολο να φαω ολη την ωρα στο δρομο .Παντως μπορει να με δειτε ξαφνικα μπροστα σας

• Απαντήσεις 157
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

εγώ μπορώ ναρθω σιγουρα στις 3 ... 3και κατι ...και ειναι η μόνη μέρα που μαι πολυ χαλαρη(έχω την πεθερά μου που κραταει την μπεμπούλα μου και μπορω να γυρίσω σχετικά αργά... :woohoo: :woohoo: )

οπότε σίγουρα θα μαστε:

Καρολινάκι,Κατερινάκι,Ραμονάκι,Pink...και μάλλον Ζένια και Rubelitsa?????????

περιμένω και τα υπόλοιπα κοριτσάκιααααααααααα...

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

μακαρι μακαρι μακαριιιιι!!!!!

ετσι για να κανει κ η μαμα κατι για τον εαυτο της!!!!!

:P:P:P;) έτσι είναι η Τετάρτη για μένα ειναι μέρα που χαλαρώνω και γεμίζω τις μπαταρίες μου... :P:P

και το μαμυ μου κρατάει εδω και καιρό την πιο όμορφη παρέα στο γραφείο!!!!!!!!!!!!!!!!κάθε μέρααααααααααααααααααααα.!!!!!!!!!να στε καλα όλες!!!!!!!!!!!!!!! θα χαρώ να σας γνωρίσω και από κοντα ... :woohoo: ;)

Δημοσίευση

αρχίζουμε και μαζευόμαστε σιγα σιγα...

μπράβο rubelitsa που τελικά θα ρθεις... :):)

θα μαστε: Κατρινάκι,Ραμονάκι,Καρολινάκι,rubelitsa σίγουρα...

όποια άλλη κοπελίτσα έρθει ας γράψει εδώ....

pink τελικά θα ρθεις?

kimon...?

Δημοσίευση

καλημέραααααααα κοριτσάκιαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh:

είμαι πολυ χαρούμενη επειδή μεθαύριο είναι η συνάντηση και θα χαρώ πολυ να γνωριστούμε απο κοντα..!!!!!!!!!!αλλά περιμένω συμμετοχή γιατι μόνο μου τα λεω.... :P:P

Ραμονάκι μου αν θες στειλε μου με πμ το κινητό σου για να τηλ.. τι φωτό τέλειες είναι αυτές... θα μου πεις λεπτομέρειες απο κοντάααααααα...

Εεεεεεεεεεεεεππππ που είστε όλες????????????? :dry::dry: θα σας βαλα απουσία... :P:P συμπληρώστε την λίστα για να ξέρουμε πόσες τελικά θα μαστε...

Καρολινακι,...

Δημοσίευση

Μπέλλα μου να τα εκατοστήσετε μάτια μου και να στε πάντα ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!και να δείτε οπως ποθείτε τον Κωνσταντίνο σου...

κριμα που σαι μακρια...το παραπονο μου είναι ότι πολλα πολλα κοριτσάκια που χω γνωρίσεικαι έχω συμπαθήσει απο δω είναι μακρια...(Δράμα,Κρήτη,Κοζάνη....) :(:(

Δημοσίευση

neneka έγραψε:

eeeeeeeeeeiiiiiiiiiiii k egw tha erthw... simeiwste me parakalw... :P

telika omws pou tha sunantithoume??

θα συναντηθούμε στην καφετέρια Τερίνα στην Καπνικαρέας γύρω στις 3 ..ίσως κάποια κοριτσάκια έρθουν λίγο νωρίτερα...

μπράβο μεγαλώνει η λίστα... :P :P :P

Kαρολινάκι, pink, neneka....

εγώ βάζω και τα κοριτσάκια: Κατρινάκι,Ραμονάκι και rubelitsa...που χουν πει ότι θα ρθουν... ;);)

Δημοσίευση

καλημέρααααααααααααααα εεεεεεεεεεεεεεπ που είστε όλες? αύριο ειναι η συνάντηση και θέλω να δω πόσες θα μαστε..... :P:P:P

Κατρινάκι,Ραμονάκι,Kαρολινάκι,Rubelitsa,Neneka,Σισσιώ,Pink...σωστά??????????όποια θέλει ας μου στείλει πμ το κινητό της...εγώ γύρω στις 3 θα μαι εκει... :kiss::kiss: περιμένω κοριτσάκια....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...