Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια δεν ξέρω άν το γνωρίζετε , αλλά εγώ εχθές έμαθα απο κάποιον γιατρό οτι εδώ και λίγους μήνες οι εταιρείες που φυλλάσουν τα βλαστοκύτταρα μπορούν να πάρουν βλαστοκύτταρα απο το πρώτο δοντάκι του παιδιού που θα πέσει. Οσοι γονείς δηλαδή οι οποίοι για κάποιους λόγους δεν κράτησαν βλαστοκύτταρα την ώρα της γέννας , μπορούν να το κάνουν όταν θα πέσει το πρώτο δοντάκι του παιδιού. Ήδη ενημερώνονται και οι οδοντίατροι για το θέμα αυτό και μάλιστα έχει ήδη εφαμοστεί και στην πράξη!

Συγκεκριμένα ο γιατρός μου είπε οτι αυτά τα βλαστοκύταρρα (απο το δόντι) ενδέχεται να είναι και καλύτερης ποιότητας απο αυτά που κρατιούνται απο τον πλακούντα!

Απλά σας το λέω ενημερωτικά για όσες μανούλες ενδιαφέρονται...;):kiss:

Είδωμεν...:huh:

Δημοσίευση

ΛΕΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ,ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ.ΕΜΕΙΣ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ,ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΩΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΦΥΛΑΞΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ,ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΥΝ.

Δημοσίευση

ΛΕΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ,ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ.ΕΜΕΙΣ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ,ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΩΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΦΥΛΑΞΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ,ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΥΝ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Κι' εγώ μόλις το έμαθα μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον. Η σκέψη μου πήγε κατ΄ευθείαν στην παρέα που έχουμε φτιάξει εδώ. Σίγουρα θα χρειαστεί σε κάποιους γονείς που δεν είχαν κρατήσει νωρίτερα! Να που υπάρχει και δεύτερη ευκαιρία γι' αυτούς!!!:)

Δημοσίευση

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Κι' εγώ μόλις το έμαθα μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον. Η σκέψη μου πήγε κατ΄ευθείαν στην παρέα που έχουμε φτιάξει εδώ. Σίγουρα θα χρειαστεί σε κάποιους γονείς που δεν είχαν κρατήσει νωρίτερα! Να που υπάρχει και δεύτερη ευκαιρία γι' αυτούς!!!:)

Δημοσίευση

Δημοσίευση

• 2 years later...
Δημοσίευση

γεια σας!!!!

να ρωτησω πως γινεται αυτο δεν μπορω να καταλαβω το δοντακι παιρνουν η μεσα απο το δοντακι στο ουλακι του μωρου; συγνωμη αλλα δεν το καταλαβα καλα. τον οκτωβρη δεν υπηρχε κατι τετοιο εγω κρατησα απο τον πλακουντα, αλλα θα ηθελα να μαθω πως γινεται;

Δημοσίευση

Απ' ότι διάβασα το δοντάκι κρατάνε. Απο εκεί παίρνουν οι ειδικοί αυτά που θέλουν. Επίσης ξέρω οτι αν βγάλει το δοντάκι του παιδιού ο γονιός στο σπίτι και δεν πάει σε κάποιον οδοντίατρο, τότε μπορεί να το συντηρήσει σ' ένα ποτήρι παστεριωμένο γάλα μέσα στο ψυγείο. Απο εκεί και πέρα δεν γνωρίζω τί και πώς..

Απλά ρώτησα μήπως κάποιος το έχει κάνει αυτό..... :silly:

Δημοσίευση

Καλησπερα!

Απο τον πολφο του δοντιου υποτιθεται πως θα απομονωσουν τα βλαστικα κυτταρα.. :dry:

Τι να πω?

Αν η ληψη βλαστικων κυτ.ομφ/πλακ αιματος ειναι σε πειραματικο σταδιο(και υπο αμφισβητηση),φανταζομαι σε τι σταδιο ειναι αυτη η μεθοδος! :huh::ohmy:

Μακαρι να κανει αλματα η επιστημη γτ προς το παρον απλα κοβουν χρημα!

Και εγω κρατησα στη γεννα!δε βγαζω την ουρα μου απ'εξω! :blush: :silly:

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΟΝΤΟΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΤΗ ΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 6,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΟΝΤΙ,ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ STAND BY.ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΠΕΙ.

Δημοσίευση

κοριτσια γεια σας.το θεμα που ανοιξες λενα μου ειναι πολυ καλο.εγω δεν κρατισα σε κανενα απο τα παιδια μου και μετανιωσα.να ρωτησω κατι? η τιμη που θα κρατισης βλαστοκιταρα με αυτη του δοντιου ειναι η ιδια?

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΟΝΤΟΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ(ΖΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ-ΚΕΡΚΥΡΑ)ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ,ΞΕΡΕΤΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ(ΕΓΩ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ)ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ,ΟΠΟΤΕ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΚΦΕΡΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΓΕΝΙΚΑ.ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΙΧΘΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΟΝΤΙΟΥ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΚΙΤ, ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΓΑΛΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ.

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΨΑΧΝΩ.ΑΠ'ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ....

