Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ταυρινες εχουμε εδω??!!!

Recommended Posts

το συγκεκριμενο τραγουδι χαρα μου,το ειχαμε χορεψει με τον αντρα μου στον αρραβωνα μας το 2008 τη μερα που ειχα και τα γενεθλια μου...μου αρεσει παρα πολυ,και σου το αφιερωνω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 84
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κορίτσια καλημέρα!!!Και εγώ λοιπόν στο club με τς ταυρίνες!!!!19 Μαϊου έχω γενέθλια!!!Νομίζω από τα πιο σταθερά ζώδια,με καλό γούστο και αδυναμία στο γευστικό φαγητό, πιστά, ορθολογιστές με υπομονή αλλά και πολύ πεισματάρικά και ώρες ώρες ξεροκέφαλα!!! :blush:

Και βέβαια όταν θυμώσουν αλοίμονο σε ό,τι και όποιον βρεθεί μπροστά τους!!!Ευτυχώς για τους άλλους δε συμβαίνει συχνά!!!Αυτά!!!Νομίζω πήρατε μια ιδέα για το χαρακτήρα μου!!!Φιλιά!!!

Γωγακι,

τι τελεια πραγματα ειναι αυτα;Χιλια ευχαριστω!!!!!!!!!!!Απλα με συγκινησες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Οτι επιθυμεις και εσυ κοπελα μου να γινει πραγματικοτητα!Η καθε σου μερα να ειναι γεματη απο ευχαριστες εκπληξεις σαν αυτην που εκανες σε μενα.....Ηταν απλα ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΥΡΙΝΕΣ!!

ΕΕΕΕ!!!! ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΔΩ...18/5!!! ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΗ ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΗΣ..ΑΝ ΜΟΥ ΜΠΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΙΜΗΜΑ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΖΩΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ...ΧΙ ΧΙ ΤΙ ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΣΥΝΗ Ε;

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΑΝ Κ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΙΑΣ Κ ΕΙΜΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΖΩΔΙΟΥ ΜΑΣ ΔΗΛ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ!Κ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΠΛΑ ΤΟΥ 1960 ΕΧΕΙ Κ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ!ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΗΜΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ!

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Κ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΗ,ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ,ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΜΠΙΣΤΗ,ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΗ,Κ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ!Κ ΠΟΛΥ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΕΝΙΚΑ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ.Α Κ ΦΥΣΙΚΑ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ,Κ ΤΗΣ ΕΞΟΧΗΣ!!ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΖΩΔΙΟΥ ΜΑΣ!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΤΣΙ;ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Χρόνια πολλά όμορφες Ταυρίνες!!!!!!!!!!!!Και εγώ Ταυρίνα,είχα τα γενέθλια μου στις 24 Απριλίου...από τις πρώτες όπως ειπε και το Βικάκι!!!!!!!!!!!!!!!!

Να μας χαίρονται!!!!!!!!!!Είμαστε και γαμώ τα ζώδια!!!!!!!!!!

Φιλούρες!!!!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...