Μετάβαση σε περιεχόμενο

29/4 PAGKOSMIA MERA TIS EUXIS! H DIKI SAS???

kelly24

Recommended Posts

KORITSAKIA M DIAVASA KAPOU OTI 29 TOU MINOS EINAI PAGKOSMIA MERA TIS EUXIS!!!

I DIKI MOU EUXI LIPON EINAI NA NAI OLOI OI ANTHRWPOI POU AGAPAW KALA KAI OLOS O KOSMOS NA EXW TON ANTHRWPO MOU DIPLA MOU PANTA KAI GRIGORA NA MINW EGGUOULA KAI NA KANW TO MWRAKI MOU...I DIKI SAS???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχομαι να εχει ολος ο κοσμος την υγεια του (σωματικη και ψυχικη) και ο Θεος να δωσει σε μενα και στον αντρα μου υπομονη,δυναμη και κουραγιο για την εξωσωματικη που θα κανω.Εεεεε τωρα αν θελει να μας δωσει και μια θετικη χοριακη δεν θα πουμε οχι.

:laugh: :laugh: :laugh:

Αναμφισβητητα πρωτα απο ολα υγεια για ολους και με το καλο να ερθει το Σεπτεμβριο το αστερακι μας που το περιμενουμε με πολυ λαχταρα και ανυπομονησια :)

ευχομαι παγκοσμοια ειρηνη...υγεια στον πλανητη...λιγοτερα ψεμματα στο μαμμυλαντ...μωρα στις κοιλιτσες σας...και τελος ευχομαι να ερθει η κελλυ μαζι μου διακοπες στη ροδο γιατι την κρητη την αποκλεισαμε και θα παω τελικα ροδο και αγια αννα! ε κελλυ...θα μου κανεις την ευχη μου πραγματικοτητα?

ααα ευχομαι κιολας να βρεθει μια συστευη να σιδερωνει μονη της τα ρουχα και εγω να την βλεπω!χαχαχα

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ¨¨ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ¨¨ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΙΑ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ...

ευχομαι να βγει ενας ανιχνευτης ψευδους και καθε φορα πριν ποσταρουν ψεμματα καποιοι...να τους διαγραφει αυτοματα!χααχαχαχα ονειρα!

εχω τον αγγελο τωρα να κλαιει...χαχαχα καθαριζει κρεμμυδια,μαγειρευει!χαχαχααχ

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

02 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

02 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού

04 Απριλίου - Διεθνής Ημέρα κατά των Ναρκών

07 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

08 Απριλίου - Ημέρα του Έθνους των Ρόμα

11 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα κατά της Aσθενείας Πάρκινσον

16 Απριλίου - Διεθνής Ημέρα κατά του Θορύβου

16 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Φωνής

17 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Αγροτικής Πάλης

17 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Αιμορροφιλίας

18 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Πολιτιστικής Κληρονομιάς

22 Απριλίου - Ημέρα της Γης

23 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου

24 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Κατάργησης των Πειραμάτων σε Ζώα

25 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ελονοσίας

26 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Διανοητικής Ιδιοκτησίας

27 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Σχεδίου (Design)

28 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία / Διεθνής Ημέρα Μνήμης Εργατών

29 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Χορού

μωρο μου που ειδες οτι ειναι και της ευχης γιατι το ψαχνω στο αλμανακ και δε βρισκω τιποτε μαμοτο!εχεις βρει καποιο καλυτερο???

Ευχομαι να σταματησει επιτελους αυτος που οριζει παγκοσμιες ημερες να το κανει για το καθετι που του κατεβαζει η γκλαβα του!!

Ευχομαι επισης να τον πετυχω σε καμια γωνια!! Δε θα τον πετύχω??? Μαυρο φίδι που τον εφαγε!!

σισσιω ειναι διαφοροι οργανισμοι που απευθυνοντε σε εναν παγκοσμοιο οργανισμο και μετα απο "σκεψη" παιρναει η παγκοσμια ημερα κατα της βλακειας!

πχ μπορουμε και εμεις να παμε για να οριστει η παγκοσμοια ημερα μαμμυλαντισμου!χαχαχα

ραμονα ροδο????????σε ζηλευω!εγω θα παω για 2 μονο μερουλες την πεμπτη.

λοιπον εγω εκτος απτα κλασσικα θα ευχομουν κατι που το εχω συνεχεια στο μυαλο μου...να γυρνουσα τον χρονο πισω!ειναι στιγμες της ζωης μας που μας βοηθανε ανθρωποι κ περναμε χρονο μαζι τους αλλα για καποιο λογο ηλιθιο θα ελεγα απομακρυνομαστε κ χανομαστε...θα ηθελα να μιλαω με καποιες κοπελες που μου σταθηκαν 2 μηνες στο νσκμειο αλλα ετσι απλα χαθηκαμε.κ οποτε παω ροδο σχεδον καθε μηνα δηλαδη παω εκει κ δεν τις βρισκω.δεν ειναι αδικο???

ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑ!!!!!!!! ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΗΧΙΣΜΕΝΑ.... ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ....

