Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες τις τις κοπέλες!

Ήθελα να ρωτήσω τις πιο έμπειρες, τι γίνεται στην περίπτωση που επιστρέψει η περίοδος κατά την διάρκεια του θηλασμού.

Εγώ γέννησα πριν από 2,5 μήνες περίπου και θηλάζω αποκλειστικά από την πρώτη ώρα της ζωής του μπέμπη μου!

Χθες λοιπόν, μου ήρθε περίοδος...νόμιζα πως όσο θηλάζει μια γυναίκα τόσο καθυστερεί να επιστρέψει και η περίοδος.

Υπάρχει περίπτωση να μου σταματήσει η παραγωγή του γάλακτος;;;

Επιρρεάζει το μωρό αυτή η κατάσταση;;;

Πρέπει να προσέξω ή να αποφύγω κάτι;;;

Δεν θέλω με τίποτα να σταματήσω τον θηλασμό. Νομίζω πως του δίνω το καλύτερο δώρο που μπορεί κανείς να δώσει.

Έχει και ο μπέμπης μου αλλεργία στον αγελαδινό γάλα και σε περίπτωση που σταματήσω τον θηλασμό θα πρέπει να του δώσω ένα απαίσιο υποαλλεργικό γάλα που δύσκολα θα το συνηθίσει...

Κάθε γνώμη και άποψη δεκτή!

Δημοσίευση

προσωπικη εμπειρια δεν εχω,αλλα ξερω οτι σε πολλες γυναικες πχ η κουνιαδα μου,η περιοδος ερχοταν κανονικα ενω θηλαζε και θηλαζε αποκλειστικα τους 6 πρωτους μηνες..νομιζω οτι ειναι αναλογως τη γυναικα δεν υπαρχει καποιο προβλημα..

αν βεβαια σε αγχωνει κανε μια ερωτηση στο γιατρο σου αλλα ειμαι σχεδον σιγουρη οτι δεν υπαρχει λογος ανησυχιας

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Νομίζω πως είναι πολλά τα θετικά. Θα κοινωνικοποιηθούν τα γλυκά μας, θα μάθουν πραγματάκια σιγά σιγά, θα πάει η γλώσσα τους ροδάνι! Ενώ στο σπίτι, ε είναι δυνατόν να μην αρχίσουν να βαριούνται; Ο δικός μας έχει βαρεθεί και τα παιχνίδια του, πιο πολύ τον ενθουσιάζουν οι ανασκαφές στα πράγματα που έχω γύρω από το γραφείο μου. Εχω κουραστεί να μαζεύω, να σκύβω συνέχεια και να μαζεύω. Τις ιώσεις, δυστυχώς, δεν θα τις γλιτώσουμε, ελπίζω να είναι διαχειρίσιμα τα πράγματα όμως. Για μετά τη γέννα, και γω θα το πάω με βάση τι θα μου πει η παιδίατρος.  Ας ελπίσουμε ότι όλα κυλήσουν καλά!! 
    • Εγώ έχω πάρει ρούχα μόνο,τώρα μετράμε με τον σύζυγό διαστάσεις για να αγοράσουμε λίκνο και ότι άλλο χρειάζεται για το παιδί. Εγώ μόνο για καρότσι έκανα έρευνα αγοράς και μέχρι και σήμερα είμαι ανάμεσα σε 2 δεν έχω αποφασίσει 😂
    • Αα είναι κ πιο μικρούλα εσένα οπότε ναι καλύτερα να την κρατήσεις πιστεύω κ εγω. Κ εγω να σου πω την αλήθεια να τον κρατήσω θελω κ τωρα για να μην εχω συνέχεια το άγχος τι κολλησε τώρα, μη με κολλησει κ εμενα κλπ..αλλα ειναι πιο δυσκολο γιατί ειναι πιο μεγάλος κ πολυ ζωηρος κ δεν μπορω να τον απασχολήσω με τοσο ενδιαφέροντα πράγματα σπιτι, οπότε βαριέται πολυ εύκολα κ κανει ολο βλακειες. Είμαι πολυ προβληματισμενη, δεν ξερω τι να κανω.
    • Κ εμενα τα ιδια ακριβώς ειχε. Οκ απο πυρετό νορμάλ, αλλα ο βηχας και η μυξα μας πέθαναν, δεν κοιμόμασταν τα βράδια. Αποφάσισα κι εγω να τον παω ξανά απο αύριο, τωρα που εχει συνέλθει, κ ο Θεός βοηθός 😛 πιο πολυ να σου πω φοβάμαι ιωσεις που μπορει να ειναι επικίνδυνες για το έμβρυο πχ κυτταρομεγαλοιος, κοξακι..αλλά κ σπιτι δεν παλεύεται η κατάσταση. Βαριέται παρα πολύ κ αρχίζει κ κανει ολο βλακειες, εε κ κάποια στιγμή χάνω κ εγω την υπομονή μου κ δε μ αρέσει ολο αυτο που γίνεται ουτε για αυτόν ουτε για μενα. Για μετα τη γέννα που λες, το ίδιο σκέφτομαι κ εγω. Δεν ξέρω πως θα τα συνδυασω κ τα 2. Προς το παρόν η σκέψη μου είναι να μην τον παω μεχρι Μάιο κ να ξεκινήσει παλι Ιούνιο. Αλλα θα δούμε μεχρι τότε.. 
    • Τέλεια τα νεα σου 😍 Τι όμορφα τα λόγια σου, προσπαθώ να το δω ετσι φοβάμαι, τόσο πολυ την αποτυχια, μήπως δεν παει καλα και μου πάρουν πίσω την χαρά! 2μιση χρόνια δεν εμεινα ποτε εγκυος ! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...