Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πάλι με θλιβει....

Recommended Posts

Έτυχε να ακούσω σημερα μια παρέα αγοριών εκει που περίμενα να πληρώσω....έλεγε ο ένας οτι η ταδε του αρεσει μεν για σεχ αλλα οχι για σχεση...και ενω εχει κανει η κοπελα υπομονη και του εδωσε πολλα απο οτι καταλαβα,δεν της δινει ευκαιρια για σχεση γιατι δεν ειναι αυτο που θελει εξωτερικά...ενώ μια άλλη παρόλο που βλεπει οτι ειναι κακια και οχι τοσο καλη σε χαρακτηρα θα τα εφτιαχνε μαζι της και θα το προσπαθουσε γιατι ειναι ωραια.......

να μη σου αρεσει ο αλλος το καταλαβαινω...δεν κανεις τιποτα...αλλα να κανεις με την κοπελα και να την εχεισ μονο για σεξ επειδη δε σου αρεσει τοσο δεν ειναι θλιβερο ρε κοριτσια?και μια αλλη κακια να το προσπαθεις γιατι ειναι ωραια?και να το ακουω απο 28 αρηδες αυτο?καπου τοσο ηταν

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ε.. ενταξει... αφου ηταν 28 και οι κοπελες καπου εκει θα ειναι.

Είναι αρκετα μεγαλες για να καταλάβουν "τι παιζει"

και να στρεψουν την προσοχή τους σε ...αλλες πορτοκαλιές.

εμενα αυτο που μου έκανε εντυπωση κάοια στιγμη,( ήταν πριν 5-6 χρονια περίπου) ηταν σε ένα φαρμακειο, και ένας 16άρης ζητουσε το χαπι της επομενης ημέρασ. Εγώ τότε ούτε που ήξερα τι ήταν αυτό. :dry:

ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ!ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΚΟΥΚΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!

καλα ναι..αυτο εννοειται αθηνα μου..αλλα και μονο που ακουσα τη σκεψη αυτη μου γυρισαν τα μυαλα...και μετα μιλαμε για καλλιεργεια,ωριμοτητα και κλπ...ελεος

telika to simperasma mallon einai oti to sex xoris sinesthima einai pio simantiko gia tous neous stis meres mas.krima pou den mpainoun pia stin diadikasia na eroteftoun kai na anakalipsoun o enas ton allon. xanoun tosa politima sinesthimata...

το πρόβλημα δεν σταματάει εκει δυστηχώς...εκτος απο τα επιφανειακα συναισθηματα τους για την εξωτερικη εμφάνιση μιας κοπέλας κλπ ψαχνουν και άλλα πιο σημαντικά γιαυτους...την οικονομική κατάσταση της κοπέλας και πως θα βρούν κάποια της οποίας ο πατέρας θα τους τα παρέχει όλα,σπίτι,λεφτά,αιώνιο επίδομα κλπ Δεν καταλαβαίνω σε τι οικογένειες μεγαλώνουν ρε γαμώτο,με τι αξιες?

Ανασφαλείς βουτυρομπεμπέδες οι περισσότεροι, με απαιτήσεις λες και αυτοί ειναι απο "τζάκι" και πρέπει η καθε κοπέλα να "δωσει " κατι για να προχωρησει το πράγμα. Αηδιάζω πραγματικά αλλά δυστηχώς πολλά αγορια σημερα,αυριανοί άντρες, σκεφτονται πολυ σοβαρα το θεμα προικα. Περιττο να πώ οτι οι γονεις τους φουσκώνουν τα μυαλα για τα συγκεκριμμένα " κριτήρια".

Γιαυτο διαλύονται καθημερινά σπίτια,γιαυτο τα διαζύγια δινουν και παίρνουν, γτ απο την αρχή ξεκινάει λάθος το πράγμα.

πες τα tesh μου..ακριβως ετσι....μα ποσο ηλιθιο....να δινεις ευκαιρια επειδη η αλλη ειναι ωραια?ελεοςςςς...καλα η προικα αν ειναι....

δεν ειναι λιγα τα παραδειγματα ανδρών που κάθονται με ξινες,κακιασμένες γυναίκες και τις κοιτούν και μεσα στα ματια παρακαλώ διότι εχουν τον τρόπο να τους σερνουν απο την μυτη.

Και οι καλές κοπέλες πέφτουν σε κατι μ......πίτουρες και χαλάνε την ζωούλα τους υπομένοντας απαράδεκτες συμπεριφορές. Μύλος οι σχέσεις,μύλος!!!!!!!

Δεν με εκπλήσσει τίποτε πια αναφορικά με τις σχέσεις. Το θέμα είναι τι ζητάει ο καθένας και τι τον κάνει να νιώσει καλά. Επίσης γιατί να εκπλαγώ που η κακιά κοπέλα προηγείται έναντι της καλής? Παντού δεν συμβαίνει αυτό? στις δουλειές, στο σχολείο, στις σχέσεις γενικότερα. Έχουν τον τρόπο τους αυτές.

Επίσης γιατί να εκπλαγώ που αυτά ακούστηκαν σε παρέα 28αρηδων? Γιατί τα ίδια δεν ειπώνονται και σε μεγαλύτερες ηλικίες? Γενικά κυριαρχεί η τάση ή η ανάγκη να βολευτεί ο εαυτούλης μας σε ανώδυνες σχέσεις, που δεν θα έχουν συναισθηματικό κόστος.

Αρτεμη μου αρεσει ο τροπος που τα λες...γιατι λες οτι δεν εχει συναισθηματικο κοστος μια σχεση με κριτηριο την εξωτερικη εμφανιση?εγω πιστευω πως εχει το ιδιο κοστος εφοσον ο τυπος απο οτι καταλαβα ερωτευτεται και προσπαθει με βαση αυτο..με το δικο του μυαλο ερωτευεται..αρα εχει κοστος..δεν ειναι ετσι?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...