Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γεια

evaki

Recommended Posts

Γειά σας με λένε Εύη είμαι 26 ετών και σχεδόν τριών μηνών έγκυος, για πρώτη φορά. Παντρεύτηκα μόλις το κάλοκαίρι και νοιώθω πολύ χαρούμενη γι' αυτο που συμβαίνει σε μένα και στον άντρα μου. Ελπίζω να μάθω αρκετά και να βοήθησω και εγώ με την σειρά μου όπως μπορώ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλως ήρθες Ευη μας!!! Να ζήσετε και με το καλό το μωράκι σας! Να είναι γερό και τυχερό!

Εγώ είμαι στον 4ο μήνα (σε λίγες ημέρες 5ο).

Θα χαρώ να τα λέμε!

:kiss:

Καλως ήρθες Ευη μας!!! Να ζήσετε και με το καλό το μωράκι σας! Να είναι γερό και τυχερό!

Θα χαρώ να τα λέμε!

Θα χαρώ να τα λέμε!

Γεια σου Ευη!!Καλως ηρθες και με το καλο να σας ερεθι το μωρακι σας.Εγω ειμαι η Παναγιωτα 27 χρονων και εχω ενα κοριτσακι που σε 5 μερες κλεινουμε τον 6ο μηνα!!:woohoo: Θα χαρω πολυ να τα λεμε!!

Γεια σου Ευη!!Καλως ηρθες και με το καλο να σας ερεθι το μωρακι σας.Εγω ειμαι η Παναγιωτα 27 χρονων και εχω ενα κοριτσακι που σε 5 μερες κλεινουμε τον 6ο μηνα!!:woohoo: Θα χαρω πολυ να τα λεμε!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...