Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ειναι ενα θεμα που εχει προβληματισει το μεγαλυτερο ποσοστο γυναικων στις μερες μας,και οχι μονο!!!Συμφωνα με στατιστικες το 2009 το 10%των καυβαγων και των διαμαχιων με τον συντροφο οφειλοταν σε αυτο το θεμα.Ενω ενα ποιο μικρο ποσοστο αρνιοταν να συμβιβαστει με αποτελεσμα την διασταση η και το διαζυγιο ακομα!!!Εχετε αναρωτηθει ποσες γυναικες αισθανονται οτι δεν αρκει το 24ωρο?Οτι βρισκονται στα ορια πανικου με κυριο αποτελεσμα να κλεινονται στον εαυτο τους,να τον παραμελουν να χανουν την θηλυκοτητα τους?Αυτο εχει ως αποτελεσμα την αρνηση και την επιθετικοτητα.Ετσι καταληγουμε ενα ωραιο πρωι μπροστα στον καθρευτη που μας λεει ολο θρασος"μα καλα πως καταντησες ετσι εσυ?"Κι ομως λυση υπαρχει για ολα!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ!!!!!!!Αν νομιζετε πως αυτο το θεμα σας αγγιξε και οτι καπου το εχετε ξανακουσει δεν ειναι ποτε αργα για να στριψετε το τιμονι προς τον .....ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ!!!!!

Δημοσίευση

εργασια+μητερα+ελευθερος χρονος= ανεκδοτο!

αλλα απο την αλλη μητερα+ελευθερος χρονος=παλι ανεκδοτο!

οπως και να το κανεις οποια προσθεση και αν κανεις...καταληγεις στο ιδιο αποτελεσμα...δεν εχεις πολυ ελευθερο χρονο! το θεμα ειναι να καταφερεις να αποδειξεις οτι ολα τα μπορεις και τιποτα δε σε σταματαει...τοτε κανεις δε θα εχει δικαιωμα να στην πει! επισις αν εχεις εναν συνεργασιμο συζυγο τοτε δεν εχεις φρενο!κανεις δεν κανει παιδια με σκοπο να σταματησει να ζει τη ζωη του αλλα με σκοπο να ζει τη ζωη του με το παιδι και την οικογενεια του!σε καμμια περιπτωση δε πρεπει να σταματησεις να κανεις κατι για σενα!το ιδιο ισχυει και για τους αντρες...βλεπετε και αυτοι εχουν αναγκη να βγουν εξω! ολοι πρεπει να κανουν τις απαραιτητες θυσιες αλλα να μην ριχνουν στο βωμο τη ζωη τους!

Δημοσίευση

lovebaby συμφωνώ μέ όλα όσα λες αλλά θα πω λίγο και την άλλη πλευρά. Είμαι κι εγώ εργαζόμενη μαμά αλλά κάποιο ελεύθερο χρόνο τον έχω, να μην πω ψέμματα. Πώς όμως τον βρίσκω? Με πολύ καλή κατανομή του διαθέσιμου χρόνου μου και με μεγάλη βοήθεια για το παιδί.

Δημοσίευση

ΜΑΜΑ-ΧΗΝΑ η εξισωση που εκανες ειναι πολυ λεπτο θεμα!Πολυ σωστα ειπες γλυκια μου οτι κανουμε παιδια για να συνεχισει η ζωη μας μαζι τους.Το ξερεις οτι πηγα γαμηλιο ταξιδι με την 1 ετους τοτε κορουλα μου?Περασαμε τελεια!!Το ξερεις αν και τριτεχνη μανουλα εχω ....ελευθερο χρονο?????Ενα καλο ερωτημα ειναι το εξης.Τι ωρα πεφτει το παιδι για υπνο???Πως θα κανουμε την αρχη?Οι δικες μου στο χειμερινο ωραριο 8.00 η ωρα ειναι για ...νανακια!!!!Εχουν φαει,εχουν κανει μπανακι και....η ωρα της μαμας μετα :woohoo:

Δημοσίευση

Χαχαχαχ να εισαι καλα..ωραιο ανεκδοτο..μου εφτιαξες την ημερα!!!!

Μονο που δεν πιστευω οτι ειναι μονο το 10%...ειναι πολυ περισσοτερο.

