Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

:) Γεια σας και από εμένα!!! :)

Εμείς είμαστε 12 εβδομάδων οπότε ακόμα έχουμε.

Αχ αυτες οι συσπάσεις...Τι να πω , χαλαρα κορίτσια , θα παιρνετε τα χαπάκια σας και όλα καλα θα πάνε.ΥΠΟΜΟΝΉ!!!

Εγώ είμαι καλύτερα από αναγούλες και κούραση και χθες εκανα την αυχενική διαφάνεια.Τα μωράκια μας είναι μια χαρούλα...

Μας έκανα και πρόβλεψη κατα 60-70% για το φύλο....

Μάλλον είναι αγοράκια....

Γερα να είναι αλλα εγώ όλο τσουτσούνια θα βλέπω???????????????

Να σημειωθεί οτι έχω ένα αγοράκι.... :S

:kiss::kiss::kiss::)

  • Απαντήσεις 957
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Λιονταρακι έγραψε:

ααααα.......

εγω ειμαι εγκυος ο αντρας μου εχει τις λιγουρες!!!

μολις με πηρε τηλ και μου ειπε πως θελει να του φτιαξω παστα φλωρα με μαρμελαδα φραουλα!!!!!

Α ρε Λιονταράκι!!!!

Μέρες τη λιμπιζομαι αλλα με μαρμελάδα βερύκοκο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Δημοσίευση

αχ μη μιλάτε για γλυκά! με τόση στέρηση τώρα με το ζάχαρο δεν τη παλεύω άλλο. νομίζω ότι θα γεννήσω και αντί να χάσω θα παίρνω κιλά, θα φάω γλυκά και παγωτά μέχρι να σκάσω!!!!!!!!!!

Εύη είναι λίγο νωρίς ακόμη για το φύλο νομίζω, μπορείς να ελπίζεις και σε κανένα κοριτσάκι! εμας στην αυχενική μας είπαν 2 κοριτσάκια, στον επόμενο υπέρυχο 2 αγοράκια και τελικά καταληξαμε στο ένα αγοράκι κα ένα κοριτσάκι!!!

Δημοσίευση

soula123 έγραψε:

Καλημέρα,

Λιονταράκι το ίδιο ακριβώς είπα και εγώ στο γιατρό "τι θρεφτάρια είναι αυτά".

Κουκου, δεν μπορώ να καταλάβω σε ποια εβδομάδα κύησης είσαι, αλλα γύρω στα 500γρ είμασταν μόλις κλείσαμε 22 εβδομάδα. Όσο για το γιατρό που δε σε αφήνει να κάνεις τίποτα, το ίδιο ισχύει για πολλές από εμάς ειδικά αν είσαι από IVF, υπομονή.

Σήμερα θα κάνω το τελευταίο μου ταξίδι, παρά τις συμβουλές του γιατρού, θα πάω στους γονείς για το ΣΚ και μετά τέρμα οι βόλτες μέχρι τέλους (εννοώ τη γέννα :laugh: :laugh: )!!!

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΣ 24Η ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΜOTHERBABY ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου, επανέρχομαι με τα δικά μου ... μίλησα με τον γιατρό ... ο οποίος φάνηκε ολίγον ανήσυχος με αυτά που του έλεγα ... μου έδωσε να πάρω αντιβίωση, utrogestan και φυσικά prepar ... θα ξαναμιλήσω μαζί του το βράδυ για να δούμε αν έχουν μειωθεί οι συσπάσεις ... αν συνεχίσω όμως, μου είπε ότι θα κάνω εισαγωγή στο νοσοκομείο για να μου βάλουν ορό ... Θα σκάσω ... τα θέλω τα μωράκια μου μέσα στην κοιλίτσα μου ... Θα καταφέρω να τα κρατήσω ... έστω και για λίγο ακόμα???? Πείτε μου ...

Δημοσίευση

aliky έγραψε:

αχ μη μιλάτε για γλυκά! με τόση στέρηση τώρα με το ζάχαρο δεν τη παλεύω άλλο. νομίζω ότι θα γεννήσω και αντί να χάσω θα παίρνω κιλά, θα φάω γλυκά και παγωτά μέχρι να σκάσω!!!!!!!!!!

Εύη είναι λίγο νωρίς ακόμη για το φύλο νομίζω, μπορείς να ελπίζεις και σε κανένα κοριτσάκι! εμας στην αυχενική μας είπαν 2 κοριτσάκια, στον επόμενο υπέρυχο 2 αγοράκια και τελικά καταληξαμε στο ένα αγοράκι κα ένα κοριτσάκι!!!

Αλίκη μου από το στόμα σου και στου θεου το αυτι...

