Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ποσα κιλα ε;;;

κρατησου...18!!!

ημουν 53 και ειμαι 70 περιπου.αστα νιωθω πολυ ασχημα με το σωμα μου καποιες στιγμες αλλα τι να κανω;δεν τρωω πολυ.αληθεια.πολλα φρουτα και λαχανικα.ενταξει τρωω και γλυκα και φαγητο πρωι βραδυ αλλα δεν τρελαινομαι κιολας.ουτε πολλα σκατολοιδια.αλλα τα κιλα μπαινουν.

ελπιζω να φυγουν τουλαχιστον το ιδιο ευκολα οσο μπηκαν μετα!

• Απαντήσεις 957
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Koριτσια να μαι και εγω..

να πω πρωτα απ'ολα στην new_mammy με το καλο να ερθει και η μποθμπου της σπιτι..

καρμεν μου περαστικα θα περασει που θα παει..

Μαρσουπιλαμιι τελειαααααα νεα!

παντααα τετοιααααα να κατσειςνα ξεκουραστεις τωρα..

αλικακυ ευχομαιι να εισαι μια χαρα τωρα!τελος οι ζαλαδες..

και σε ολα τα αλλα κοριτσια τα χαιρετσματαα μου..

εγω σημερα εχω πολλες ενοχλησεις..και ποναω χαμηλα..

σα φιλω..

Δημοσίευση

Ναταλάκι να σαι καλά. Τι κάνουν ολα τα ζουζουνάκια σου?

Μαρσουπιλάμι ριξτο εξω ξαπλα κ ξαναξάπλα οσο προλαβαινεις μην ανχωνεσαι θα τρεχεις μετα μαζι με τα μωράκια. Εγώ κοριτσια μου τωρα τελευταια με το που βρω ευκαιρια στρωνω τον κώλο μου κάτω κ ξεκουραζομαι μιας κ θυμαμαι απο την κόρη μου οτι ειχε πολύυυυυυυυυ τρεξιμο στην αρχή οποτε ποσο μάλλον με δυο ωρά κ ενα μεγαλύτερο μετά

Δημοσίευση

όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερες ενοχλησούλες βλέπω να έχουμε όλες μας, ελπίζω ασήμαντες!

να ρωτήσω κάτι κυρίως όσες έχουν ξαναγίνει μανούλες. είναι αλήθεια ότι η κοιλιά "κατεβαίνει¨στον 9ο λίγο πριν γεννήσεις? η δική μου κατέβηκε εδω και λίγες βδομάδες, νωρίς δεν είναι? σημαίνει οτι πλησιάζει ο τοκετός :ohmy: ? άρχισα να ανησυχώ, όλοι συτό μου λένε, ότι η κοιλιά μου είναι χαμηλά, επίσης σταμάτησε να πιέζεται το στομάχι μου όταν τρώω και δεν έχω πιά καούρες, άρα δεν είναι η ιδέα μου!

Δημοσίευση

κοριτσάκι μου δεν ειναι απαραιτητο να πλησιαζει ο τοκετός. Ειναι λογικό σκεψου το βάρος. Ειναι τα μωράκια κ ολα τα υγρά κ ολα. Εμένα η κόρη μου παρόλο που ηταν ψηλά κ γι αυτο κ γεννησα κ με τεχνητους πόνους η κοιλιά δεν ηταν κολλημένη στο στηθος μου. Απο την αλλη σε μια φίλη μου ηταν ψηλά η κοιλιά κ τις τελευταιες δυο τρεις εβδομάδες κατεβηκε κ μετα σπασαν τα νερά κ την επομενη ειχε προγραμματισμένη καισαρική. Πάντως κ εμενα τωρα με τα διδυμακια που ειναι δευτερη εγκυμοσυνη δεν μπορώ να πώ οτι ειναι κ πάρα πολύ ψηλά αλλα ουτε κ χαμηλά χαμηλά.

Μην ανησυχεις δεν ειναι δειγμα αυτο παντως.

Αχ κοριτσακια μου εγω σας εχω τρελάνει αλλα δεν ειμαι καλά. Τώρα βουλωσε κ τ αυτί μου κ ειμαι μες στα νευρα ειναι κ η μικρή ζωηρή αυτες τις μέρες κ εχω εξαντληθει. Εχω κ τον κόσμο που μου λεει συνεχεια μην την παιρνεις αγκαλιά κ τετοια κ θα γεννησεις πριν την ωρα σου κ ω πως θα κάνεις μετα με 3 μωρά κ δεν θα τα βγαλεις πέρα κ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ. Ενώ γενικώς δεν δίνω σημασία τωρα μαλλον εχω αρχισει κ ξεπερνάω τα ορια μου.

