Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Σε ερώτημα μιας φίλης μου και μην έχοντας να της δώσω απάντηση,ρωτώ και εσάς;εσείς τι κάνετε για τον εαυτό σας μέσα στην ημέρα;κάνετε κάτι για να νιώσετε καλύτερα;έχετε κάποιο χόμπυ πχ;εγώ τίποτα κορίτσια ο μπέμπης μου τρώει όλη την ημέρα και λίγο γυμναστική που έκανα το βράδυ όταν κοιμόταν πάει και αυτό το σταμάτησα,θλίβομαι όμως

Δημοσίευση

για μενα...χμ...γενικως δεν κανω και πολλα!

την προηγουμενη εβδομαδα ομως ακου τι επαθα....!

ειχα ραντευου για μια δουλεια στις 7το βραδυ και ανοιγω τηλεοραση να χαζεψω...και επεσα πανω στη στεφανιδου...ειχε εκπομπη με θεμα αγαπαω τις καμπυλες μου αν θυμαμαι καλα...ενιωσα καπως...δυνατη! σκεφτηκα γιατι οχι και εγω?γιατι να μην ετοιμαστω να γινω ομορφη και να παω με αυτοπεποιθηση στη δουλεια? ετσι και το εκανα...βαφτηκα,εφτιαξα τα μαλλια μου εβαλα ενα σεξυ φορεμα και με την αυτοπεποιθηση στο φουλ πηγα για συνεντευξη...πηγε σχετικα καλα και με πηραν (δεν ειμαι σιγουρη αν θα παω ομως χαχαχα)

μετα απο την εκπομπη αυτη αποφασισα να κανω καθε μερα εστω και κατι μικρο για μενα ωστε να νιωθω καθε μερα ομορφα ΕΓΩ!

θα ξεκινησω δουλεια,θα ξεκινησω γυμναστηριο και θα εχω παντα φροντησμενη τη ραμονα!

πραγματικα σου λεω εχθες πχ εβαψα τα νυχια μου και ενιωθα θεα!χαχαχα

σουπερ θεματακιιιι

Δημοσίευση

καλησπερα τι κανουμε για να νιωσουμε καλυτερα;οταν μπορω φυσικα το ριχνω στο χορο μου αρεσει με ανεβαζει δυνατα η μουσικη και χαμος :laugh: :laugh: με βλεπει και η μικρη μου και χορευει την χαζευεις ειναι τρελλα..ειναι το παθος μου ησικη μου επισης οταν εχω εμπνευση γραφω στιχους

Δημοσίευση

Κανω οτι περναει απο το χερι μου να νιωσω ωραια...γυναικα,πως το λενε!Το χομπι μου ειναι το διαβασμα!Μπορει να παω και κανα καφε με την φιλεναδα μου.Αλλα ποτε δεν 'αφηνω' τον εαυτο μου.Και τα ρουχαλακια μου θα ψωνισω,και στην αισθητικο μου θα παω...γυναικες ειμαστε αλλωστε,πρεπει που και που,να κανουμε τονωτικες ενεσεις αυτοπεποιθησης!!

Δημοσίευση

TRISEYTYXHSMENH ME TO KALOO O GAMOS!! :woohoo:

koritsia egw nai pleon koitaw thn mariniw!!!

paw gimnastirio 2 wres,arxisa diaita,pswnizw rouxalakia,diavazw,paw panepisthmio!kai fisika paw gia kafedakia...me to antraki mou kai me tis files mou...!

piga kai mpouzoukai sthn ANNA BISSH :woohoo: kai tha ksanapaw thn allh evdomada!!!!!!

niwthw pleonn TELEIA!!! :woohoo:

Δημοσίευση

Αννούλααααααααααααααααα! Πας για νυφικό;;; Πότε κορίτσι μου;;;; Σε πήρα τηλέφωνο και δεν σε πέτυχα! Εγώ έχω κλείσει ραντεβού Δευτέρα και Τρίτη σε τρεις οίκους.

Τι κάνω εγώ;;; Λίγο μανικούρ, λίγο κομμωτήριο, λίγα ψώνια... Και για λόγους υγείας θα αρχίσω γιόγκα μόλις επιστρέψω.

Από χόμπυ το έχω ρίξει στη μαγειρική. Στη δουλειά δεν παίζει να επιστρέψω και γενικά ψάχνω να δω τι δυνατότητες έχω. Θα πάω και το ποδήλατο για σέρβις και θα χαθώ!!!!

Δημοσίευση

AthinaK έγραψε:

Αννούλααααααααααααααααα! Πας για νυφικό;;; Πότε κορίτσι μου;;;; Σε πήρα τηλέφωνο και δεν σε πέτυχα! Εγώ έχω κλείσει ραντεβού Δευτέρα και Τρίτη σε τρεις οίκους.

