Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

του τρακαρισματος!!!

Μολις γυρισα απο σουπερ μαρκετ οπου ειχα παει με την μαμα μου και τον γιο μου (2,5 ετων). Αφου τελειωσαμε με τα ψωνια και πηγαινοντας προς την εξοδο με το καροτσι και τον γιο μου πανω σε αυτο, ερχεται ενα αυτοκινητο με φορα και χτυπαει το καροτσι οπου καθεται το παιδι μου! :angry::angry::angry: Και εγω σε προχωρημενη εγκυμοσυνη!

Που ζουμε ρε γαμωτο μου??? :angry::angry::angry:

Γιατι να μην αισθανομαι ασφαλεια καθε φορα που πηγαινω βολτα με το παιδι μου? :angry:

Γιατι δεν μαζευει καποιος οοοολους τους ασχετους, ασυνειδητους και εξαιρετικα επικινδυνους οδηγους??? :angry::angry::angry:

Δημοσίευση

Τί έπαθες? θα σου κόπηκαν τα πόδια φαντάζομαι. Όσο για τους ασυνείδητους οδηγούς εδώ στην Ελλάδα, δεν έχω σχόλια. Τα βιώνω κάθε μέρα στο δρόμο, κάθε μέρα φοβάμαι μην τύχει κάτι γιατί είμαι κι εγώ σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Δημοσίευση

Ειστε καλα εσυ και το παιδι;;;;;;

Ασε..αν ειχα την δυνατοτητα δεν θα κυκλοφορουσα με αυτοκινητο.

Καθε μερα στην διαδρομη απο και προς την μαμα μου για να αφισω τον μικρο...ειμαι μεσα στο αγχος.

Εκτος του οτι περναω απο 3 σχολικα στυηκροτηταμα, οδιγοι που τρεχουν, οδιγοι που σταματανε ξαφνικα- χωρις αλαρμ- στην μεση του δρομου για να αποβιβασουν παιδια-να σημειωσω οτι και τα τρια σχολεια εχουν χωρο επιβιβασης καια ποβιβασης..απλα γιατι να παρκαρω..ας εμποδισω την κυκλοφορια

Για το δε πεζος με καροτσι..δεν το επιχειρω συχνα οχι μονο γιατι ο μικρος δεν καθετε..αλλα γιατι πανω στα πεζοδρομια παντα κυκλοφορουν μηχανακια, δεν μπορεις να ανεβοκατεβεις πεζοδρομιο στον δρομο παρκαρισμενα αμαξια, κανεις ολοκληρο αγονα..

Οι πολεις μας δεν ειανι φιλικες προς τα παιδια

Δημοσίευση

Ευτυχως ειμαστε ολοι καλα...Οταν ακουσα το μπαμ ομως, σταματησε η καρδια μου...Φοβηθηκα τοσο πολυ και για το παιδι μου και για μενα που ειμαι εγκυος...Αφου ειδα οτι δεν ειχαμε χτυπησει, νευριασα τοσο πολυ με την οδηγο που ειχε και το θρασος να μου πει ΄΄καλα, πως κανεις ετσι΄΄ :blink: .Εκει φουντωσα ακομα πιο πολυ! :angry:.

Περπατουσαμε σε μια στενη ανηφορα και ενω μας ειδε απο αποσταση (ηταν απο πισω μας), δεν ειχε την υπομονη να περιμενει να φυγουμε, αλλα μας ακολουθησε και χτυπησε το καροτσι στο πλαι. Νομιζε λεει, οτι χωρουσε να περασει. ΝΟΜΙΖΕ...Στην αρχη δε, νομιζε πως ειχε και δικιο, μετα αφου της τα εψαλα, ζητησε και συγνωμη.

Τελικα το μπαμ ηταν το αυτοκινητο της που χτυπησε το καροτσι που καθοταν το παιδι, και οχι το ιδιο το παιδι.

Δηλαδη θα εφταιγα αν καλουσα την τροχαια ή την αστυνομια, γιατι στην αρχη ζητουσε και τα ρεστα η μ@λ@κω??? Κατι τετοιο χρειαζονται ολοι αυτοι...

Δημοσίευση

Τι περιμενεις.....καποιοι-ες εκει εξω δεν εχουν ουτε παιδεια,ουτε σεβασμο,ουτε αντιληψη!! :angry:

Η δουλεια τους να γινει κ ας σε ποδοπατησουν!!!Φταινε, και αν τους πεις τιποτα εχουν το θρασος να στην πουνε αντι να κατεβασουν το ξεροκεφαλο τους!

Πρεπει ομως να αρχισουμε τις καταγγελεις μπας και σφιξουν οι κωλοι!!!Αντε γιατι εχει παραγινει το χαλι τους :angry::angry:

Αφου ειστε καλα δοξα τω Θεο!!!!

Δημοσίευση

κοριτσακι μου ελπιζω να εχετε συνελθει.

Παντως επειδη ειμαι πολύ οξυθυμη αλλα κ δεν μ αρεσουν κατι τετοια δεν θα το αφηνα ετσι εκεινη την ωρα θα ειδοποιουσα αστυνομια. Εσυ πεζή τι φταις? αν ειναι δυνατον που ζουμε

Δημοσίευση

Κοριτσακια μου ηθελα να σας ευχαριστησω ολες για το ενδιαφερον σας, ειμαστε καλα, εχω συνελθει καπως.

Μαλιστα τωρα το απογευμα πηρα βολτα με το καροτσι το αντρακι μου πανω απο μια ωρα (μου κανει καλο και να περπαταω, χι χι... :laugh: )Βεβαια βοηθαει το γεγονος οτι μενω σε μια ομορφη και πολυ ησυχη γειτονια,χωρις πολλα αυτοκινητα και πολλη κινηση.

Ουτε θα κλειστουμε στο σπιτι για καποιους που δεν ξερουν να φερονται.

Μανουλες, προσοχη στα παιδακια σας, μην εχετε εμπιστοσυνη στο δρομο στους οδηγους, τα ματια σας 14 στα αγγελουδια σας! :laugh:

• Απαντήσεις

• Αχ αυτό με τα σημάδια πόσο σε καταλαβαίνω! Γερά να ειναι τα παιδάκια μας!  Επίσης εγώ πιστεύω πολυ στην αρνητικη ενέργεια ενός ανθρώπου.  Και μην γελάσετε αλλά το Σάββατο με είδε μια που οπότε την βλέπω όλο κάτι γίνεται και η συγκεκριμένη είχε γυρίσει και είπε όταν έμαθε πως είμαι έγκυος πριν 3 βδομάδες πως γιατί κάνω δεύτερο και αν έχω λεφτά να το συντηρησω και την Κυριακή έπαθα αυτό που έπαθα.  
    • Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...