Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ταυρινες εχουμε εδω??!!!

Recommended Posts

να'μαι κι εγω! 7/5/72 κι ειμαστε τα καλυτερα παιδια του ζωδιακου...

πεισματαρικα,εγωιστακια λιγο!!(οσο παταει η γατα!!),φιλοτιμα,πονοψυχα,τεμπελικα λιγο...

αλλα..μη μας πατησεις στο αδυνατο σημειο μας!!!

γινομαστε ΤΑΥΡΟΙ!!!

κοριτσια ολα τα παραπανω βγαινουν απο τα δικα μου βιωματα και χαρακτηριστικα!!

δεν υπαρχουν κανονες....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 84
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

AFRODITH έγραψε:

ena xaraktiristiko einai oti h tha katharizoume olh mera h tha kathomaste kai den tha pame oute to potiri ston neroxiti ...an mas piasei h tempelia bouliazoume olokainourgio kanape !!!xaxaxaxa

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ετσι ετσι συμφωνω αφροδιτη... :P:P

Γεια σας κορίτσια! Προσθέστε άλλη μια Ταυρίνα στην παρέα. Εγώ γεννήθηκα στις 6/5/1981. Φυσικά όλα αυτά που αναφέρατε παραπάνω ισχύουν. Τί να πω για το ζώδιο μας? Σίγουρα έχουμε μεγάλη καρδιά. Οι Ταύροι είμαστε ξεκάθαροι στις απόψεις μας και γι' αυτό επιμένουμε σε αυτές. Είμαστε υπεύθυνοι, δημιουργικοί, οργανωτικοί και αυτά που πραγματικά μας ενδιαφέρουν τα θέλουμε στην εντέλεια. Χρόνια μας πολλά λοιπόν. Εύχομαι ότι επιθυμεί η καθεμιά σας να γίνει πραγματικότητα.

Αντε, να μπω και εγω στην λιστα!

Γεννηθηκα 22-4-1979!

Τι να πω για τους ταυρους?

Θα πω(συμφωνα με εμενα) οτι ειναι τελειομανης, κυκλοθυμικοι, και ζηλιαριδες!

ευχαριστουμε κοριτσακιιιιι!!

τους αντρες ταυρους τους αντεχετε???

με ποια ζωδια ταιριαζετε εσεις στις σχεσεις?

εγω για σχεση τα παω καλα με ταυρο και ψαρακια!! για φιλιες παθαινω τρελα με ζυγους! και με αλλα ζωδια αλλα οι ζυγοι κ οι παρθενοι ειναι τα καλυτερα μου

Να μαστε και μεις (εγω 28-4 και ο μεγαλος μου γιος 21-4) εγω ειμαι λιγο απο ολα αυτα που περιγραφετε!!! λιγο πεισματαρα, λιγο γκρινιαρα και λιγο παραπανω κοιλιοδουλη

ωχ ελενη...εθιξες μεγαλο θεμα...ζηλια! αααχ τι ειπες τωρα! ειμαστε πολυ ζηλιαρες αλλα ξερουμε ποτε να το δειχνουμε!!!!

ο πρωην αντρας μου ηταν αιγοκερος...με την καμια δεν τα πηγαιναμε καλα.. ο νικολας μου ειναι κριος και ειμαστε μια χαρα...φτου φτου μη μας ματιασω... :woohoo: :woohoo:

σε προσεχουν και σου προσφερουν οι κριοι οταν κι εσυ τους προσεχεις και τους προσφερεις.....τουλαχιστον ο δικος μου αυτο κανει και δεν μου χαλαει χατηρι ποτε....

Tza! Na mai kai egw!!

Tayrina me oroskopo Toxoti! Twra ayto kalo einai? Den asxoloume

poly me zwdia!! A! Gennethlia 1 Maiou!! Thn ekleisa mesa thn

mana mou tetoia mera!! :P Kai giorth 21 Maiou!! Ola mazi!!

Giorth ths korhs mou 5 Maiou!! Tha kaei o Maios an pane ola

kala se ayto pou kanw twra(ekswswmatikh) :)

σε προσεχουν και σου προσφερουν οταν κι εσυ τους προσεχεις και τους προσφερεις...τουλαχιστον ο δικος μου αυτο κανει...και δε μου χαλαει ποτε χατηρι...καλο αυτο... :P:P

νομιζω ειναι απο τα καλυτερα παιδια οι κριοι ααααχ αντε βρε παντα ευτυχισμενοι!!!!

δικαιο παντως να ειναι μια σχεση παρε-δωσε μου αρεσει αυτο

Na mai kai egw!! :)

Egrapsa kai prin alla den mou ta emfanizei :(

Ta ksanalew loipon!