Οπως και το να ειναι μη εργαζομενη..δεν εχει ελευθερο χρονο..ειδικα αν υπαρχουν περιορισμενα οικονομικα

Αν μια γυναικα ειναι κατ'επιλογην μη εργαζομενη..και ο συζηγος της εχει πολλα μηδενικα στον τραπεζικο λογαριασμο ωστε να της επιτρεπουν να εχει γυναικα για τις δουλιες..αλλα και περιποιηση κωμμοτηριο μανικιουρ κλπ κλπ..τωτε δεν θα γινονται καυγαδες!!

Αλλιως ακομα και να μην εργαζετε ειτε απο επιλογη ειτε απο τις περιστασεις και εχει παιδια κλαφτα...καθαρισμα συγηρησμα μαγειρεμα...με αποτελεσμα ειανι τοσο πτομα που το βραδυ πεφτει ξερη!!!!

Εγω δεν εχω ελευθερο χρονο..ακομα και οταν γραφω στο μαμυ απο το σπιτι...γραφω με ενα χερη..με το αλλο παιζω με τον γιο μου...

Εχω να παω μια ξενιαστη βολτα κατι χρονια...

Για να μη μηλησω για τα 10 κιλα που πρεπει να χασω...τα οποια πηρα μετα γαμου!!!

Επισης εχω να απολαυσω ενα ξεκουραστο ΣΚ..δεν θυμαμαι απο ποτε..

παντα υπαρχει κατι να κανεις στο σπιτι!!!

Δημοσίευση

οποτε lovebaby εχεις πολυ καλη συνεργασια με τις κορες σου...εσυ τι κανεις μετα?

καλα αυτο που λες για το γαμηλιο ταξιδι πρεπει να ηταν μοναδικο!

πιστευω βρε κοριτσια οτι αν εχεις καλη συνεργασια με τα παιδια σου,τον αντρα σου και καποιο αλλο μελος της οικογενειας τοτε μπορεις να εχεις χρονο για να τον "σπαταλησεις" στην αφεντια σου! αρκει να ειναι καλη η ομαδα για να χαρει και η μοναδα!χαχαχα

Δημοσίευση

Μμμμ...ωραίο θέμα...Αν υπάρχει συνεργασία στο σπίτι σίγουρα θα υπάρχει και ελεύθερος χρόνος(έστω και λίγος).Το θέμα είναι όταν έρχεται ο ελεύθερος χρόνος εγώ γιατί νιώθω σα φυτό και δε θέλω να σηκωθώ ούτε νερό να πιώ?Βλέπω άλλες γυναίκες και μαμάδες που τρέχουν ΟΛΗ μέρα και νι΄ωθουν οκ.Εγώ γιατί πέφτω έτσι δε ξέρω καθόλου.Νομίζω οτι προσπαθώ να τα βολέψω όλα και τελικά αγχώνομαι,κουράζομαι ψυχολογικά και μετά άστα....Ωραιά τα λέω..δε κάνω κάτι όμως.Τώρα κάνω και μαθήματα για δίπλωμα και τα έχω παίξει!!!!Πρέπει κάπως να βρω δύναμη!!!!Αν έχει καμιά σας και περισεύει δώστε και σε εμένα λίγη!!!!!!!

Δημοσίευση

Δύσκολο θέμα!

Εγώ -ακόμα- δεν είμαι μανούλα.Δουλεύω 8ωρο + 2 ώρες που θέλω για διαδρομή στην δουλειά + δουλειές σπιτιού όταν γυρίσω:μαγείρεμα,πλυσίματα,σκουπίσματα ,συμμαζέματα, άντε κανένα μπανάκι και μια κουβέντα με τον σύζυγο που επιστρέφει κατά τις 10...Πελάγώνω καμιά φορά και λέω τι θα κάνω με το μωράκι.

Σκέφτομαι οτι θα γυρίσω στην δουλειά μου που τότε μετάφερόμαστε και θα είναι πιο μακριά, οτι θα έχω το μωρό μου και ένα σωρό δουλειές που θα πρέπει να κάνω (γιατί τώρα χωρίς παιδί λές "δεν βαριέσαι τρώω και μιασαλάτα") και παθαίνω πανικό.Μετά όμως βλέπω μαμάδες με 1-2 παιδιά , που δουλεύουν και φτιάχνουν το σπίτι τους και τα καταφέρνουν μια χαρά!

