Μετάβαση σε περιεχόμενο

29/4 PAGKOSMIA MERA TIS EUXIS! H DIKI SAS???


kelly24

Recommended Posts

KORITSAKIA M DIAVASA KAPOU OTI 29 TOU MINOS EINAI PAGKOSMIA MERA TIS EUXIS!!!

I DIKI MOU EUXI LIPON EINAI NA NAI OLOI OI ANTHRWPOI POU AGAPAW KALA KAI OLOS O KOSMOS NA EXW TON ANTHRWPO MOU DIPLA MOU PANTA KAI GRIGORA NA MINW EGGUOULA KAI NA KANW TO MWRAKI MOU...I DIKI SAS???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχομαι να εχει ολος ο κοσμος την υγεια του (σωματικη και ψυχικη) και ο Θεος να δωσει σε μενα και στον αντρα μου υπομονη,δυναμη και κουραγιο για την εξωσωματικη που θα κανω.Εεεεε τωρα αν θελει να μας δωσει και μια θετικη χοριακη δεν θα πουμε οχι.

:laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αναμφισβητητα πρωτα απο ολα υγεια για ολους και με το καλο να ερθει το Σεπτεμβριο το αστερακι μας που το περιμενουμε με πολυ λαχταρα και ανυπομονησια :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχομαι παγκοσμοια ειρηνη...υγεια στον πλανητη...λιγοτερα ψεμματα στο μαμμυλαντ...μωρα στις κοιλιτσες σας...και τελος ευχομαι να ερθει η κελλυ μαζι μου διακοπες στη ροδο γιατι την κρητη την αποκλεισαμε και θα παω τελικα ροδο και αγια αννα! ε κελλυ...θα μου κανεις την ευχη μου πραγματικοτητα?

ααα ευχομαι κιολας να βρεθει μια συστευη να σιδερωνει μονη της τα ρουχα και εγω να την βλεπω!χαχαχα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ¨¨ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ¨¨ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΙΑ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχομαι να βγει ενας ανιχνευτης ψευδους και καθε φορα πριν ποσταρουν ψεμματα καποιοι...να τους διαγραφει αυτοματα!χααχαχαχα ονειρα!

εχω τον αγγελο τωρα να κλαιει...χαχαχα καθαριζει κρεμμυδια,μαγειρευει!χαχαχααχ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

02 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

02 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού

04 Απριλίου - Διεθνής Ημέρα κατά των Ναρκών

07 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

08 Απριλίου - Ημέρα του Έθνους των Ρόμα

11 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα κατά της Aσθενείας Πάρκινσον

16 Απριλίου - Διεθνής Ημέρα κατά του Θορύβου

16 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Φωνής

17 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Αγροτικής Πάλης

17 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Αιμορροφιλίας

18 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Πολιτιστικής Κληρονομιάς

22 Απριλίου - Ημέρα της Γης

23 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου

24 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Κατάργησης των Πειραμάτων σε Ζώα

25 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ελονοσίας

26 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Διανοητικής Ιδιοκτησίας

27 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Σχεδίου (Design)

28 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία / Διεθνής Ημέρα Μνήμης Εργατών

29 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Χορού

μωρο μου που ειδες οτι ειναι και της ευχης γιατι το ψαχνω στο αλμανακ και δε βρισκω τιποτε μαμοτο!εχεις βρει καποιο καλυτερο???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχομαι να σταματησει επιτελους αυτος που οριζει παγκοσμιες ημερες να το κανει για το καθετι που του κατεβαζει η γκλαβα του!!

Ευχομαι επισης να τον πετυχω σε καμια γωνια!! Δε θα τον πετύχω??? Μαυρο φίδι που τον εφαγε!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σισσιω ειναι διαφοροι οργανισμοι που απευθυνοντε σε εναν παγκοσμοιο οργανισμο και μετα απο "σκεψη" παιρναει η παγκοσμια ημερα κατα της βλακειας!

πχ μπορουμε και εμεις να παμε για να οριστει η παγκοσμοια ημερα μαμμυλαντισμου!χαχαχα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ραμονα ροδο????????σε ζηλευω!εγω θα παω για 2 μονο μερουλες την πεμπτη.