Τι κάνω εγώ;;; Λίγο μανικούρ, λίγο κομμωτήριο, λίγα ψώνια... Και για λόγους υγείας θα αρχίσω γιόγκα μόλις επιστρέψω.

Από χόμπυ το έχω ρίξει στη μαγειρική. Στη δουλειά δεν παίζει να επιστρέψω και γενικά ψάχνω να δω τι δυνατότητες έχω. Θα πάω και το ποδήλατο για σέρβις και θα χαθώ!!!!

Ειδα τις κλησεις σου το απογευμα και σε πηρα αλλα δεν το ειχε η μοιρα μας!!!! :laugh: :laugh: Εισαι αθηνα? 16 οκτωμβριου η γαμο-βαφτιση!
Δημοσίευση

Πολύ ωραίο θέμα και πολύ εύκολη η απάντηση για μένα. ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ!!1 Εντάξει μιλάω στο τηλέφωνο με φίλες μου, βγαίνω καμία βόλτα, πήγαινα και γυμναστήριο αλλά λόγω εγκυμοσύνης το σταμάτησα αλλά για την εμφάνιση μου, για μένα, για να νιώσω καλά με τον εαυτό μου δεν κάνω τίποτε απολύτως και αυτό με θυμώνει πολύ. Αντίθετα κάνω πράγματα που με κάνουν να νιώθω άσχημα με μένα. Αυτό είναι σίγουρα αυτομαστίγωμα και μαζοχισμός και σίγουρα εντάσσεται στην απαισιόδοξη φύση μου. Και με αυτά τα ευχάχιστα σας καληνυχτίζω

Δημοσίευση

Δυστυχως δεν κανω κατι για μενα,η τουλαχιστον ετσι αισθανομαι!

Δεν ψωνιζω πια...

Δεν παω σε αισθητικο πια...

δεν βαφω τα μαλλια πια ...λογω εγκυμοσυνης

Δεν βγαινω στα μπουζουκια πια...

Ομως μαζευω λεφτα για την μπεμπα που περιμενω,για τη γεννα,τη βαφτιση και οτι αλλο χρειαστουμε το πρωτο διαστημα.Ετσι κανω υπομονη διοτι μολις γεννηθει με το καλο,ελπιζω να κανω διαιτα,να αρχισω τα ψωνια να βαψω το μαλλακι μου και να παω και στην αισθητικο για ενα μασαζ και ενα καθαρισμο σουπερ!!!και μετααααααααααα......μολις σταματησω το θηλασμο,να παω στα μπουζουκια να πιω τα παντααααααααααα!!!!

Δημοσίευση

Τι κανω για τον εαυτο μου...χμμμμμ....

Καταρχην διαβαζω πολυ,λογοτεχνια κυριως.Η αληθεια ειναι πως το χαρτζηλικακι μου το τρωω ολο στο βιβλιοπωλειο της γειτονιας.

Σημερα θα ξεκινησω παλι γυμναστηριο κ διατροφη.Εχω να τα κανω αυτα εδω κ 6 χρονια!!!Αλλα ηρθε τωρα η καταλληλη στιγμη.

Μανικιουρ,πεντικιουρ κ τα τοιαυτα τα κανω μονη μου,τα καταφερνω.

Βγαινω για καφεδακι οποτε τυχει με φιλες(δηλ.με τα κοριτσια του mammy) :kiss: κ τις καθημερινες οταν εχουμε χρονο κ η μικρη ειναι σχολειο, συχνα παμε για καφεδακι κ ταβλακι με τον αντρουλη...ναι...τρελη ταβλαδορισσα!!!Αλλιως μας εχουν φαει οι παιδοτοποι!!!!You know!!!!!

Γενικα...οτι κατακαιρους εχω θελησει το εχω κανει.Εβγαλα διπλωμα που τοσα χρονια κυκλοφορουσα παρανομα :blush::blush: .Περσι ξεκινησα να "φρεσκαρω" λιγο τα γερμανικα μου,αλλα απογοητευτηκα κ τα παρατησα γιατι πουουουου..μυαλο τωρα για διαβασμα..

Εχω ομως στα αμμεσα σχεδια πολλα πραγματα που θελω να κανω κ θα τα κανω!Την υγεια μας να εχουμε κοριτσια!Να ειμαστε ολοι κ ολες καλα κ ολα γινονται!!

Απλα ...ετσι συμβουλευτικα το λεω...οτι κ να μας συμβαινει δεν θα πρεπει ΠΟΤΕ,ΜΑ ΠΟΤΕ να παραιτηθουμε απο τη ζωη!!!! :)

Δημοσίευση

ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όλη την ώρα κλαίω……. να βρε….. κάτι κάνω….. προστατεύω τα ματάκια μου με τα δάκρυα μου!!!!!!!!!