Μάλλον είναι θέμα προγράμματος.Τελικά αναγκαζόμαστε απο τις καταστάσεις να φτιάξουμε το πρόγραμμα μας καλύτερα όταν έρχετε ένα παιδί.Νομίζω οτι με λίγη θέληση και καλή διάθεση όλα θα τα καταφέρουμε!Και όπως μου είπε μια φίλη (με παιδί)να προσπαθήσουμε να προσαρμόσουμε το παιδί στο πρόγραμμα μας και όχι να προσαρμοστούμε εμείς στο πρόγραμμα του μωρού.Δηλ. να μην στερηθούμε εξόδους ή εκδρομούλες αλλά να οργανοθούμε έτσι ώστε να τα ζούμε όλα αυτά με το μωρό μας!! :)

Δημοσίευση

πάντως εγώ κορίτσια που ακόμα δεν έχω επιστρέψει στη δουλειά χρόνος μηδέν και βοήθεια απο πουθενά.Φανταστείτε να γυρίσω και στη δουλειά.... :P ώρες ώρες απελπίζομαι γιατί είμαι και εγώ άνθρωπος και χρειάζομαι μια ώρα μέσα στην ημέρα να κάνω κάτι και για μένα και αυτό δεν γίνεται και απο την άλλη λέω υπομονή γιατί υπάρχουν πολύ χειρότερα προβλήματα και εύχομαι κάποια στιγμή τα πράγματα να αλλάξουν

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια.θα συμφωνησω νε την αρτεμη.οταν υπαρχει οργανωση τοτε ολα πανε ρολοι!!!

εγω δουλευω απτόν 2 μηνα αφου γεννησα.η μαμα μου με βοηθαει μονο στο να κρατησει τον μικρο οταν δουλευω οποτε καταλαβαινετε πως μετα ερχεται στη μανουλα!!!

απλα σηκωνομαι νωρις το πρωι κ κανω τα δυσκολα πριν ξυπνησει.οτι εχει σχεση με απορρυπαντικα το βραδυ αφου κομηθει.για παραδειγμα εχθες στις 10 εβαλα μια μασκουλα στο προσωπο κ ετριβα το μπανιο...να σημειωσω οτι βγαινουμε με τον αλεξανδρο βολτα καθε μερα κ πολλες φορες πρωι κ απογευμα.ζω σε νησι κ παμε βολτες στη θαλασσα.το καλυτερο ηρεμιστικο κ για τους 2!!!

ολα γινονται αρκει να το θελουμε κ να μην κακομοιριαζουμε.ο αντρας μου με λεει superwoman κ μαρεσει!

εννοειται πως παντα υπαρχουν κ καποιες μερες δυσκολες που θα πανε αναποδα αποτι υπολογισαμε αλλα δεν θα πεθανουμε κιολας.αλλωστε ας μη γελιωμαστε με τον γαμο ο ρολος μας πλεον ειναι απαιτητικος!

καφες να υπαρχει κ δεν με νοιαζει τπτ παρα μονο η νευρωση στομαχου που παει κ ερχεται τον τελευταιο καιρο!

Δημοσίευση

Εργασία+παιδιά+ελεύθερος χρόνος... :dry: χμμμμμμμμμμμμμ...ωραίο ανέκδοτο :laugh:

Ανήκω κι εγώ στο κλάμπ των εργαζόμενων μητέρων..το πρωί εργάζομαι σε γραφείο μέχρι τις 2:30 και το απόγευμα σπίτι με τα δυο μου παιδάκια :woohoo:...

Ο δικός μου ελεύθερος χρόνος ξεκινά στις 11:00 το βράδυ όπου κοιμούνται επιτέλους τα παιδιά!!

Το μόνο καλό είναι ότι έχω τη μαμά μου κοντά και το πρωί που μου κρατάει τα παιδιά κάνει και καμιά δουλίτσα όπως μαγείρεμα και σίδερο. Ευτυχώς!!

Δημοσίευση

Λοιπόν και έγω ειμαι εργαζόμενη μητέρα ,

Δέν εχω βοηθεία από κανέναν ( να σημειώσω) οτι το καλό είναι οτι δουλεύω απο το σπίτι.