Ελπίζω να εχω και μια κορούλα αλλα και παλι μην φανω αχαριστη , γερα να ειναι πρωτα....

Απλα λαχταρω οπως πολλες μανουλες κοτσιδακια,καλσονακια και φουστανακια!!!

Με το καλο,εσυ!!!Τον τελειο συνδιασμό εχετε!!!!

Δημοσίευση

marsoupilami έγραψε:

Κοριτσάκια μου, επανέρχομαι με τα δικά μου ... μίλησα με τον γιατρό ... ο οποίος φάνηκε ολίγον ανήσυχος με αυτά που του έλεγα ... μου έδωσε να πάρω αντιβίωση, utrogestan και φυσικά prepar ... θα ξαναμιλήσω μαζί του το βράδυ για να δούμε αν έχουν μειωθεί οι συσπάσεις ... αν συνεχίσω όμως, μου είπε ότι θα κάνω εισαγωγή στο νοσοκομείο για να μου βάλουν ορό ... Θα σκάσω ... τα θέλω τα μωράκια μου μέσα στην κοιλίτσα μου ... Θα καταφέρω να τα κρατήσω ... έστω και για λίγο ακόμα???? Πείτε μου ...

Κοριτσάκι μη στεναχωριέσαι,σε παρακαλώ....

Προσπάθησε να εισαι ψυχραιμη και χαλαρη και να δεις που θα το γλιτωσεις το νοσοκομείο...

Και στην τελικη ,σα μελλουσα μανουλα που εισαι θα κάνεις οτι χρειαστει για τα αγγελουδια σου!!!

Ολα να περάσουν!! :kiss:

Δημοσίευση

marsoupilami μου κοιτα να εισαι χαλαρή κ ολα θα πάνε καλά. Σκεψου οτι καθε μέρα που περνάει ειναι οτι καλύτερο. Και εισαγωγή να κάνεις μην ανησυχεις μπορει να ειναι απλα προλυπτικά για να σε βοηθησουν να κρατησεις τα αγγελουδια σου οσο περισσοτερο γινεται.. Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εχεις τα καλύτερα αποτελέσματα.

Αχ βρε λιονταρακι να ξερες ποσο σε ζηλεύωωωωω ατιμο κρυωμα ηθελα κ εγω να παω για μπάνιο αλλα δεν το βλέπω να ρχεται αντι να καλυτερευουμε χειροτερευουμε. Εμένα τωρα ανοιξε λιγο η φωνή μου αλλα μ εχει πιασει εκνευριστικός βήχας κ ταράζω κ τα αντρακια μου κ απο την αλλη η μικρή μου ετοιμάζει πυρετό. Ειναι η καημενούλα μες στην γκρινα κ δεν τρωει κ τιποτα ειναι που ειναι αδυνατουλα κ τωρα το μεσημέρι ειχαμε κ ενα 37,6 οπότε δεν μας βλέπω κ πολύ καλά. Ευη κανε υπομονή να σιγουρευτεις για το φύλλο. Κ εμενα δυο αντρακια ειναι κ για να πώ την αληθεια μου ελπιζα να ηταν ενα κοριτσακι αλλα τωρα δεν με νοιαζει. Μην φοβασαι εχουν φροντισει τα κοριτσια κ θα χουμε νυφες χιχι

Δημοσίευση

επεστρεψα!!!τι αναζωογονητικο που ειναι το μπανακι ρε κοριτσια.αλλος ανθρωπος αισθανομαι!!ειδα και κατι μαμαδες με τα παιδακια τους και κουβαλαγαν τρια σακ βουαγιαζ η καθεμια για να τα κανουν μπανιο!!!ολοκληρη επιχειρηση!!!

marsoupilami οτι σου πει ο γιατρος.μπορει να χρειαστει να μεινεις και λιγο στην κλινικη να σε παρακολουθουν.δεν πειραζει.ο,τι χρειαστει!α, να παρεις και λαπτοπακι μαζι να σου κανουμε παρεα!!!

Δημοσίευση

marsoupilami καλη μου ευχομαι να πανε ολα καλα!!

να γινει οτι ειναι καλυτερο για τα μωρακια σου, οντως ακομη και τωρα αν και μικρουλια... θα θρεψουν βρε!!! να εισαι χαλαρη, ολα καλα θα πανε , φαινεται ομως πως βιαζονται να σε συναντησουν τα ζουζουνια σου....

βρε κοριτσια σας επιτρεπει μπανιο στη θαλασσα?????????????