Δημοσίευση

μιλησα με καποια φιλη και εκεινη με τον οδοντιατρο της ριν κανενα μηνα ειχα ενημερωειμε το θεμα πριν κανενα χρονο και βηκα ευκαρια α τοψαξω .Η οδονατρος λοιπον ειπε οτι ακομα ειναισ ε νεο σταδιοακι δνε εχουν ενημερωθει αλαλ μπορουμε να τα κρατησουμε δνε της ειπε αν τα τοποθετησει καπου βασικα αυτο πρεπει να μαθουμε σκεφτηκα να επικοιωνησουμε με την πανεπιστιμιακη οδοντιατρικη σχολη αυτι κατι περισσοτερο θα γνωριζουν .Παει μια γειτονισσα μου εκει θα της πω οταν ξναπαει αν ρωτησει

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΓΩ ΚΡΑΤΗΣΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ...ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΓΕΝΝΗΣΕΙ...ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ...Κ ΣΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙ ...ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

"ΤΑ ΝΕΟΓΙΛΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΣΤΟΝ ΟΔΟΝΤΙΚΟ ΠΟΛΦΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΣ. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΗ ΤΟ 2003 Κ ΑΠΟ ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΑΥΤΩΝ ΣΕ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΩΝ ΤΟΥ ΟΜΦΑΛΙΟΥ ΛΩΡΟΥ..." ....ΜΕΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ Ο ΠΟΛΦΟΣ...ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ..."ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ:

1.ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ Κ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ

2.ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΣΤΩΝ (ΕΜΦΡΑΓΜΑ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΝΕΥΡΟΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ)

3.ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΟΣΤΩΝ Κ ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ..."

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΑΥΤΑ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΚΑΠΩΣ

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Σας παραθέτω μια δημοσίευση που βρήκα.

ΔΩΡΟ η Φύλαξη των Βλαστικών Κυττάρων για 20 Χρόνια από τη Βiohellenika

Η Biohellenika με έντονο το αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία που την έχει αναδείξει ως την κορυφαία εταιρεία φύλαξης βλαστοκυττάρων στην Ελλάδα, δηλώνει ότι σήμερα και στο μέλλον θα παραμείνει ενεργό μέλος αυτής της κοινωνίας, και θα συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις της στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας.

Από 15 Μαΐου και έως 30 Ιουνίου 2010, η διοίκηση και εμείς οι εργαζόμενοι της Biohellenika αποφασίσαμε να κάνουμε ΔΩΡΟ τη φύλαξη των βλαστοκυττάρων όλων των παιδιών.

Λαμβάνοντας τα μηνύματα του κόσμου για αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα, βάζουμε σε πρώτο πλάνο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της υπηρεσίας μας αλλά και την εκτίμηση και το σεβασμό προς την ελληνική κοινωνία. “Στους χιλιάδες γονείς που μας εμπιστεύονται δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε ακούραστα για την προαγωγή της υγείας και για να φέρουμε κοντά και στην τελευταία ελληνική οικογένεια τα αγαθά της νέας ιατρικής τεχνολογίας” σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Biohellenika, Δρ. Γεωργίου Κολιάκου γιατί “η υγεία είναι το σημαντικότερο αγαθό στον άνθρωπο, ένα αγαθό που γίνεται ακόμα πολυτιμότερο όταν αφορά τα παιδιά μας”.

Ελπίζουμε ότι θα σας βρούμε συμπαραστάτες στην προσπάθεια μας αυτή και ευχόμαστε να μας ακολουθήσουν όλοι οι φορείς υγείας.

Σχετικά με τη Biohellenika

Έχοντας δημιουργηθεί πριν από τέσσερα χρόνια στη Θεσσαλονίκη από καθηγητές της ιατρικής σχολής του ΑΠΘ, η Biohellenika σήμερα δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό. Απασχολεί εβδομήντα εργαζόμενους και είναι η δημοφιλέστερη τράπεζα φύλαξης βλαστικών κυττάρων με πάνω από 30.000 οικογένειες που της εμπιστεύθηκαν τα βλαστικά κύτταρα των παιδιών τους. Έχει αποσπάσει διεθνή βραβεία για τις έρευνες που πραγματοποιεί ενώ βρίσκεται σήμερα σε εξέλιξη μεγάλο ερευνητικό έργο της για θεραπείες ανίατων ασθενειών με τη χρήση βλαστικών κυττάρων.

Biohellenika

Θεσσαλονίκη: Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 65, Κτήριο ZEDA, Τηλέφωνο: 2310 474 282, 6944 677 746

Αθήνα: Πύργος Αθηνών, Μεσογείων 2-4, Κτήριο A΄, Τηλέφωνο: 210 77 08 882, 6973 346 704

Λάρισα: Μ. Αλεξάνδρου 3, Τηλέφωνο: 2410 535 603, 6973 984 260

Πάτρα: Κως 18 & Πανεπιστημίου 3, Τηλέφωνο: 2610 437 436, 6978 483 170

Ιωάννινα: Τεχνολογικό Πάρκο - Πεδινή, Τηλέφωνο: 26510 07 667, 6970 267 540

Ηράκλειο: Αμαλθείας 17 & Κατεχάκη, Τηλέφωνο: 2810 229 351, 6970 803 497

Χανιά: Τζανακάνη 40-42, Τηλέφωνο:28210 58758, 6945 750 933

Ανοιχτή Γραμμή Επικοινωνίας: 801-11-99299

info@biohellenika.gr - www.biohellenika.gr

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...