Το πρωί ετοιμάζω τον γιό μου για σχολείο, δουλεύω κανένα 3 ωρό, μετά μαγειρεύω, πλένω κτλ. , κατεβαίνω με την κόρη μου για ψώνια, σχολάω τον γιο μου, σπίτι ετοιμάζω φαγητό, και 3 φορές την εβδομάδα του κάνω μάθημα αγγλικών, στην συνέχεια κάνουμε τα ελλήνικα λίγο ξεκούραση, φαγητό και ύπνο και αφού κοιμηθεί εγώ πιάνω δούλεια για κάνα 3 ώρω.

Με λίγο οργάνωση μπορούμε να τα κατφέρουμε !! λιγο κουραστηκό αλλά γίνεται :)B);):P:side:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!

Δημοσίευση

Τελικα κοριτσια μεγαααααλο ζητημα η ωρα του υπνου στα παιδια!!!!!Ο δικος μου ελευθερος χρονος ξεκιναει στις ειδησεις των οχτω ;) Κανω τις δουλειτσες μου για καμια ωριτσα,οτι εχει μεινει δηλαδη απο πιατα, πλυσιμο μπανιου, μαζεμα παιχνιδιων και μετα .......Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ!!!!! :woohoo: Μπανακι χαλαρωτικο με αιθερια ελαι, μασκες σωματος, φροντιδα προσωπου...και οτι μπορειτε να φανταστειτε!!!!Γινομαι μια θεα και με υποδεχεται στην αγκαλια του για μαγικες στιγμες ο αντρουλης μου(αν δεν εχει ξεραθει στον υπνο....χι!χι!χι!) :P Βλεπεται ολα μπορουμε να τα προλαβουμε με καλη οργανωση.

Δημοσίευση

Εγω εχω τη μικρη ολη μερα.Ξυπναει στις 7. Την ντυνω,της φτιαχνω γαλα. Τρωω ενα τοστ και φτιαχνω εναν καφε. Μετα αρχιζω τις δουλειες πινοντας τον καφε παραλληλα.(Μαγειρεμα, σκουπισμα, ξεσκονισμα). Η μικρη μετα απο καμμια ωρα θελει να παιξει. Παιζω συγυριζοντας. ¨Παει 10, ωρα για το αβγο. Το ετοιμαζω,τρωει την κοιμιζω! Εχω μια ωρα. Αν δεν εχω κανενα δυσκολο φαγητο χαζευω λιγο στο ιντερνετ για κανενα μισαωρο, μετα ολο και καποια δουλεια βρισκεται να κανω.

11 ξυπναει. Τρωει το φρουτο της. Εχω κι αλλες δουλειες. Ξεκιναω το φαγητο της. Να τιναξω, να πλυνω οτι απεμεινε στην κουζινα, να κανω το μπανιο, να σφουγγαρισω. Παιζουμε για καμμια ωρα ακομα. Ερχεται ο αντρας μου. Να κατσουμε λιγο να παιξει με τη μικρη. Να φαμε ολοι μαζι. Μαζευω οτι προλαβω, γκρινιαζει η μικρη, θελει τον πατερα της. Καθομαστε ολοι μαζι. Τρεχω συνεχεια να την προλαβω μην σκοτωθει (μολις αρχισε να περπαταει. Κοιμομαστε για καμμια ωρα.

5 ξυπναω, 5.30 η μικρη. της δινω να φαει παλι. την παιρνω και παμε μεσα, δεν μπορω να κανω τιποτα αυτη την ωρα, για να μην κανω φασαρια και ξυπνησει ο αντρας μου. περπαταμε σε ολο το σπιτι απο το χερακι (ερχεται και με τραβαει). Κατα τις 8 ετοιμαζω το μπανιο της,ξυπναει ο αντρας μου, να του κανω καφε, να την κανω μπανιο,να της δωσω το γαλα της, να την κοιμησω.

Παει 21.00. Να φαω κατι, να καθαρισω την κουζινα, να μαζεψω το μπανιο, να κανω οτι δουλεια δεν μπορουσα με τη μικρη μεσα στα ποδια μου, θα παει 22.30. Φτιαχνω στον αντρα μου να φαει, κανω κανενα μπανιο και με παιρνει ο υπνος μολις κατσω να δω τηλεοραση...

