Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου. Εύχομαι τα καλύτερα για όλες σας. Ήμουν στο φόρουμ και παλαιότερα.  Είχαμε πολλές ατυχίες και σταματήσαμε τις προσπάθειες για λίγο.  Έχω σταθερό κύκλο 26-28 μέρες. Αυτή την στιγμή είμαι στην 30η ημέρα του κύκλου μου δηλαδή 2 μέρες καθυστέρηση. Έπειτα από άπειρες σακούλες με αρνητικά τεστ και αρνητικές χορειακές δεν έχω κάνει ακόμα. Φοβάμαι και λέω άστο θα σου έρθει από μερα σε μέρα. Συνεχίζω να έχω καθυστέρηση. Θα ξεκινήσουμε διαδικασία εξωσωματικής από Σεπτέμβρη. Αν θέλετε πείτε μου και εσείς σε ποια φάση του κύκλου σας είστε.
    • Καλημέρα κορίτσι μου σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Ο γιατρός που μιλάμε στην Αθήνα ζήτησε υπέρηχο οσχέου από τον άντρα μου, έχει κανονιστεί το ραντεβού για Δευτέρα μεσημέρι. Θέλει να δει τι έχει συμβεί και άλλαξε έτσι η κατάσταση του άντρα μου. Θελουμε να δούμε αν υπάρχει κιρσοκήλη κάτι άλλο δεν μας έχει πει ακόμα. 
    • Αυτό που πήραμε για το δικό μας αυτοκίνητο δεν έχει, αλλά το είχε ένας φίλος του Γρηγόρη και δεν είχε κανένα θέμα σαν καθισματακι. Απλα σύμφωνα με τη νομοθεσία πρέπει να είναι i-size. Ψάχνοντας όμως διαπίστωσα ότι έπρεπε να πάρουμε ένα κάθισμα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή του αυτοκινήτου, οπότε εμείς δεν είχαμε άλλη επιλογή. Αχ ευχαριστούμε πολύ!! Εύχομαι να τα καταφέρουμε!! Να σου πω την αλήθεια εγώ ήθελα να πάρω κάθισμα που έχει περάσει από τα τεστ της adac για πρόσκρουση κι αν είχαμε καινούριο αυτοκίνητο θα έπαιρνα πάλι cybex μιας και έχουν τρομερές βαθμολογίες στο θέμα της ασφάλειας. Εμάς το αβγό του αυτοκινήτου είναι cybex, αλλά δεν θέλει να καθίσει μέσα σε αυτό, γιατί τον περιορίζει. Οπότε είπαμε ας πάρουμε το κάθισμα το άλλο για να μην έχουμε γκρίνια στο αυτοκίνητο στις διακοπές.
    • Κοριτσάκι μου γλυκό όλο αυτό που νιώθεις το έζησα το 2021 τότε με τον κορονοιο που έπρεπε να πάω πίσω και εγώ τρελαινομουν δεν άντεχα άλλο να περιμένω να ξεκινήσω. .. αλλά ξέρεις τι μάθημα πήρα; Όταν πιέζω καταστάσεις δεν βοηθάει και ίσα ίσα μου δίνει ωραία χαστούκια η ζωή. Για αυτό πενάκι μου γλυκό όσο και να σε νιώθω ,όσο και να έχεις το δίκιο σου μην πιέζεις ούτε το σώμα σου ούτε την ψυχή σου. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...