Εκτός του οτι οι ορμόνες ειναι στο φούλ. Σήμερα πήγαν να με τρακάρουν χωρις να φταιω καθόλου κ βγηκε ο ανθρωπος κ μου ζήτησε συγνώμη κ μολις ειδε οτι ειμαι κ εγκυος επαθε σόκ. Τι μ επιασε εμενα εκεινη την ώρα κ με πιασαν τα κλαμματα????? χαλια τα νευρα χαλια

Δημοσίευση

κορίτσια ζηλεύω, τα σ-κ είστε όλο βόλτες μου φαίνεται!!!εγω πάλι δεν πήγα πουθενά, κάθομαι σπίτι και κλωσάω!!!

ζετούλα κι εγω το ίδιο θεματάκι έχω με τις ορμόνες, πολύ συγκίνηση λέμε! μπορεί να είναι σπαστικό να στο λένε συνέχεια αλλά κι εγω νομίζω ότι τώρα στο τέλος κάλο είναι να αποφεύγεις τις πολλές αγκαλιές με τη μικρή,καλύτερα να μη το ρισκάρεις.

την πέμπτη θα παω για υπέρυχο και θα ρωτήσω το γιατρό για την κοιλιά και θα δω και τα μωράκια μου 3D, μου έλειψαν!

Δημοσίευση

κι εγω τα ίδια, από το κρεβάτι στον καναπέ και το αντίθετο, πολύ βαρεμάρα λέμε, πίο εύκολα περνάνε ο καθημερινές. τα σ-κ δουλεύει πιό πολύ ο αντρούλης μου και είμαι συνέχεια μόνη μου. άντε να έρθουν τα μωράκια ν΄αρχίσω να τρέχω λίγο, έχω φρικάρει από την πολλή ξεκούραση, δεν θέλω άλλη!!!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ!!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? NEW MAMMY ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

ΖΕΤΟΥΛΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ!!!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ!!!! ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ!!!

Δημοσίευση

τελικά σχεδόν όλες έχουμε θεματάκι με τις συσπάσεις! εγώ απ΄ όταν άρχισα να παίρνω 4 φορές τη μερα μισό yotopar έχουν μειωθεί αισθητά αλλά πάλι έχω καμια 10ριά! 2002 σε ποιά εβδομάδα είσαι? δεν έχεις τικεράκι και μπερδεύομαι, κοντά πρέπει να είμαστε.

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσαρες μουυυυ. Τι μου κάνετε?

Εγώ λιγο καλύτερα επιτελους γιουχουυυυ.

Κ εγω μην φανταστειτε οτι εκανα βόλτες. Σήμερα εκανα δουλειές μεσα έξω κ ο καιρος δεν ήταν κ ο καλύτερος για βόλτα. Τώρα το απογευμα πηγα με την μικρή λιγο μεχρι την μαμά μου κ περιμένω τωρα να περασει λιγο η ώρα να την βάλω για ύπνο να φάει κ ο αντρας μου κ μετα να ξαπλώσωωωωωωω. Θέλω να αραξω λιγο. Γενικώς σερνομαι σημερα παρολο που ημουν πολύ καλήτερα κ εκανα τις δουλειες μου τωρα εχω ψιλοπεσει.

Εγώ ραντεβού δεν έχω συντομα κ ετσι θα αργησω να δώ τα ζουζουνια μου. Βαλίτσα θα φτιάξω μετά το ντοπλερ απ οτι λέω. Μου ειχε πει ο γιατρος να πάω 27 να κάνουμε εναν προχειρο υπερηχο κ μετα αν ειναι τις 29 να κάνουμε το ντοπλερ κ τις ενέσεις οπότε με βλέπω εκει 32 με 33 εβδομάδων να ετοιμάζω βαλίτσες.

Α και κοριτσια υπομονή κοντευουμε το φάγαμε τωρα το πολύ το τέλος εμεινε

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!

ΑΛΙΚΗ ΕΙΜΑΙ 29 + 2. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ.

ΖΕΤΟΥΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ DOPPLER? ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΓΟΑΤΡΟΣ ΜΟΥ!!!!

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ? ΛΕΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ 2 ΚΑΘΙΣΜΑΤΚΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ BRITAX ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 0-18 ΚΙΛΑ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ 18 ΚΙΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, Η ΒΡΙΤΑΧ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕ ΠΟΛΛΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?

Δημοσίευση

καλημερα!

μελαγχολικος ο καιρος εδω σημερα.

2002 δεν την γνωριζω αυτη τη μαρκα για καθισματακια.εμενα μου εχουν δωσει δυο ενα της chicco και ενα αλλο που δεν ξερω την μαρκα.αλλα ειναι για 0-13 κιλα.

ειναι και αυτο με το αμαξι ενα θεμα.εμεις εχουμε citroen c3 που θεωρειται ευρυχωρο αλλα με δυο καθισματακια θα κλεισει εντελως!!

φορτηγο θα χρειαστουμε!!

