Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΜΕ ΛΕΝΕ ΙΩΑΝΝΑ ΞΕΝΙΤΙΔΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ.

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 2009 ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΩ.

ΟΜΩΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ .....ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ .

ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ.

1. ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ

2. ΟΡΓΑΝΩΣΑΜΕ ΒΡΑΔΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 ΚΑΙ ΩΡΑ 21:00 ΣΤΟ "ARENA" LIVE MUSIC HALL ΣΤΟ 2ο ΧΙΛ. ΚΙΛΚΙΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 10 EURO .ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ EUROPE ONE ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ.

Κορίτσια μου βοηθήστε όσες έχετε τη δυνατότητα. Μας χρειάζεται η μικρούλα και εμείς σαν μάνες πιστεύω ότι καταλαβαίνουμε την μαμά αυτού του αγγελουδιού. Δεν πρόκειται για ψέμα. Το ξέρω το μωράκι. Είναι 15 μέρες μεγαλύτερο από το δικό μου και πονάω να ξέρω ότι μια άλλη μανούλα δε χαίρεται τόσο όσο εγώ.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 ΒΡΑΔΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΩΡΑ 21:00 ΣΤΟ "ARENA" LIVE MUSIC HALL ΣΤΟ 2ο ΧΙΛ ΚΙΛΚΙΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΙΩΑΝΝΑ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΝ

*Ν.ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ*

1.ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΝΘΕΣΗ (25ης Μαρτιου 5,Ευκαρπια,εναντι ''ΕΝΑΣΤΡΟΣ'',τηλ 2310 670750) 2.ALPHA CAR (Μποτσαρη με Φιλελληνων 24,Ελ.Κορδελιο,τηλ 2310 770163) 3.ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΛΑΧΕΙΩΝ,ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΣΑΜΑΝΤΖΙΔΗΣ ΜΗΝΑΣ (Μ.Αλεξανδρου 10,Αμπελοκηποι,τηλ 2310 731661)

4.LE CENTRAL cafe bar... (Παυλου Μελα 38 με Παλαιων Πατρων,Κεντρο,τηλ 2310 234553)... Δείτε περισσότερα.... See More

5.BARCELONA sport cafe (Θεμ.Σοφουλη 92,Καλαμαρια,τηλ. 2310 419978)

*Ν.ΚΙΛΚΙΣ*

1.ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΝΘΕΣΗ (εναντι ΔΕΗ,τηλ. 23410 70333)

2.FORD ΚΑΡΟΛΙΔΗΣ (αρχη 21ης Ιουνιου,τηλ 23410 22099)

*Ν.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ*

ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΝΘΕΣΗ (Μακεδονιας 4,Περισταση,τηλ 23510 64255)

Δημοσίευση

Να συμπληρώσω ότι η μικρή είναι τετραπληγική με κρίσεις επιληψίας. Το νοσοκομείο στη Σουηδία ζητάει από τους γονείς της να καταθέσουν 6000€ για να τη δεχτουν για 4 μέρες για εξετάσεις. Η επέμβαση δεν ξέρουν πόσο θα κοστίσει αλλά πρέπει να γίνει γιατί αλλιώς τα οστά της θα καμπυλώσουν. Ο γιατρός εδώ πρότεινε να τη βάλουν σε ίδρυμα. Φυσικά οι γονείς ούτε να το σκεφτούν.

Δημοσίευση

Παπάκι μπορώ να το στείλω στο troktiko για να το δουν και άλλοι και να βοηθήσουν;;; Είναι ένα site πολύ διαδεδομένο και πιστέυω ότι θα βοηθήσουν αρκετοί... ;) Δεν ξέρω αν θέλουν οι γονείς απλά επειδή θα το δουν πολλοί...

Δημοσίευση

ninaki1 έγραψε:

Παπάκι μπορώ να το στείλω στο troktiko για να το δουν και άλλοι και να βοηθήσουν;;; Είναι ένα site πολύ διαδεδομένο και πιστέυω ότι θα βοηθήσουν αρκετοί... ;) Δεν ξέρω αν θέλουν οι γονείς απλά επειδή θα το δουν πολλοί...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ Η ΒΟΗΘΕΙΑ..ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ.

ΘΑ ΠΑΩ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΚΙ ΕΓΩ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΕΡΔΕΜΑ (ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ)ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ ΝΤ' ΑΛΛΟΥ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΤΑΧΡΗΜΑΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ..

Δημοσίευση

Αν δεν κάνω λάθος ο λογαριασμός είναι στο όνομα του πατέρα της μικρής. Χάρης Ξενιτίδης λέγεται. Για όποια ενδιαφέρεται στο fb υπάρχει γκρουπ με το όνομα S.O.S. !!! Η ΜΙΚΡΗ ΙΩΑΝΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ....

Δημοσίευση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΠΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΘΑ ΠΑΩ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ FACEBOOK ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ MAIL ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ..ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ SPAMS, ΟΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ...ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΚΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ..

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΩΝΙΑ!

Δημοσίευση

Την ξέρω τη μικρούλα και όλοι εδώ στο Κιλκίς που μένω την ξέρουν την ιστορία. Είναι νέοι γονείς με όνειρα και αυτοί και είναι κρίμα να μην δωθεί αυτή η ευκαιρία στη μικρή. Τώρα θα στραφώ και στην εκκλησία. Είμαι πολύ περίεργη για το ποια θα είναι η αντιμετώπισή τους.

Δημοσίευση

papaki70 έγραψε:

Την ξέρω τη μικρούλα και όλοι εδώ στο Κιλκίς που μένω την ξέρουν την ιστορία. Είναι νέοι γονείς με όνειρα και αυτοί και είναι κρίμα να μην δωθεί αυτή η ευκαιρία στη μικρή. Τώρα θα στραφώ και στην εκκλησία. Είμαι πολύ περίεργη για το ποια θα είναι η αντιμετώπισή τους.

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΟΠΟΤΕ ΜΟΛΙΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ, ΠΕΣ ΜΟΥ..ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ, ΚΑΝΟΝΙΚΑ...ΒΕΒΑΙΑ...

ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΟΛΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ..

ΑΜΑΝ ΠΙΑ, ΛΙΓΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΜΑΣ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...