Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κ αυτο γιατι της ειπα να κρατησει την Πεμπτη λιγο την μικρη που εχω ραντεβου με τον γιατρο κ κατεβασαμε τα μουτρα μας μεχρι το πατωμα κ πιο κατω. Τελος πάντων παντως ειπα του αντρα μου απο τωρα να ρθει μαζί για να δει κ αυτος τι λεει ο ντοκτορ

  • Απαντήσεις 957
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσιααααααα με αλλη διαθεση σημερα. Δεν θα αφησω κανεναν να με ξαναρίξει. Εχω την κορουλα μου κ περιμενω κ τα αντρακια μου οποτε οι υπολοιποι να μας γραφουν.

Marsoypilami περιμενουμε νεα σου σημερα ε? new mammy που εισαι καλέ???????????????

Τι τρωνε σημερα? Ξυπνησα με παρλα σημερα και σας τρελανα ε? φιλακιααααααα

Δημοσίευση

Καλημέρα, κοριτσάκια μου! Καλημέρα σε όλα τα μικρά μωράκια μας!

Μόλις γύρισα από τις εξετάσεις - το απόγευμα στις 6 θα είναι έτοιμα τα αποτελέσματα και αμέσως παίρνω τηλέφωνο τον γιατρό ... Μακάρι να μας πάνε όλα καλά! Μακάρι να ήταν όλα ένα κακό όνειρο ... μακάρι να αντιμετωπίζεται χωρίς να χρειαστεί να βγουν τα μικρά μου από την κοιλίτσα μου!!!! Τα θέλω μέσα στην κοιλίτσα μου! Να στριφογυρίζουν μέσα μου! Παρακαλάτε κορίτσια!

Σας ευχαριστώ πολύ που με σκέφτεστε! Σας ευχαριστ

Δημοσίευση

Καλημέρα, κοριτσάκια μου! Καλημέρα σε όλα τα μικρά μωράκια μας!

Μόλις γύρισα από τις εξετάσεις - το απόγευμα στις 6 θα είναι έτοιμα τα αποτελέσματα και αμέσως παίρνω τηλέφωνο τον γιατρό ... Μακάρι να μας πάνε όλα καλά! Μακάρι να ήταν όλα ένα κακό όνειρο ... μακάρι να αντιμετωπίζεται χωρίς να χρειαστεί να βγουν τα μικρά μου από την κοιλίτσα μου!!!! Τα θέλω μέσα στην κοιλίτσα μου! Να στριφογυρίζουν μέσα μου! Παρακαλάτε κορίτσια!

Σας ευχαριστώ πολύ που με σκέφτεστε! Σας ευχαριστώ για τα υπέροχα λόγια συμπαράστασης!

Δημοσίευση

μπονζουρ απο πατρα!!δεν κουνιεται τιποτα σημερα λογω απεργιας!

ζετουλα κρατα γερα!αστους ολους στην ακρη και ασχολησου με τα παιδακια σου!!

marsoupilami να μας πεις τα νεα μην μας ξεχασεις!!σε σκεφτομουν χτες!αλλα τι ανησυχεις;ολα καλα θα πανε;;

τα αλλα κοριτσακια που εξαφανιστηκαν;;;

Δημοσίευση

καλημέρα!!!

marsoupilami καλά αποτελέσματα. μέχρι να βγουν προσπάθησε να κάνεις τίποτα ευχάριστο να ξεχαστείς.

ναταλί ευκαιρία για λίγη παραπάνω ξαπλίτσα!πολύ χρήιμη η λίστα σου για το μαιευτήριο, τα μισα τα είχα ξεχάσει :P

σήμερα κλείνω την 31η εβδομάδα και νιώθω ότι πλησιάζω...μέχρι το σ-κ θα έχω έτοιμη τη βαλιτσούλα μου, ελπίζω! τα επιπλάκια όμως δε μας τα έφεραν ακόμη και ανυπομονώ, έχουμε 40 μέρες που τα παραγγείλαμε!

Δημοσίευση

μολις μου ηρθε ενα πακετο απο τα babylino!!!

ειχε μεσα ενα πακετο πανες για νεογεννητα, βαμβακι, μωρομαντηλα και σερβιετες!τελειο!πολυ χαρηκα!!

μπειτε στη σελιδα της babylino και γραφτειτε να σας τα στειλουν και σας.μεσα σε μια βδομαδα ηρθαν!!

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσουδιαα..φουσκωμενα..

τι μου κανετε?εγω μια χαρα ειμαι..στο κρεβατι καθομαι..χεχε

Αλικυ να σαι καλα..χαιρομαι που βοηθησα..

Μαρσουπιλαμι μου..Ευχομαι να μην ειναι τιποτα σοβαρο..μεσα απο την καρδια μου ευχομαι να πανε ολα καλαα για τα νινακια σου..

ακουω Λοιπον εχετε καμια ερωτησουλα"????

Δημοσίευση

natali εγω έχω ερωτησούλα για το θήλαστρο, πρέπει να το πάρω από τώρα να το έχω στο νοσοκομείο? εσύ χρησιμοποίησες? θα γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο κι εκει δεν έχουν ενώ στα ιδιωτικά σου δίνουν.

