Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΥΨΗΛΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ ΚΛΠ! ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΙΓΑΚΙΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΟΥ ΣΗΚΩΣΕ ΠΥΡΕΤΟ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΝΤΕΠΟΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ! ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΕΝΑ 39,5 ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΠΑΛΙ ΝΤΕΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ (Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΩ) ΔΙΕΓΝΩΣΕ ΕΡΕΘΙΣΜΕΝΟ ΛΑΙΜΟΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΡΕΘΙΣΜΕΝΟ ΑΥΤΑΚΙ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΟΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ! ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΑΝΤΙΠΥΡΕΤΙΚΟ ΕΝΑΛΛΑΞ ΝΤΕΠΟΝ ΠΟΝΣΤΑΝ! ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΘΩΣ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΕΜΕΤΟ! ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΜΕΤΟΣ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΧΕΙ ΥΨΗΛΟ ΠΥΡΕΤΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΠΥΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΡΟΙΕΣ! ΣΕ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΙΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΡΡΟΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ! ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΩΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΟΥΣ ΠΥΡΕΤΟΥΣ? ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΧΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΜΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ? ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΕΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα Γιωργια μου!!!!!!!!!!!!!

εγω δεν μπορω να βοηθησω,αλλα ηθελα να σου πω περαστικα για τον Νικολα!!!

να προσεχεις(οσο γινεται)να μην κολλησεις...φιλια!!!!

Να ξερεις κυκλοφορει μια ιωση γαστρεντεριτιδας αυτον τον καιρο και κολλαει γαμ@@ντας!!!

Και ο δικος μου την πατησε. Ανεβασε πυρετο μεχρι 40.5, το τι ριγος ειχε δεν περιγραφεται... Οπως τα λες, διαρροια, πυρετο υψηλο πολυ και λιγες φορες εκανε εμετο. Μετα απο 1 βδομαδα αρχισε να εχει βηχα και πολυ μυξα.

Επειδη μαλλον ειναι το ιδιο, μπορεις να πας να παρεις ηλεκτρολυτες για τη διαρροια, κατι προβιωτικα συμπληρωματα που βοηθανε στη διαρροια επισης και να δινεις ντεπον.

Εμας εχουν περασει 10 μερες και χτες σταματησαν εντελως οι διαρροιες. Εμας εχει παει παντου ο ιος και τον εχει ξεπαστρεψει τον κακομοιρη.. Ελπιζω να την περασετε ελαφρα, οχι οπως εμεις.

Δινε υγρα και τροφες που σφιγγουν.

Περαστικα σας

πέρυσι το Φεβρουάριο η μεγαλη μου ειχε πυρετους 40 και έντονες διάροιες.

Μέχρι κ 18 φορες πήγε στην τουαλέτα.

Το αντιμετοπίσαμε με αντιπυρετικά , δίαιτα κ Prolife (αυτά είναι γαλακτοβάκυλοι)

όλη η ιστορία κράτησε 4 μέρες. και άλλες τόσες μετά η ανορεξία.

8 μέρες μετά έβγαλε και κατι κοκκινιλες στα πόδια. Από τους μεγάλους πυρετούς είπε ο γιατρος. Την επομένη ειχαν εξαφανιστει.

Περαστικά σας! Ιωση ειναι κ θα κάνει τον κύκλο της!

Maimoudaki έγραψε:

Ναι ναι κ εμεις αυτα τα prolife του δωσαμε του μικρου!

Είναι θαυματουργά! 1η φορά τα δώσαμε σε ηλικία 18 μηνών.

1 την ημερα, νηστικιά

περαστικα σας!

κυκλοφορουν αυτον τον καιρο παρα πολλες ιωσεις!

αχ!

παναθεμα τες!

κ μεις την πατησαμε χωρις να εκτεθουμε σε κοσμο ,παιδοτοπους κτλ :(

ακομη απορρω πως; :unsure:

μαλλον στην εκκλησια που την πηγα να κοινωνησει λιγο πριν το πασχα!

γινοτανε χαμος!!

τελος παντων

καποια ειπε κατι για κοκκινιλες η bell νομιζω B)

εχουμε κ μεις! :unsure:

μετα απο 3 μερες χαμηλου πυρετου,με δεκατα( το εξαντλησαν το κοριτσακι μου :( )καναμε κ μερικους σπασμους :(

κ μετα απο επισκεψη στο νοσοκομειο,γιατι δεν ειχαμε αλλο συμπτωμα κανενα,εκει που καναμε το σταυρο μας κ ειπαμε παει κ αυτο ,γιναμε καλα, την ιδια μερα γεμισαμε κοκκινιλες :woohoo: :woohoo:

σε πλατη ,θωρακα ,αυτακια :woohoo:

αφηστε τα κοριτσια τα παιξαμε!

