Μετάβαση σε περιεχόμενο

επιθυμητο οικογενειακο εισοδημα?

Recommended Posts

κοριτσια...καποιες απο εσας το ζειτε...ξερετε πανω κατω ποσα λευτα χρειαζετε να εχει μια οικογενεια για να ζει με αξιοπρεπεια ...ξερετε γενικοτερα ποια ειναι τα εξοδα ενος σπιτιου αι πανω απολα ενος μωρου....! για φωτειστε μας και εμας!

ποσα λευτα πιστευετε πρεπει να μπαινουν στο σπιτι για να μην μας πιανει πανικος καθε τελος του μηνα?

με αξονα το οτι δεν εχεις ενοικιο και δεν χρωστας πραγματικα σε κανεναν!

για δωστε λιγο φως στο τουνελ...γιατι αρχισε να σοβαρευει η κατασταση και πρεπει να τα βαλω πραγματικα κατω!χιχιχι γιου ολ νοου γουατ αι μιν!χιχιχιχι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 69
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΟΙΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ(ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΔΥΣΚΟΛΟ)ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΖΩ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΤΑ ΚΑΝΩ ΣΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ...ΕΝΝΟΩ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΤΛ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ :):):) ΟΠΟΤΕ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΑΝΥΣΗΧΩ ΓΙΑΑΥΤΟ...ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ pink ποτε μην σκεφτεσε δεν εχω λεφτα δεν κανω παιδια...οι δικοι μας ειχαν λιγοτερα απο μας και κανανε το ενα παιδι μετα το αλλο και η περισσοτεροι αναπολουν εκεινα τα χρονια....

εχετε δικιο εν μερη,σιγουρα αν το θες πραγματικα περιοριζεις καποια αλλα πραγματα αλλα δεν μπορω να βλεπω και καποιους να μην εχουν ουτε γαλα να δωσουν στα παιδια και να συνεχιζουν να κανουν κι αλλα

eini analoga tis apetiseis kai ton tropo zwhs pou exei kapoios .

xoris niki h danio spitiou pou einai to megalitero eksodo kai me xilia euro kala pernas .

an exeis mathei omos na psonizeis adiakopa kai na trexeis apo kafe se kafe kai apo eksodo se eksodo kai na kaneis ta panta gia na mhn sou ftanoun e tote oute ta 2 oute ta 3 xiliarika tha sou ftanoun .

pou metaksi mas 2 xiliarika kai xoris niki-danio einai souper !!

oi dikoi mas tote an pernane oti pernoume emeis tha htan basiliades ,exoun allaksei oi anages mas para poli apo tote kai aytes oi anages den einai oi pragmatikes alla o katanalotismos pou mas dernei .

pink έγραψε:

εχετε δικιο εν μερη,σιγουρα αν το θες πραγματικα περιοριζεις καποια αλλα πραγματα αλλα δεν μπορω να βλεπω και καποιους να μην εχουν ουτε γαλα να δωσουν στα παιδια και να συνεχιζουν να κανουν κι αλλα

an den exoun oute gia gala na ta thilasoun !!!tzampa einai :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

AFRODITH έγραψε:

pink έγραψε:

an den exoun oute gia gala na ta thilasoun !!!tzampa einai :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:[/quote:1dixj1ft]σωστη! και οταν τελειωσει τα γαλα;εγω δεν αντεχω να ακουω οτι τα παιδια τα στελνει ο θεος και θα κανω οσα θελει ο θεος

savropinguinos έγραψε:

νομιζω οτι με ενα πεντοχιλιαρο θα περναμε ανετα κ θα κανουμε κ τις βολτες μας /ταβερνες μας!!! :)

Ξερεις πολλους να περνουν 5000 ευρω??? :silly:

θα με τρελανεις Σαυροπιγκουινε!!!

Δοξα τω θεω εμεις παιρνουμε κοντα 3/5 του ποσου αυτου και ειμαστε μια χαρα!!!δεν χρωσταμε βεβαια πουθενα! ;)

βρε κορίτσια, κατά προτίμηση, όσες ζείτε Αθήνα...

ίσως σας φανεί χαζό, αλλά...

πως τα βγάζετε πέρα οι κοπέλες κυρίως που δεν εργάζεστε

και έχετε και μωρό-μωρά, και ενοίκια, και λογαρισμούς

και κυρίως υπάρχει ο μισθός

μόνο του συζύγου?

Μας ήρθε μετάθεση για Αθήνα (γμτ... γμτ ... γμτ...)