Στην πραγματικότητα όμως……. "έχω παραιτηθεί από την Πόπη"……

Απλώς….. ζω….. για να ζω…… και να περιποιούμαι τον αγαπημένο μου……

Αν δεν είχα κι εκείνον………

Δημοσίευση

παλιότερα φρόντιζα πολύ περισσότερο τον εαυτό μου,τώρα όλα στα γρηγορα...πάντα θα έχω και μια δουλεια να κάνω στο σπίτι κλπ.

Απλώς ξεκίνησα δειλά δειλά να περπατάω μια ωριτσα για την υγεία μου, ξεκίνησα ένα προγραμμα συμβουλευτικής γονέων που μενδιαφέρει πολύ, πήγα σε διαιτολόγο για τα 7 ρημαδοκιλά αλλά ξεφεύγω συνεχεια απο τον στόχο, για κανα καφέ με φίλες που με χαλαρώνει, αλλά το αγαπημένο μου που με ανεβάζει ειναι ταξιδάκια και ψωνια ( το πρώτο το κάνω σπάνια, το δευτερο όσο πιο συχνα μπορώ). Μα να μην καταλαβαινουν αυτοι οι άντρες πόσο μας ανεβάζει μια ωραια τσαντούλα κι ας έχουμε αλλες 10080040000 :P στην ντουλάπα. Αυτοι τις βλέπουν όλες ιδιες :P:lol:

Δημοσίευση

Καλημέρα και απο μένα,

Εγω έχω 2 παιδάκια και δεν έχω βοήθεια απο κανέναν.

Αλλα πάντα έκανα χρόνο και συνέχιζω να κάνω χρόνο για εμένα.

1) Δουλεύω απο το σπίτι και με ευχαριστεί πολύ η δουλειά μου.

2) φτιάχνω κολόνιες για χόμπι

3) καμία φορά φτιάχνω και αυγά η απο στρουθοκάμμηλο η κοτίτσινα (χαχαχα)

4) μου αρέσει να διαβάζω και να περπατώ αρκετά.

5) Λατρεύω το internet καί το Facebook.

Σας εύχομαι μια πάρα πολύ ημέρα. :):cheer::P

Δημοσίευση

kouklitsa συγγνωμη να ρωτησω?

1)δουλεια απτο σπιτι...?τι???

2)κολονιες?πως?τι τελειο χομπυ εχω μεινει!

3)εδω σε εχασα λιγο!

4)και εμενα μου αρεσει αυτο!ειναι σουπερ χαλαρωτικο το εχω εφαρμωσει καθε κυριακη 4ωρες περπατημα...απλα τελειο!

5)αααχ και εσυ δικια μας!θεα θεα! χαχαχα

Δημοσίευση

Απ' τη στιγμή που έγινα μανούλα, ο εαυτός μου (όπως ήταν αναμενόμενο) πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Έτσι ελάχιστα είναι τα πράγματα που κάνω για μένα. Το μόνο που κάνω είναι καμιά βόλτα στα μαγαζιά (μαζί με τα παιδιά) και αραιά και που βγαίνω για κανά κεφεδάκι με τις φίλες μου ή με τον άντρα μου. Θα ήθελα όμως να μπορούσα να πηγαίνω στο γυμναστήριο ή να έκανα πότε-πότε κανά ταξιδάκι με τον άντρα μου αλλά αυτά θέλουν χρόνο και χρήμα και εγώ δε διαθέτω κανένα απ' τα δύο :(

Δημοσίευση

Για τον εαυτό μου κάνω πολλά πράγματα για να μου αρέσω, δηλαδή πρωινό ξύπνημα, φυσικός χυμός και δουλειά σε καθημερινή βάση. Δύο φορές την εβδομάδα κομμωτήριο (η κουνιάδα κομμώτρια-οπότε τζάμπα). Πηγαίνω για ψώνια, για καφεδάκια με φίλες αλλά καθημερινά περπάτημα στα στενά της γειτονιάς με μία φίλη μου. Σαββατοκύριακα δεν κάθομαι ποτέ Αθήνα, πηγαίνω ή Εύβοια ή Μεσολόγγι (στα εξοχικά μας). Γενικά προσπαθώ να είμαι περιποιημένη ακόμα και στο σπίτι, κορίτσια μην φοράτε ποτέ πυτζάμες όταν είστε στο σπίτι και κάνετε δουλειές, ένα κολανάκι ένα μπλουζάκι και τέλειες είμαστε.

Βασική λεπτομέρεια που δεν σας είπα, δεν έχω όμως ακόμα μωράκι.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...