ο γιατρος μας ειπε οτι μαλλον ειναι αποτελεσμα του τριημερου πυρετου ,αιφνιδιο εξανθημα το ονομασε

σας τα λεω για να εχετε το νου σας ,να μην τρομαξετε αν αντιμετωπισετε κατι αναλογο

ουφ!

κ παλι περαστικα σε ολα τα μωρακια που ταλαιπωρουνται

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!

ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΤΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ? ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ?

ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PROLIFE?

EMETOYΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 4 ΦΟΡΕΣ! ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΡΩΣΑΜΕ 6 ΠΑΝΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΡΡΟΙΑ!

ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΗ ΙΩΣΗ?

ΑΝ ΗΤΑΝ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ?

Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΙΩΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Η ΔΙΑΡΡΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΓΙΑ! ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

Δεν ειναι απαραιτητο να κολλησεις, εμεις οι ενηλικες ειμαστε πιο ανθεκτικοι γενικοτερα. Ουτε εμεις κολλησαμε τη γαστρεντεριτιδα.

Αποσο μου ειπε η παιδιατρος μας ειναι γαστρεντεριτιδα οταν κανει πανω απο 4 διαρροιες, κανει τουλαχιστον 2 εμετους , ο πυρετος δεν ειναι απαραιτητα ενδειξη γαστρεντεριτιδας. Απλα αυτη η συγκεκριμενη γαστρεντεριτιδα ειναι ιογενης και δε μπορεις να παρεις κ αντιβιωση.

Επειδη ειναι ιος εμας μας εχει πειραξει ολο το συστημα, μεχρι και τα ματια του τσιμπλιασαν!!

Και εμεις σε 2 νοσοκομεια τον πηγαμε και μας ειπαν ακριβως τα ιδια με την παιδιατρο..

Τα prolife ειναι κατι φιαλιδια που εχουν μεσα κατι γαλακτοβακτυλους οως ειπε και η bell και βοηθανε τρομερα στις διαρροιες!!!

Ηλεκτρολυτες αν δεν κανω λαθος δινονται σε περιπτωσεις διαρροιας επειδη διαταρασσεται η ισορροπια του οργανισμου (δε θυμαμαι την πιο επιστημονικη εξηγηση), ειναι κατι φακελακια, τα διαλυεις σε ενα ποτηρι νερο και του τα δινεις και τα πινει σιγα σιγα. Εμεις οτ δωσαμε το ryzolite (καπως ετσι).

Αχ κοριτσι μου τι να πω, μακαρι να γινει γρηγορα καλα το μαναρι σου!! Κριμα ειναι να υποφερουν τα παιδακια...

Γεωργία μου έχω ακούσει και εγώ πως κυκλοφορεί ίωση γαστρεντερίτιδας..Οι διάρροιες και οι εμετοί εκεί παραπέμπουν. Θα περάσει μην ανησυχείς. Ξέρω βέβαια πόσο ψυχοφθόρο είναι να βλέπεις το παιδάκι σου να υποφέρει..Εύχομαι πολύ πολύ σύντομα περαστικούλια φιλενάδα!!!

thalia7 έγραψε:

περαστικα σας!

κυκλοφορουν αυτον τον καιρο παρα πολλες ιωσεις!

αχ!

παναθεμα τες!

κ μεις την πατησαμε χωρις να εκτεθουμε σε κοσμο ,παιδοτοπους κτλ :(

ακομη απορρω πως; :unsure:

μαλλον στην εκκλησια που την πηγα να κοινωνησει λιγο πριν το πασχα!

γινοτανε χαμος!!

τελος παντων

καποια ειπε κατι για κοκκινιλες η bell νομιζω B)

εχουμε κ μεις! :unsure:

μετα απο 3 μερες χαμηλου πυρετου,με δεκατα( το εξαντλησαν το κοριτσακι μου :( )καναμε κ μερικους σπασμους :(

κ μετα απο επισκεψη στο νοσοκομειο,γιατι δεν ειχαμε αλλο συμπτωμα κανενα,εκει που καναμε το σταυρο μας κ ειπαμε παει κ αυτο ,γιναμε καλα, την ιδια μερα γεμισαμε κοκκινιλες :woohoo: :woohoo:

σε πλατη ,θωρακα ,αυτακια :woohoo:

αφηστε τα κοριτσια τα παιξαμε!

ο γιατρος μας ειπε οτι μαλλον ειναι αποτελεσμα του τριημερου πυρετου ,αιφνιδιο εξανθημα το ονομασε

σας τα λεω για να εχετε το νου σας ,να μην τρομαξετε αν αντιμετωπισετε κατι αναλογο

ουφ!

κ παλι περαστικα σε ολα τα μωρακια που ταλαιπωρουνται

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΒΛΕΠΩ! ΘΑΛΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ! ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΕΙΔΑ ΟΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΓΕΜΙΣΕ ΚΑΤΙ ΣΠΙΘΟΥΡΑΚΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΑΝ ΙΔΡΩΤΗΡΙΑ! ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ? ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΦΑΓΟΥΡΑ! ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΕΙΧΑΤΕ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...