ΟΤαν πιασω δουλεια τι θα κανω που δεν εχω και κανεναν να βοηθαει?? Ιδου η απορια!!

Δημοσίευση

συμφωνω μαζι σου lovebaby !ολα μπορεις να τα προλαβεις αν υπαρχει συνεργασια και θεληση!!ενα "κακο" που εχουμε εμεις οι γυναικες ειναι οτι ειμαστε πολυ συγκεντρωτικες.θελουμε ολα να περνανε απο εμας!εκει οι περισσοτερες χανουμε την μπαλα :side: οταν μαθαινουμε ομως να μοιραζομαστε..τελικα κερδιζουμε πολλα περισσοτερα και κυριως την ψυχικη μας ηρεμια!! :)

μου ελεγαν - και το εχω ξαναγραψει- οτι θα παντρευτεις και θ αλλαξει η ζωη σου...θα βαλεις σε δευτερη μοιρα τον ευατο σου κλπ ....μπαρμπουτσαλα... :) :silly: :woohoo:

ο αντρας μου με βοηθαει καθημερινα σε ολα και δεν πεφτω στην παγιδα να ασχοληθω με το αν κανει "σωστα" ο,τι κανει...διοτι ο καθενας εχει τον τροπο του!!!π.χ εγω καθαριζω καλυτερα και με μεγαλυτερη προσοχη και εκεινος οχι τοσο καλα...αν μπω σ αυτο το τρυπακι...καηκα!!! :silly: χαλαρωνω και απολαμβανω τον ελευθερο μου χρονο...προσεχω τον ευατο μου και η ζωη κυλα σαν νερακι!!απ την αλλη εχω την βοηθεια γυναικας(200ευρω) 1 φορα την εβδομαδα και ας στριμοχνομαι οικονομικα!!δεν μ ενδιαφερει...ειλικρινα!!δεν αγοραζεται η ψυχικη ηρεμια...με τιποτα!!! :)

Δημοσίευση

Γεια σου land!!!!!να σου πω την αληθεια γουρλωσα τα ματια, να καπως ετσι :blink::blink: οταν εγραψες το ποσο! Ευτυχως που το διωρθωσες αμεσα γιατι προς δευτερολεπτα περασε απο το μυαλο μου οτι εισαι η κορη του Νιαρχου!!!!!!!!!!!!!Ευχε μπραβο ετσι θελει αλλιως θα τα δουμε ολα αναποδα :silly:

Βρε ΚΑΤΚΑΤ με κουρασες και μονο που τα διαβασα :unsure: Δεν προλαβα να τελειωσω το κατεβατο σου και αρχισε να ποναει η μεση μου χα!χα!χα! :laugh: Ενταξει για ολες το ιδιο ειναι σε καταλαβαινω.Προσπαθησε καπου εκει ενδιαμεσα να κανεις κατι και για σενα.ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Ο.Κ γλυκια μου???

Δημοσίευση

Εμενα με πονεσε μονο που το σκεφτηκα :laugh: :laugh:

Ενταξει, ειναι η περιοδος αυτη ετσι που το μωρο απαιτει τη συνεχη προσοχη μου...ουτε να φαει, ουτε να περπατησει, ουτε τιποτα δεν μπορει να κανει μονη της...

Ελπιζω οτι σε κανενα δυο χρονια θα βελτιωθει η κατασταση!! Αν και την αγαπαω τοοοοοοοσο πολυ που δεν εχω προβλημα να την φροντιζω τοσο για παντα!!!:)

Δημοσίευση

ρε παιδια εμενα με βοηθαει η πεθερα μου,με τον αντρα μου τα μοιραζομαστε ολα στο σπιτι και παλι δεν εχω χρονο για μενα.. :( κανα 10λεπτο οταν ξεκλεβω μπαινω στο μαμυ και στελνω κανενα μην στο fb στους φιλους μου. Αυτος ειναι ο χρονος μου,και εχω και σφιχτο προγραμμα με τα παιδια για να καλυπτω ολες τις αναγκες τους κ επιθυμιες..φαντασου δλδ κατασταση!

Α!και το μεσημερι που κοιμουνται τα μικρα αλλα τοτε ταυτοχρονα μαγειρευω και μαζευω τον κακο χαμο απο παιχνιδια για να τα βρει στη θεση τους ο Γιανναρας. :side:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...