Tayros kai egw,1 Maiou exw gennethlia(thn ekleisa

mesa thn mana mou tetoia mera :P ) kai giorth 21 Maiou!

Epishs goirtazei h korh mou 5 Maiou( Eirini)!!!

Tha ton kapsoume ton Maio an ta apotelesmata pou tha perimenw

se ligo kairo vgoun thetika!!! Ola mazi tha ta exoume!!!

ειναι οντως καλα παιδια ...ευχαριστουμε ραμονα κι εσεις να ειστε παντα ευτυχισμενοι με τον αγγελο και με το καλο να γινει και ο γαμος σας και παρανυφακι το μπεμπε σας... :)

Ραμόναααα στις 11/5 κλείνω με τον Γιώργο 3 χρόνια σχέσης!! Και στις 3/5 έχει γενέθλια. Εγώ είμαι Καρκινάκι σαν το γωγάκι, γωγάκι ποια ημερομηνία είσαι εσύ?

Κ εγώ Ταυρίνα !!! και είμαι πολύ περήφανη γι 'αυτό!!! :P :silly:

2 Μαϊου 1983 εγώ!

Λοιπόν, υπομονετικοί αλλά και ανυπόμονοι... φιλότιμοι,δυναμικοί, πεισματάρηδες, εγωιστές, τεμπέληδες αλλά και τελειομανείς (όοοοταν αποφασίσουν να ασχοληθούν με κάτι :laugh: ), ζηλιάρηδες, καλοπερασάκηδες, κτητικοί, σταθεροί (σε βαθμό που σπάει τα νεύρα των άλλων :P ), ταλαντούχοι, ευαίσθητοι, κυκλοθυμικοί, στοργικοί, ειλικρινείς, τρυφεροί.... θερμοί στις σχέσεις τους!!!

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά των Ταύρων και μπορώ να πω ότι τα χω όλα!! :P;):blush::blink:

Ταιριάζουν με Παρθένους, ιχθείς (και άλλο ένα ,δε θυμάμαι)

Δεν ταιριάζουν με Υδροχόους, Διδυμους (και άλλο ένα .. πάλι δε θυμάμαι)

Η κοράκλα μου είναι Παρθένος και αν και μικρούλα ακόμα είμαι σίγουρη ότι ταιριάζουμεεεεεε!!!!!!!! :)

Ο άντρας μου Δίδυμος.... :dry: Οταν λέμε το αντίθετό μου εννοούμε το ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΟΥ!!!!! Είμαστε όμως μαζί, αγαπημένοι και ερωτευμένοι μετά από πολλές δυσκολίες!!! Ισως, ισχύει τελικά ότι τα ετερώνυμα έλκονται....!!! ;)

Ο,τι και να λέμε...... ΟΙ ΤΑΥΡΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ!!! :)

Και το λέω αντικειμενικότατα... θέλω να με πιστέψετε!! :laugh:

xaxaxaxa ποσο δικιο εχεις!

παντως με αντρα ταυρο ή που θα ταιριαξουμε τρελα ή που θα θρηνησουμε θυματα!χαχαχαχα

αντε βρε κοριτσια ειμαστε υπεροχο ζωδιο!χαχαχαχα...μαλλον υποφερτα ανυποφορες ειμαστε αλλα ειμαστε καλα "τυπακια!"

αχ ευα τα εχω και εγω αυτα τα χαρακτηριστικα!αστα να πανε!χαχαχαχαχα

καλημερα σε οοολα τα κοριτσακια ταυρακια και μη

κ εγω στην ομορφη παρεα με τις ταυρινες...εχω γενεθλια στις 19 στα τελειωματα!!μαλλον για αυτο εχω κ κατι απο διδυμακι....

ειμαστε τα καλυτερα παιδια του ζωδιου..

γωγακι έγραψε:

ο πρωην αντρας μου ηταν αιγοκερος...με την καμια δεν τα πηγαιναμε καλα.. ο νικολας μου ειναι κριος και ειμαστε μια χαρα...φτου φτου μη μας ματιασω... :woohoo: :woohoo:

Kαλημέρα ταυρίνες μου!!!!!!!

Γωγάκι μου τρομερή εντύπωση μου κάνει.Μαλλον έτυχε!Ταύρος με Αιγόκερω είναι τέλειο ζευγάρι..Κ εμένα ο αντρούλης μου αιγόκερος είναι κ είναι το άλλο μου μισό πραγματικά!!Βέβαια κ πριν απο..το άλλο μου μισό είχα σχέση με Παρθένο κ δέναμε αρκετά,υπέροχα πλάσματα,αλλα...!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...