και από χθες... ενώ όοοοολοι οι άλλοι, φίλοι, συγγενείς κλπ

είναι μέσα στη χαρά που θα μας έχουν κοντά τους,

εμείς είμαστε σα θλιμμένες χήρες.

δε με νοιάζει η προσαρμογή σε νέα πόλη, ίσα ίσα μ αρέσει,

δε με τρομάζει το μάζεμα και το άπλωμα του νοικοκυριού,

όσο με τρομάζει το πως θα τα βγάλουμε πέρα σε μια πόλη

που έχει περισσότερα έξοδα απο μια επαρχιακή.

κι εγω ηθελα να μαθω αν τα καταφερνετε με μισθο μονο απο τον ανδρα,δυστυχως δεν υπαρχει βοηθεια απο το κρατος,σε αλλες χωρες τα πραγματα ειναι διαφορετικα

Ελενιτσα μου καταρχην Συγχαρητηρια για τη μεταθεση σου!θα συνηθησεις και θα ανταπεξερχεσαι οπως ολοι μας!σιγουρα η ζωη δεν θαναι τοσο ανετη οσο στην επαρχια αλλα θα βρεις τους ρυθμους σου(μαγαζια πιο φθηνα) και τροπους να μην αυξησεις ιδιαιτερα τα εξοδα σας!εγω μενω ΣΑΛΟΝΙΚΗ και εδω ειναι πιο ακριβα απο επαρχια αλλα ημαστε μια χαρα και περιμενουμε και την μπεμπουλα μας!α...και δεν ημαστε κλεισμενοι μεσα στο σπιτι ,διασκεδαζουμε κιολας!και να φανταστεις οτι εχουμε και πολλα εξοδα διοτι το σπιτι μας ειναι μεγαλο!!!

ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΨΥΧΟΦΘΟΡΑ!!ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ,ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΖΩ ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!

ΚΑΙ ΔΩ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ...

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΛΟ ΜΙΣΘΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΟΙΚΙΟ....ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....ΣΑΣ ΕΠΡΗΞΑ ...

ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 1500-2000 ΕΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ ΠΟΣΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙΚΟ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΞΟΔΑ ΟΠΩΣ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ...

:blink::blink: ΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ ΓΑΜΩΤΟ............. :angry::angry:

κοριτσια χιλια ευχαριστω για τις απαντησεις σας!

καλα δεν ειμαστε τιποτα ψωναρες να θελουμε να εχουμε ολες τις ανεσεις του κοσμου αλλα πριν κανεις παιδι πρεπει να σκεφτεις κιολας αν θα καταφερεις να το ζησεις! δεν βγαινουμε καθε μερα εξω ειμαστε του σπιτιου αλλα γενικως κανουμε ταξιδια!ενοικιο δεν εχουμε! εμεις τωρα την βγαζουμε με εναν μισθο και στο σπιτι μπαινουν το μηνα κοντα στα 1700 και μας περισευουν αλλα σκεφτομαστε γενικως ποσα χρειαζονται ωστε τελος του μηνα να μην ψαχνεις δανεικα απο τραπεζες και γνωστους!

Για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα δουλευαμε και οι 2.Τα λεφτα ηταν υπερ-αρκετα και καναμε τρελλες σπαταλες (δανειο 2ου αυτοκινητου,αγορα μηχανης ψωνια,ψωνια,ψωνια κτλ)!!!Νοικιαζαμε ενα μεγαλο και καινουργιο διαμερισμα και ο μηνας εχει εννια!!!

Μετα την "ακμη" ηρθε η "παρακμη" :( Απολυθηκαμε και οι 2 απο τις δουλειες μας και μειναμε ξεκρεμαστοι για 1 χρονο περιπου.Μεσα σε ολη αυτη την ωραια κατασταση προστεθηκε και προβλημα υγειας!

Πουλησαμε το 2ο αυτοκινητο και ξεχρεωσαμε την τραπεζα,ομως οι λογαριασμοι ετρεχαν με ιλιγγιωδη ταχυτητα!!!Σας λεω οτι μετραγαμε τα κερματα για να παρουμε ψωμι κ τσιγαρα :blink:

Τρεχαμε σαν τρελλοι για να βρουμε δουλεια,οτιδηποτε,δεν ειχαμε περιθωρια επιλογης..Τελικα βρηκε δουλεια ο καλος μου με αρκετα καλα χρηματα(1700E).Αλλαξαμε και σπιτι (με το μισο ενοικιο απο το προηγουμενο)και δοξα τω Θεο ολα ειναι καλα.Δεν μας περισσευουν βεβαια αλλα περασαμε τοσο ασχημα εκεινη την περιοδο που αν ξεμεινουμε στο τελος του μηνα λεμε:EXOYME ΠΕΡΑΣΕΙ Κ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!αγκαλιαζομαστε και γελαμε :)

Σαφως υπηρχε και γκρινια εκεινη την μαυρη :P περιοδο αλλα μας εδεσε πολυ η ολη κατασταση!!!Βεβαια ειχαμε κ βοηθεια απο τους γονεις μου!