Δημοσίευση

εμενα μου επιτρεπει αλλα να μην καθομαι πολυ στον ηλιο.γιατι να μην κανεις μπανιο;παντου λενε οτι το κολυμπι ειναι η καλυτερη ασκηση για την εγκυμοσυνη(αν βεβαια εχεις φυσιολογικη εγκυμοσυνη χωρις προβληματα)

Δημοσίευση

kalispera koritsakia ti ginete?

oi kilitses pos pane?

Marsoupilami an einai na kaneis isagogi min to skeutese kai min se angxononi

emena me voithise poli o oros.

koritsakia mou ego den vlepo na vgazo ton mina :(:(

exo varini paaara poli ponaei sinexos i mesi mou kai tis teleutaies 2 meres

exo ponakia xamila.

eseis apo kila pos pate?

ego exo valei 13 :blink::blink::blink:

Δημοσίευση

κοριτσια μου πηραμε το γιο μας σπιτι!!!!!!!!

σε μια βδομαδα περιπου ειπαν θα παρουμε και την μπουμπου!

σας φιλω για τωρα και με το καλο οταν ερθουν και τα δυο μου παιδακια σπιτι θα μπαινω να τα λεμε συχνοτερα!!!!

υ.γ.πηρα 17 κιλα και εχασα 12 με τη γεννα!

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσιαααα τι κάνετε? Γιαννα που χάθηκες βρε. Αντε κοντεβεις.

Εγώ κοριτσια μου δεν αντεχω αλλο απο το κρυωμα. Αφού απο τον πολύ βήχα αισθανομουν ασχημα χαμηλά κ για να πώ την αληθεια μου ειμαι λιγο φοβισμένη. Δεν περνάει με τιποτα το ατιμο κ πιεζω τα μωρα μου μ αυτο τον σπαστικό βήχα κ ετσι που αισθανομαι. Ειναι κ ο καιρος χαλια να σκεφτειτε οτι τώρα βρεχει. Ταιριαζει με την διαθεσή μου. Απο τον πολύ βήχα εκανα κ εμετο τωρα το βράδυ. Δεν τρωω που δεν τρωω τοσες μέρες εκανα κ εμετο τι να πώ δραμα. Ειχα φτασει συνολο 6,5 κιλά κ τωρα ειμαι παλι στα 5 απο την αρχή της εγκυμοσύνης αλλα βεβαια μ εχει κάνει κ σερνομαιιιιι

Δημοσίευση

new mammy τέλεια, με το καλό να πάρετε και τη μπεμπούλα σας!!!

γιάννα υπομονή, ο τελευταίος καιρός είναι δύσκολος αλλά πολύ σύντομα θα έχεις τα μωράκια σου αγκαλιά. από κιλάκια μια χαρά είσαι πάντως, δε βλέπω να σου μένει τίποτα από τη γέννα!

marsoupilami μου τί έγινε τελικά, χαλάρωσαν οι συσπάσεις? πάντως και ορό να χρειαστείς δεν είναι τίποτα, έχω ακούυσει ότι είναι πολύ αποτελεσματικός και μετά είσαι εντάξει. σου εύχομαι βέβαια να μη χρειαστεί και να κάτσεις στο κρεβατάκι σου να χαλαρώσεις.

ζετούλα ακόμη αυτό το παλιοκρύωμα?δεν μπορείς να πάρεις κανένα σιρόπι για το βήχα για να μη τραντάζονται τα μωράκια?

εγώ από το μεσημέρι μέχρι πριν λίγο είχα απίστευτη ζαλάδα, χωρίς κανένα λόγο δεν μπορούσα να κουνηθώ, γύριζαν όλα! πρώτη φορά το παθαίνω, ελπίζω να ήταν τυχαίο και αυριο να είμαι καλά!

Δημοσίευση

new mammy κοριτσακι μου με το καλό να ρθει κ η πριγκιπισουλα σου σπιτι.

Να ναι καλά κ τα δυο σου τα μωρακια κ εσυ να σαι καλά να μπορεις να τα φροντισεις.

Τι μου κάνετε κοριτσακια μου?

Εμένα δυστηχως επιμένει το κρυωμα με τρελό βήχα. Δεν θέλει ο γιατρος να πάρω τιποτα γιατι μου λεει οτι ουσιαστικά δεν εχει νοημα. Απλά ελπιζα οτι θ αρχιζα να βλεπω βελτιωση γιατι δεν αντεχω άλλο εχω κουραστεί. Αλικη μου ελπίζω να εισαι καλύτερα σημερα απο την ζαλάδα. Γενικώς πιστευω οτι τώρα στο τέλος δυσκολευουν τα πραγματα.

Αχ κοριτσια εδώ βρεχει απο χθες το βράδυ κ ειναι πολύ μελανχολικός ο καιρος.

Δημοσίευση

καλημερα!!!