Αργυρω 27 έγραψε:

Ευχομαι ολα οσα ζητησατε να εκπληρωθουν!!! :kiss:

Εγω αρκουμαι σαυτα που ηδη εχω!!!φιλακια κουκλες μου!!!

Εισαι πολυ γλυκια :)

• 2 weeks later...

ευχομαι στις 9 μαιου που θα γιορτασουμε την πρωτη επετειο γαμου μας να μας βρει αγκαλιτσα και να κραταμε στο χερι ενα θετικο τεστακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχομαι να πραγματοποιηθούν όλες οι ευχές σας!!

Για εμένα που γεννάω την Δευτέρα, τι άλλο?

Να έχω εναν καλό τοκετό και ένα υγιέστατο μωράκι!!!!!!!

• Απαντήσεις

• Είμαι και εγώ υπέρ των νέων γιατρών.. εν προκειμένω όμως είναι θέμα νοοτροπίας/κουλτούρας.. στην Ελλάδα σχεδόν το 70% καταλήγει με κ.τ χωρίς να συμπεριλάβουμε ποσοστά άλλων ιατρικών παρεμβάσεων.. δεν είναι τυχαίο.. Ο γιατρός εντωμεταξυ είναι 32-33.. τώρα τελειώνει την ειδικότητα και φεύγει Αγγλία αρχές '25 για ειδίκευση εμβρυομητρικου δίπλα στο Κύπρο Νικολαιδη.. φοιτητή ιατρικής μου μένει μόνο να δοκιμάσω..🤣🤣🤣 Όντως μαργαριτάρι ακούσαμε.. αλλά δεν είναι ώρα ακόμα.. ας γεννησουμε με το καλό και θα σας τα πω όλα!! Ευτυχώς ο άντρας μου με στηρίζει και είναι μαζί μου..! Sorry δεν προσπαθώ να σας το παίξω μυστήρια και έτσι..😅 απλά δεν έχω αντοχές να συνεχίζω να υπερασπίζομαι και να εξηγώ τις επιλογές μου.. Όχι όχι.. τη παρασκευή ο γιατρός..!! Άσχετα με τις αρτηρίες... Στο δεύτερο Doppler και στον αγγειολογο που πήγαμε μου είπαν σχεδόν το ίδιο πράγμα.. πιθανόν το μωράκι πίεζε τις αρτηρίες την ώρα της μέτρησης και αν δεν τις ξαναμετρησε ο εμβρυομητρικος τη πρώτη φορά (όντως μια φορά πήρε μέτρηση, είχε πολύ κόσμο) να έδειξε ψευδώς αυξημένες αντιστάσεις.. ο δε αγγειολογος εκνευρίστηκε κιόλας γιατί λέει πάνε αγχωνουν τις γυναίκες ενώ δεν είναι κάν η ειδικότητα των εμβρυομητρικων να μετράνε τις αρτηρίες και τις αντιστάσεις!! Δεν είναι πήρα μια μέτρηση τυχαία και αυτό είναι.. Αλλά δεν στέλνουν τις γυναίκες σε αγγειολογους ώστε να γίνει αξιόπιστα και η μέτρηση.. Τεσπα όχι καλά είμαι τώρα! Έχω κάνει τα πλάνα μου και τις επιλογές μου... απλά κουρασμένη ψυχολογικά νοιωθω από το στρες όλης της εβδομάδας.. να σκεφτείς αν δεν ήμουν σε κάποιο ραντεβού, σχεδόν όλη μέρα ήμουν στα τηλέφωνα και έκοβα βόλτες πάνω κάτω στο σαλόνι.. τα πόδια μου πόνεσαν από το τόσο περπάτημα!! 😂 Εντωμεταξυ έχετε πιάσει και ενδιαφέροντα θέματα συζήτησης βρε κορίτσια μου... P.S Έτσι για το κερασάκι στη τούρτα.. ο σύζυγος λίγο νωρίτερα βγήκε θετικός στο covid!! 😱 Έτσι για να κλείσει όμορφα αυτή η υπέροχη εβδομάδα..!! 😅 Ευτυχώς έκανα δύο τέστ διαφορετικών εταιρειών και είμαι αρνητική.. Τώρα καραντίνα και από απόσταση.. πφφφφ..
    • Ουφφ όλα καλά με εξετάσεις girls νομιζω 🙏🏼 Μικρόβια τίποτα, κατακερματισμός πολύ καλά 10%. Άρα στη δική μου περίπτωση μπορεί τελικά να ήταν όλα τυχαία τι να πω.  Ο,τι προλαβαίνω από αυτόν τον μήνα 😂 ωορρηξία ή έγινε χθες η σήμερα 
    • χαχαχαχ αστα να παν... χαρά στο κουράγιο μου δε λες τίποτα...   καλά σίγουρα θα θέλω αργότερα...προς το παρόν όμως ούτε να το σκέφτομαι 😂
    • εσυ ίσως η μεγαλύτερη και εγώ η μικρότερη μάλλον 😍 καλά ναι δεν είναι τραγικό αλλά υπέθεσα ότι θα κάτσει για λίγο στον μπαμπά του 🤷
    • Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...