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!!!!! Καλή εβδομάδα!!!!! Εγώ πέρασα ένα όμορφο σκ, αν και με τα γνωστά προβλήματα (φαγούρα, συσπάσεις ...)΄- είχε έρθει σπίτι η καλύτερη μου φίλη και έμεινε όλο το σκ και ήταν πολύ ωραία!!

Σήμερα πήγα και έκανα τις εξετάσεις ήπατος και περιμένω το απόγευμα τα αποτελέσματα, ελπίζω να είναι καλά, γιατί φοβάμαι διότι η φαγούρα έχει αυξηθεί ... Συσπάσεις έχω ακόμα, το Σάββατο είχα 16 και εχθές 13, όλες αυτές με τα χάπια, είναι πολλές??? Το απόγευμα θα μιλήσω με τον γιατρό - μακάρι να μας πάνε όλα καλά!!!

2002, και εμεις αυτά τα καθισματάκια έχουμε παραγγείλλει, υποτίθεται ότι είναι από τα καλύτερα, αν και δεν έχει isofix.

Δημοσίευση

καλημέρα κοριτσάκι μου. Με το καλό να δεις τα μωρουλινια σου.

Το ντοπλερ ειναι ενας εξειδικευμενος τελευταιος υπερηχος οπου βλεπεις παλι αναλυτικά το παιδι οπως στην β επιπεδου αλλα βλεπεις κ αν γινεται σωστη αιματωση μεσω του λώρου.

Αυτο για τα καθισματάκια που λές ειναι πολυ πρακτικό. Εγώ ειχα απο την κόρη μου το chicco κ πηρα αλλο ενα. Να φανταστειτε οτι η κόρη μου καθεται ακομα στο καθισμα αυτο μιας κ ειναι με το ζόρι 13 κιλά οποτε καταλαβαινετε οτι βολευει ακομα. Αλλα για αρχή εχω κ τα καθισματακια κουβαδάκια που ειναι μέχρι 13 κιλά. Το ενα το ειχα πάλι απο την κόρη μου κ ετσι το ειχα ευρημα κ αυτο.

Μπορει να τα βγαλω και απο το μαιευτηριο μ αυτά. θα δώ. Αυτο ειναι ενα θεματάκι που ακομα δεν εχω καταλήξει. Μιας κ εχω κ το πορτ μπεμπέ της μικρής αλλα δεν ξέρω κατα πόσο θα βολεψει να τα στριμώξω σαν σαρδελίτσες εκει.

Δημοσίευση

ζετουλα ξερεις τι σκεφτομουν;αφου εχεις ταξιδι τετραωρο με το καραβι θα μπορουσες να παρεις μαζι σου και ενα ριλαξ να το εχεις στο καραβι να βαλεις το ενα μωρακι μεσα και το αλλο στο πορτ μπεμπε ή ενα σλινγκ για να το εχεις αγκαλια.εξαλλου η αποσταση με το αυτοκινητο και απο πατρα-λιμανι και απο πισω αετο-βαθυ ειναι πολυ μικρη.

Δημοσίευση

καλημέρα σε μαμάδες και κοιλίτσες!

marsoupilami μου καλά αποτελέσματα. κι εγω τόσες περίπου συσπάσεις έχω και μάλιστα με χάπι 4 φορές τί μέρα.

κορίτσια χθες το βράδυ μου συνέβη κα΄τι πολύ παράξενο. γενικά τον τελευταίο καιρό όλες οι κινήσεις των μωρών φαίνονται πολύ έντονα στην κοιλιά μου. ακόμη και φίλες μου που έχουν γεννήσει ή η μαμα που το έχουν δει μου λένε ότι στις δικές τους εγκυμοσύνες δεν φαινόταν τόσο έντονα. μάλλον γιατί έχει τεντώσει πολύ η κοιλιά και δεν έχει πολύ λίπος,δεν ξέρω. χθες όμως παραήταν έντονο, όλη μου η κοιλιά τρανταζόταν υπερβολικά και ένιωθα τα μωρά να κινούνται σε όλο τους το μήκος όχι μόνο σε κάποιο σημείο. ήταν τόσο έντονο όλο αυτό που είχα πειστεί ότι ήθελαν να βγουν, νόμιζα ότι θα γεννήσω! ήμουν και μόνη μου και πανικοβλήθηκα. ευτυχώς μετά από αρκετή ώρα ηρέμισαν και ηρέμισα λίγο κι εγω. πάντως τον τελευταίο καιρό έχω πολύ έντονη την αίσθηση ότι δεν χωράνε άλλο εκεί μέσα. ελπίζω να μην είναι έτσι...την πέμπτη θα πάω στο γιατρό και έχω πολύαγωνία μέχρι τότε.