Οι αναγκες μας δεν σταματανε ποτε!Εμεις πρεπει να βαλουμε ορια και να απλωνουμε τα ποδια μας μεχρι εκει που φτανει το παπλωμα μας ;)

Και αν ερθει και ενα μωρακι ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερουμε.

Ο Λαζόπουλος είπε μια σωστή κουβέντα:

"Κάποτε τελίωνε ο μήνας και περισσέραυανε λευτά, Τώρα τελιώνουν τα λευτά και περισσεύει ο μήνας" :P Πόσο δίκιο έχει!

Η γνώμη μου είναι ότι αν δεν έχεις ενοίκιο ή άλλα δάνεια σε τράπεζες η κάθε οικογένεια μπορεί να προσαρμόζει τις ανάγκες της ανάλογα με τα έσοδά τους.

εμεις ζουμε με ενα μισθο και ξοδευοντας για τα απαραιτητα... ευτυχως που παιρνουμε και το επιδομα τριτεκνιας και κλεινουμε τρυπες...

εμεις τα ζυγησαμε κοριτσια...τα ζυγησαμε καλα και οταν βρω δουλεια μετα απο λιγο ξεκηναμε προσπαθειες!

εμας η αληθεια ειναι οτι μας αγαπαει ο θεος και εχουμε εισοδημα απο δυο ενοικια 400+400 και τον μισθο του αγγελου και μενουμε σε σπιτι ιδιοκτητο,το θεμα ειναι να βρω και εγω μια δουλεια ωστε να μπορεσουμε να νοικιασουμε αυτο που ειμαστε (75τμ) και να νοικιαζουμε ενα μεγαλυτερο με δυο υπνοδωματια!!!γενικως δεν ειμαστε σπαταλοι ανθρωποι,και στο σπιτι θα μαγειρεψουμε για να μην ξοδευουμε και σε ψωνια δε θα σπαταλαμε αλλα δεν θελουμε να ερθει ενα μωρο και να μην ξερουμε τι εξοδα θα εχουμε με αποτελεσμα να μας πιασει πανικος!

Elenitsa_2 έγραψε:

βρε κορίτσια, κατά προτίμηση, όσες ζείτε Αθήνα...

ίσως σας φανεί χαζό, αλλά...

πως τα βγάζετε πέρα οι κοπέλες κυρίως που δεν εργάζεστε

και έχετε και μωρό-μωρά, και ενοίκια, και λογαρισμούς

και κυρίως υπάρχει ο μισθός

μόνο του συζύγου?

Μας ήρθε μετάθεση για Αθήνα (γμτ... γμτ ... γμτ...)

και από χθες... ενώ όοοοολοι οι άλλοι, φίλοι, συγγενείς κλπ

είναι μέσα στη χαρά που θα μας έχουν κοντά τους,

εμείς είμαστε σα θλιμμένες χήρες.

δε με νοιάζει η προσαρμογή σε νέα πόλη, ίσα ίσα μ αρέσει,

δε με τρομάζει το μάζεμα και το άπλωμα του νοικοκυριού,

όσο με τρομάζει το πως θα τα βγάλουμε πέρα σε μια πόλη

που έχει περισσότερα έξοδα απο μια επαρχιακή.

αν σας βολευει επιλεξτε π.χ την χαλκιδα για να μενετε και ο συζυγος να πηγαινοερχεται..

Aργυρώ μου σ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.

εύχομαι να καταφέρω να γνωριστώ με κοπέλες

και να τους προσφέρω τις υπηρεσίες μου...

αν και βρωμάει ο τόπος από ονυχοπλαστικουδες...

Elenitsa_2 έγραψε:

Aργυρώ μου σ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.

εύχομαι να καταφέρω να γνωριστώ με κοπέλες

και να τους προσφέρω τις υπηρεσίες μου...

αν και βρωμάει ο τόπος από ονυχοπλαστικουδες...

nai uparxoun polles alla exoun kai douleia .

an katebeis pros peiraia na mineis tha se sistisw sthn isthitiko mou gia na breis douleia .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...