εδω ο καιρος τρελαθηκε!πηγα για μπανιο χτες μια χαρα λιακαδα.απο το απογευμα μεχρι τωρα βρεχει ασταματητα!

αλικη εγω ζαλαδες εχω καθε μερα σε διαφορες στιγμες αλλα κραταει για λιγο και μου περναει.

ρε ζετουλα σε πεθανε τοσες μερες το κρυωμα.και οντως τι φαρμακα να παρεις τωρα;αστο θα περασει.

εγω αποψε το βραδυ ταλαιπωρηθηκα πολυ.ενιωθα αφορητη δυσπνοια και κατι σαν φοβερο αγχος.ειχαμε και την πορτα της κρεβατοκαμαρας κλειστη και με επιανε κατι σαν πανικος.σηκωθηκα και πηγα στο σαλονι και κοιμηθηκα που ειναι πιο μεγαλος ο χωρος και δεν ενιωθα κλεισουρα.

γενικα εχουν αρχισει και δυσκολευουν τα πραγματα...γενικως!

Δημοσίευση

καλημέρα :):):)

ζετούλα υπομονή, πόσο θα κρατήσει ένα κρύωμα ακόμη? κι εδω έχει πολύ χάλια καιρό όλο το βράδυ βρέχει, πάνε οι ελπίδες μου για κανένα καφεδάκι έξω :( ευτυχώς σήμερα ξύπνησα μια χαρά και το πιό περίεργο είναι ότι εδω και 3-4 βράδυα κοιμάμαι και μια χαρά! ξυπνάω μόνο 2-3 φορές για τουαλέτα και ξανακοιμάμαι αμέσως :woohoo:

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!!! Σήμερα για μένα είναι μια όμορφη μέρα!!! Κορίτσια, είμαι καλά!!!! Με έσωσαν τα χάπια!!!! Συσπάσεις ... στοπ!!!! δεν το πιστεύω!!! Έκαναν το θαύμα τους!!! Κοιμήθηκα χθες το βράδυ σαν πουλάκι και σήμερα από το πρωί δεν έχω νιώσει ούτε μία σύσπαση!!!! Βέβαια θα συνεχίσω να βρίσκομαι στο κρεβάτι, αλλά δεν με νοιάζει, η ψυχολογία μου ανέβηκε πάρα πολύ!!! Είναι και οι κορούλες μου ζωηρότατες σήμερα!!! Θα έρθει και η καλύτερη μου φίλη να μείνει σπίτι μου για το σκ!!! Αχχχ τι καλά!!!!! Θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη που σας φόρτισα όλες τις προηγούμενες ημέρες, αλλά ήμουν πανικοβλημένη και τρομοκρατημένη!! Σας ευχαριστώ και πάλι για τα καλά σας λόγια!!!

New-mammy, με το καλό να δεχθείς και το δεύτερο μωράκι στο σπιτάκι σας!!! περιμένουμε πως και πως τα νέα σου!!! τυχερή μανούλα!!!!!

Κορίτσια, προχωράμε!!!! Να κάνουμε τον σταυρό μας και τις προσευχές μας και όλα θα μας πάνε καλά!!! Να προσέχετε πολύ μόνο, μην ξεθαρρεύετε!!!! Ζετούλα, θα περάσει το κρύωμα, πόσο θα κρατήσει πια!!! Λιονταράκι, υπομονή!!! Την δύσπνοια την έχω και εγώ, νιώθω ώρες ώρες ότι πνίγομαι, σηκώνομαι, κάνω μια σβούρα μες στο σπίτι και μου περνάει!!! Αλήθεια, Λιονταράκι, πόσα κιλά έχεις πάρει??? Ρωτάω εσένα γιατί έχουμε ακριβώς ίδια ηλικία κύησης!! Εγώ κορίτσια με την διατροφή έχω πέσει από τα 12 κιλά στα 9,4!!!!! Σούπερ!!!! Βέβαια, όταν γεννήσω θα φάω όλο τον κόσμο!!!!

Δημοσίευση

Γιάννα, σ' ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!! Μπορείς να μου πεις, σε παρακαλώ, πόσες μέρες είχες μείνει μέσα στο μαιευτήριο για τον ορό? Μία φορά το έκανες? Σε ποια εβδομάδα ήσουν??? Και από τότε συνεχίζεις με τα τοκολυτικά χάπια??? Εγώ παίρνω τα yotopar, αν και ο γιατρός μου είπε να πάρω τα prepar, όμως δεν τα βρήκα στο φαρμακείο και με βαριά καρδιά μου είπε να πάρω τα yotopar, δεν ξέρω γιατί ... εσύ ποια χάπια παίρνεις???

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...