βλαστοκύτταρα κράτησες?

new mammy εσύ τί αποφάσισες τελικά για τα βλαστοκύτταρα? εμεις λέμε τελικά να τα δωρίσουμε στη δημόσια τράπεζα και να κρατήσουμε μεσεγχυματικά κύτταρα από το ένα μωράκι αφού δεν υπάρχει θέμα συμβατότητας.

Δημοσίευση

αλικυ μου εδω θα σε απογοητευσω γιατι δεν πηρα θηλαστρο αλλα νομιζω πως δεν χρειαζεται να το παρεις απο τωρα..αλλα δεν ξερω καθολου..

και επισης βλαστοκυτταρα δεν κρατησα..συγνωμη που δεν βοηθησα.. :/

οτι αλλο θες εδω ειμαι..

Δημοσίευση

Γεία σας και από εμε΄να,την εξαφανισμένη....

Είχαμε γυναικολόγο,παιδίατρο και δεν συμμαζευεται!!!!

χαχα!Τα φασολάκια μου μεγαλώνουν...το ένα ήταν αραχτό και το άλλο έκανε τούμπες!!!Πολύ γέλιο!!!

Ο γιόκας μου εχει ύο εμβόλια να κάνει αυτό το μήνα και ενα τον επόμενο!!

Θα τον μισήσει τον γιατρό!!!

Ναταλί να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και όλα να περάσουν και να σηκωθείς!

Αλικυ,εγώ τα είχα κάνει δωρεά στην Ακαδημία Αθηνών και τώρα με το καλό θα τα δωρίσω στην Δημόσια Τράπεζα της Θεσσαλονίκης!

Λιονταράκι και γενικα κορίτσια,ξέρετε αλλες διευθυνσεις για δωράκια και κουπόνια????Σέεεελω και εγώ!

Δημοσίευση

Λιονταρακι έγραψε:

evi εγω εστειλα στην babylino, στην pampers, στην libero, και γραφτηκα στο site babyspace.

Θα μπω, αλλα σε αυτην την babyspace δεν μπορώ να κάνω εγγραφή με τίποτα.

δεν δέχεται το password με καμία κυβερνηση....Μάλλον είμαι καραασχετη!!!!! :P:P:P:P

Δημοσίευση

marsoupilami περιμενουμε ευχαριστα νεα το απογευμα ε?

κοριτσακια μου ελπιζω να περασει καραβι αυριο να ρθει ο γιατρος να δω τ αντρακια μου. Παρελαβα σημερα τις προικες τους τι χαρα τι χαρα.

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΑΝΟΙΞΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ. ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ EBABY. ΒΡΗΚΑ ΤΟ ARIA TWIN ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ (219.00€)ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΤΕ?

MARSOUPILAMI ΤΙ ΝΕΑ? ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ?

Δημοσίευση

Κορίτσια, καλησπέρα! Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για το ενδιαφέρον σας και για την ενθάρρυνση!!! Πήρα τα αποτελέσματα και μίλησα και με τον γιατρό μου - λοιπόν ... τα νέα δεν είναι δυσάρεστα (βέβαια ούτε και ευχάριστα!) όλα τα ηπατικά ένζυμα είναι αυξημένα, έχει αρχίσει να δυσλειτουργεί το συκώτι, αλλά είναι σε αρχικό στάδιο - θα επαναλάβω τις εξετάσεις την Δευτέρα, εκτός και αν αυξηθεί ο κνησμός, οπότε θα τις επαναλάβω νωρίτερα. Νιώθω καλά, ο γιατρός βέβαια ήταν προβληματισμένος, αλλά εφόσον δεν μου είπε "τρέχα στο νοσοκομείο να σε δω", αισθάνομαι πολύ καλύτερα και ότι μπορούμε να κερδίσουμε χρόνο για τα μωράκια μου!!! Θα ελέγχω τις τιμές και μακάρι με την σωστή προσοχή και διατροφή να προχωρήσουμε όσο περισσότερο γίνεται! Δυστυχώς όμως εμφάνισα και .... λεύκωμα, μου είπε ότι και αυτό θέλει πολύ προσοχή για να προλάβουμε την προεκλαμψία, μου είπε να τρώω δύο ασπράδια αυγού την ημέρα και το βράδυ θα ξαναμιλήσω μαζί του για να μου εξηγήσει λεπτομέρειες για την διατροφή. Θα το πολεμήσω με όλες μου τις δυνάμεις!!!

Δημοσίευση

marsoupilami κανε οτι λεει ο γιατρος και ολα θα πανε καλα!!!δεν καταλαβαινουμε ουτε εμεις ουτε τα μωρα μας τιποτα!!!

zetoyla καλως τα δεχτηκες τα προικια!!!

2002 δεν εχω παραγγειλει απο το συγκεκριμενο site αλλα απο αλλες κοπελες που εχω δει δεν ειχαν καποιο παραπονο.εγω απο το ebay εχω παραγγειλει μπιμπερο.τα μισα ηρθαν τα αλλα μισα τα περιμενω.

