Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κλαιω...με το παραμικρο κλαιω! στις χαρες κλαιω στις λυπες κλαιω! ελεος βαρεθηκα να κλαιω! ολη την ωρα συγκινουμε! δεν κλαιω επηδει ποναω αλλα απο συγκινηση! ελεος ξερετε κανενα φαρμακο γιαυτο?οχι αλλο κλαμμα ρεζιλι εχω γινει! ακομα και με τις διαφιμησεις εγω κλαιω! :angry:

Δημοσίευση

ΧΑΧΑΧΑ !!φιλεναδααααααααααααααααααα !!!! δεν ξερω τι σου συμβαινει !! μηπως πρεπει να αρχισεις τα σκληρα ;;; χαχα

ελα μωρε εισαι ευαισθητουλα αυτο ειναι ολο !! ασε που το κλαμα κανει καλο καθαριζει τα ματια αλλα και την ψυχη ......... ετσι μου ειπε ο ψυχιατρος μου οταν ειχα την επιλοχεια !! ( ασε με και εχει χαλασει η επικοινωνια στο φεις και οποτε παω να στειλω μνμ μου γραφει σφαλμα !! μου εχουν σπασει τα νευρα πιαααααααα )

Δημοσίευση

βρεεεεεεεεεεεεεεε !! δεν μπορω μη λετε τεοια πραγματα !! ειδικα εσενα δεν σε περιμενα τοσο κλαψιαρα !! χαζη !!! ντυσου στολισου και παρε τον καλο σου να πας για ενα ποτακι αλλιως ελα να κρατησεις τα πιτσιρικια μου να βγω εγω χαχαχα

Δημοσίευση

Κοριτσια κι εγω κλαιω με το παραμικρο, αφου ντρεπομουνα να συνοδευσω την κορη μου στο θεατρο οταν ηταν νηπια γιατι γινομουνα ρεζιλι! Κλαιω σε ολες τις ταινιες του ντισνεη :(

Σε μια συζητηση που ειχα με μια κοπελα , μου ειπε οτι κάτι μας λειπει γιαυτο κλαιμε, ενα ενζυμο ή κατι τετοιο.

Το καλο ειναι οτι καθαριζουν τα ματια.....

Δημοσίευση

οχι αλλο κλαμμα για μενα και οχι αλλα ψεμματα για αλλους ε κελυ?

αφησε δε στα ειπα τελικα οντως το τσαι ειναι που με πειραζει και πηγαινω τουαλετα γιατι μπερδεψα το τσαι του βουνου με ενα αλλο που βοηθαει στη διαιτα κ εκνευριστηκα!

Δημοσίευση

πρεπει να βαλω τον αντρα μου να το διαβασει αυτο το θεματακι που λεει οτι ειμαι κλαψιαρα...ευτυχως δηλαδη δεν ειμαι η μονη!δυστυχως δεν μπορω να το ελεγξω...γενικα ειμαι πολυ αυθορμυτη κ καθολου διακριτικη με τα αισθηματα μου ειτε θετικα ειτε αρνητικα ειναι αυτα!

Δημοσίευση

λοιπον η διαφιμηση της κοσμοτε με κανει και κλαιω που τα φανταρακια εχουν σημα καμπανα αλλα ειναι στη ξενιτια,η καμπανα της εκκλησιας με κανει και κλαιω,ολα τα σηριαλ στη τηλεοραση...και ολα αυτα τις τελευταιες μερες!εγω ειχα μαθει να το ελεγχω αυτο τωρα τι εγινε ρε μαμοτο?

Δημοσίευση

το πιλατες με κανει και νυσταζω γιατι εχω μαθει τις εντονες χορευτικες ασκησεις ρε συ!

εμενα κοιμαται ο γλυκος μου στον καναπε στα ποδια μου και ο σκυλος μας απο κατω! αντε παλι συγκινηθηκα! αννα πες του οτι μας λειπει αυτο το ενζημο!

Δημοσίευση

σκασε βλακα και μονο στη σκεψη συγκινηθικα χαζο! αχ θεε μου μακαρι κοριτσακι μου!να δεις που απο αθηνα μεχρι δραμα εγω θα κλαιω!χαζοβιολιτσα μου ομορφη!

αντε οριστε τα καταφερες κλαιω! ωχ θεε μου γραφω και δακρυζω απο χαρα!

ουτε εγγυος δεν εκλαιγα τοσο!

Δημοσίευση

και εγω σε αγαπαω χαζο μου!

εχθες ο αγγελος με το που ηρθε απο τη δουλεια μου ειπε οτι οικονομικα μπορουμε να κανουμε παιδι αν βρω και εγω μια απλη δουλεια και οτι θελει να κανουμε και διαφορα τετοια και εγω κρατηθηκα να μην κλαψω αλλα οταν το βραδυ κοιμηθηκε ξεραθηκα στο κλαμα!

Δημοσίευση

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΠ!!!!ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!!ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΚΑΛΕ?ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΑΣΩ ΑΠ'ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ...ΑΚΟΥ ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΜΠΑΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΣ!!!! ΜΗΝ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΕΣΥ ΘΑ ΚΛΑΙΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ :P:P ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΤΟ ΕΞΗΣ! ΕΧΕΤΕ ΝΕΥΡΑ? ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ? ΣΤΡΕΣ? ΚΑΝΕΤΕ ΣΕΞ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΕΡΝΑΝΕ :laugh: :laugh: ΑΛΛΙΩΣ ΠΗΔΗΧΤΗΤΕ ΑΠ'ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ???? ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΡΟΥΦΗΧΤΑ :kiss::kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...