λοιπον εγω εκτος απτα κλασσικα θα ευχομουν κατι που το εχω συνεχεια στο μυαλο μου...να γυρνουσα τον χρονο πισω!ειναι στιγμες της ζωης μας που μας βοηθανε ανθρωποι κ περναμε χρονο μαζι τους αλλα για καποιο λογο ηλιθιο θα ελεγα απομακρυνομαστε κ χανομαστε...θα ηθελα να μιλαω με καποιες κοπελες που μου σταθηκαν 2 μηνες στο νσκμειο αλλα ετσι απλα χαθηκαμε.κ οποτε παω ροδο σχεδον καθε μηνα δηλαδη παω εκει κ δεν τις βρισκω.δεν ειναι αδικο???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑ!!!!!!!! ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΗΧΙΣΜΕΝΑ.... ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αργυρω 27 έγραψε:

Ευχομαι ολα οσα ζητησατε να εκπληρωθουν!!! :kiss:

Εγω αρκουμαι σαυτα που ηδη εχω!!!φιλακια κουκλες μου!!!

Εισαι πολυ γλυκια :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

ευχομαι στις 9 μαιου που θα γιορτασουμε την πρωτη επετειο γαμου μας να μας βρει αγκαλιτσα και να κραταμε στο χερι ενα θετικο τεστακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχομαι να πραγματοποιηθούν όλες οι ευχές σας!!

Για εμένα που γεννάω την Δευτέρα, τι άλλο?

Να έχω εναν καλό τοκετό και ένα υγιέστατο μωράκι!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα!! Μιας κι ο μπόμπιρας θηλάζει αυτή τη στιγμή βρήκα την ευκαιρία να σου απαντήσω.. Το βράδυ κι εγώ δίνω ξένο συμπληρωματικά από τον θηλασμό, γιατί τον βάζω μόνο από το ένα να ηρεμήσει κ λίγο η άλλη θηλή!! Εμάς ήρθε κι ο παιδίατρος την Παρασκευή το βράδυ τον είδε, τον ζύγισε, αλλά δεν πήρε όλο το βάρος που έχασε από την κλινική κ τώρα μου προσθέτει κι ένα γεύμα ξένο το μεσημέρι!!  Στην αρχή τη σύριγγα τη ρουφούσε σαν γατάκι, αλλά τώρα που το δοκιμάσαμε ξανά για να μη μπερδεύεται με τις θηλές είναι πιο δύσκολο, γιατί έχει γίνει πιο ζωηρός κι έτσι αφήσαμε το μπιμπερό!!
    • Εμένα τον πιάνει και την μέρα δυστυχώς! Υπομονή ναι πού θα πάει θα περάσουν! 🥴🥴 Σε λιγάκι ξεκινάμε βάρδια!! Χαχα Ευτυχώς πρόλαβα κι έκανα τώρα ένα ωραίο ζεστό μπανάκι και χαλάρωσα λίγο! 😊
    • Καλά είμαι 😊 Στη ρουτίνα μας. Καλά τα πάει η μικρή με την γυναίκα, έχουν βρει κι αυτές την ρουτίνα τους. Έχει προσαρμοστεί και δεν κλαίει όταν την αφήνουμε.  Είμαι στο στάδιο του αποθηλασμου. Τώρα της δίνω μόνο πρωί βράδυ και έχει ξεκινήσει και πίνει τώρα και αρκετό αγελαδινό γάλα, οπότε αυτό το μήνα σκέφτομαι να κόψω και τον πρωινό θηλασμό και τον επόμενο μήνα τον βραδινό. Για να δούμε... Θα σε συμβούλευα να κάνεις έστω και με βιντεοκλήση μία συνάντηση με σύμβουλο θηλασμού μπας και βρει τι φταίει. Είναι κρίμα τώρα να πονάς 😕
    • Κι εμείς έτσι ακριβώς...όλη μέρα κοιμόταν κάτι μισαωρα ένα τέταρτο και πάει λέγοντας και τ απόγευμα δεν άντεξε κοιμήθηκε απ' τις 6 μέχρι τις 9..μετά κοιμήθηκε κάνα τέταρτο και τώρα προσπαθώ να τον βάλω μπας και κοιμηθεί κάνα τετράωρο...εντάξει παρηγοριεμαι τουλάχιστον δεν είναι μόνο ο δικός μου
    • Τα άλματα ουσιαστικά θα καταλαβαίνεις γιατί το μωράκι φέρεται κάπως διαφορετικά..Εμείς ας πούμε περάσαμε τα 2 πρώτα και τα καταλάβαμε καλά 😂..Εμένα στηρίζει κεφαλάκι και έχουμε και οπτική επαφή αρκετή θα έλεγα...Μη σε αγχώνει αυτό,κάθε μωράκι θέλει τον χρόνο του 🙂🙂..Αχ και εμάς τα βράδια μας είναι λίγο περίεργα λόγω κολικών αλλά θα περάσουν που θα πάει..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...