κοριτσια πολυ δυσνοια!!!εχω αρχισει και φοβαμαι!!

Δημοσίευση

Μπράβο marsoupilami,

τώρα που ξέρεις τι γίνεται θα είναι πολύ καλύτερα να το αντιμετωπίσεις. Ξέρω ότι τίποτα δεν ήταν εύκολο μέχρι τώρα, κουράγιο και υπομονή, ο στόχος είναι ανεκτίμητος. Πολλά φιλιά όλα θα πάνε καλά.

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ MARSOUPILAMI, ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ. ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ.

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ.

ΖΕΤΟΥΛΑ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΤΑ ΠΡΟΙΚΙΑ ΣΟΥ!!!

Δημοσίευση

marsoupilami μου να σκέφτεσαι θετικά και όπως είπες όσο μπορείς να το παλέψεις. αφού είναι ακόμη στην αρχή και πλέον το ξέρετε μπορείτε να το παλέψετε με το γιατρό σου. υπόμονή, την αξίζουν την ταλαιπωρία τα μωράκια μας και μόλις τα δούμε θα τα ξεχάσουμε όλα, αυτά λέω και στον εαυτό μου...

Δημοσίευση

marsoupilami ολα θα πάνε καλά στο τελος θα το δεις. Μια χαρα θα ναι τα μωρακια σου κ θα το ξεπερασεις κ αυτο.

Αχ κοριτσακια μου ολες λιγο λιγο παιρνουμε την σειρα μας.

Σημερα εγω πηγα στην κολλητη μου κ κρατησα αγκαλια το μωρουλινι της. Ηταν τελεια τα μωρα μου αρχισαν αμεσως να κανουν σαν τρελά. Η μικρή δεν εδωσε καμια σημασια. Τωρα δεν ξερω αν αυτο ειναι καλό η κακό.

Αυριο 11 η ώρα παω να δω τ αντρακια μου.

Λιονταρακι εσυ που θα γεννησεις?

Οι προικες μας ειναι τελειες πολυ χαιρομαιιιιιιιιιιιι. Αντε τωρα μονο το θηλαστρο θα περιμενω. Επλυνα κ κατι λιγα σημερα. Οπως βλεπετε η διαθεση ειναι μια ετσι μια αλλιως χιχι. Που ειναι η new mammy βρε κοριτσιαααααα???????? τι γινεται τωρα θ αρχισουμε να ανχωνομαστε για μια μια ε?

Δημοσίευση

Να' μαι πάλι!!! Δεν μπορούσα να μην ξαναμπώ!!! Θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για τα υπέροχα λόγια σας!!!

Λοιπόν, έχω να σας πω νεότερα, διότι ξαναμίλησα το βράδυ με τον γιατρό μου. Όπως σας είπα, τα ηπατικά ένζυμα είναι όλα αυξημένα, έχω "χολόσταση" σε πρώιμο στάδιο και το συκώτι έχει αρχίσει να δυσλειτουργεί- θα πρέπει να παρακολουθούμε συνεχώς τις τιμές επαναλαμβάνοντας τις εξετάσεις, από διατροφή απαγορεύονται τα λιπαρά και τα λαχανικά, και αν αυξηθούν κι άλλο οι τιμές θα με στείλει σε ειδικό γιατρό ηπατολόγο. Ευτυχώς η φαγούρα έχει λιγάκι υποχωρήσει. Για το λεύκωμα μου είπε πολλή προσοχή για να μην οδηγήσει σε προεκλαμψία, να κάνω σκληρή δίαιτα, καθόλου αλάτι, να τρώω δυο ασπράδια αυγών την ημέρα, να μετράω την πίεση δύο φορές την ημέρα κρατώντας ημερολόγιο. Ααααα επίσης θα ξαναπάω την Δευτέρα να κάνω β-επιπέδου, διότι η χολόσταση επηρεάζει την ανάπτυξη των εμβρύων και τους προκαλεί και νωθρότητα. Άρα θα πάμε να ελέγξουμε την ανάπτυξη και τις κινήσεις τους. Ξέχασα να σας πω ότι τις τελευταίες δέκα ημέρες έχω χάσει και 1.5 κιλό, άρα τώρα είμαι συνολικά στα 10,5 και φυσικά από δω και πέρα θα χάνω! Θα κάνω τα πάντα για να κερδίσω χρόνο! Και έχω εμπιστοσύνη και στον γιατρό μου, ο οποίος φαίνεται και αυτός διατεθειμένος να το παλέψει για να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο! Μου είπε ότι θα πηγαίνουμε "βήμα βήμα"! Θα κάνω πάλι την επόμενη εβδομάδα ενέσεις κορτιζόνης για παν ενδεχόμενο!

Κορίτσια, χρειάζεται υπομονή, δύναμη, κουράγιο και αισιοδοξία η εγκυμοσύνη! Τραβάμε τόσο για να φέρουμε τα μωράκια μας στον κόσμο!!! Δυο μέρες τρελάθηκα από φόβο για τα μικρά μου, έκλαιγα κάθε φορά που με κλωτσούσαν, αλλά θα το παλέψουμε!!! ΑΞΙΖΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...