σας έχει πει ο γιατρός σας από πότε θα κάνουμε non stress? θα αισθανόμουν πολύ πιό άνετα αν απο δω και πέρα έκανα συχνά αλλά δεν μου έχει πει ακόμη τίποτα.

Δημοσίευση

αλικη το no stress τι ακριβως ειναι;κατι εχω ακουσει αλλα δεν εχω καταλαβει καλα.

δηλαδη απλα ο γιατρος σου λεει απο σημερα π.χ. μεχρι την αλλη βδομαδα δεν κανεις τιποτα;εμενα δεν μου εχει πει τιποτα παντως.

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ Η ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ ΔΕΝ ΔΕΝΟΝΤΑΙ.

MARSOUPILAMI ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΑΛΑΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!

ΖΕΤΟΥΛΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΟΥ.

Δημοσίευση

λιονταρακι μου γι αυτπ σκεφτομαι μηπως τελικατα βγαλω με το πορτ μπεμπε μιας κ ειναι μεγαλο αλλα θα περιμενω να δω πως παει κ το βαρος τους γιατι αν την ερχομενη πεμπτη που θα τους δω εχουν παρει πολυ (που το ευχομαι) θα τους παρω μαλλον τα καθισματακια.

Αλικη αυτο μου το κανουν κ εμενα κ γι αυτο κ καταλαβα οταν ο ενας γυρισε με την κεφαλα πανω. Το νον στρες θα το κανω τις 27 η 29 εγω

Δημοσίευση

πω πω ρε κοριτσια τι αγχος τραβαμε!!

εγω απο τη μια λεω αντε βγειτε να σας εχουμε κοντα μας και απο την αλλη λεω παναγιτσα μου να φτασω τις 36 βδομαδες και να γεννηθουν κανονικα.αν και ξερω πως και τωρα να γςννηθουν μια χαρα θα ειναι αλλα...

να φανταστειτε χτες βραδυ εβλεπα στον υπνο μου πως πηγα για την τυπικη εξεταση στο γιατρο και μου λεει γεννας!και ημουν μονη μου και τα επαιξα.

τελοσπαντων μην σας ζαλιζω αλλα οσο πλησιαζει ο καιρος εχω αρχισει και τα παιζω γενικα!!

Δημοσίευση

λιονταράκι το non stress είναι το μηχάνημα που μετράει αν τα μωρά είναι ακόμη άνετα ή ζορίζονται (μετρώντας τους παλμούς τους για 15-20 λεπτά) και βλέπει και την κινητικότητα της μήτρας (π.χ.συσπάσεις). εγω έκανα μια φορά την 28η εβδομάδα να δούμε τις συσπάσεις και μετά δεν μου είπε να ξανακάνω. συνήθως γίνεται κάθε εβδομάδα από όταν μπεις στο μήνα σου σε μονή εγκυμοσύνη και από την 32η εβδομάδα σε μας με τα διδυμάκια.

κι εγω κορίτσια πιστεύω ότι ο ασφαλέστερος τρόπος για να βγάλουμε τα μωράκια απ το μαιευτήριο και να τα μεταφέρουμε με το αυτοκίνητο είναι τα καθισματάκια αυτοκινήτου. εμεις πήραμε τα μικρά της maxi cosi που είναι μέχρι 15 κιλά αλλά τα παραγγείλαμε εδω και 2 μήνες σχεδόν και δεν έχουν έρθει ακόμη, ελπίζω να προλάβουμε...

Δημοσίευση

Καλημέρα και από μένα,

έλειπα το σκ, πήγα στους γονείς μου, ήταν το τελευταίο ταξίδι, καλά πέρασα όμως ξέσκασα.

Την Παρασκευή το απόγευμα με έπιασε και μένα αυτό με τις συσπάσεις μέσα σε 3 ώρες μέτρησα καμιά 20αριά. Ευτυχώς ο γιατρός με είχε εφοδιάσει με yotopar και σε μισή ώρα από τη στιγμή που το πήρα ήμουν μια χαρά. Το Σαββάτο και την Κυριακή είχα το πολύ 10 την ημέρα χωρίς χάπια, οπότε είπα να μην πάρω άλλο, μόνο όποτε με πιάνουν οι συσπάσεις, αυτό είναι δική μου πατέντα δεν ξέρω αν κάνω καλά.

Επίσης για το gynotardyferon δε θυμάμαι αν πρέπει να παίρνω 2 ή 3 την ημέρα.

Από ό,τι διαβάζω ξεκινάει η εβδομάδα με όλη την ομάδα να είναι μια χαρά, χωρίς κρυώματα, πολλές πολλές συσπάσεις και άλλες ενοχλήσεις. Εύχομαι να συνεχίσει έτσι και καλύτερα για όλες. Άντε κουράγιο τον φάγαμε τον γάιδαρο, η ουρά έμεινε :cheer::cheer:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...