Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αργυρω 27 wrote:

Επιστημη έγραψε:

Με ξετρελανε και η δικια σου μπουμπου!!!τι ειναι το βαρελακι?οι σβουρες παντως πρεπει ναναι τρελα!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: Πορωνεται η γλυκουλα σου ε?μπραβο το γιαβρακι μου!!!αντε κι εγω περιμενω την δικια μου μπεμπα και ειμαι σε κατασταση τρελας!!! :silly: :silly: :silly: :silly:[/quote:1t5r9fdg]

Βαρελακι λεω εγω τις τουμπες που κανει απο μπρουμυτα ανασκελα και το αναποδο ξανα και ξανα. Παντως το πως χειριζετε την στρατα ειναι απιστευτω. Θα γινει αυτη μια οδηγος σκετος Σουμαχερ σας λεω. Χαζομαμααααααααααααααααααααααααα :laugh: :laugh: :laugh: :P:P:P :laugh: :silly: :P

Αντε Αργυρώ μου με το καλο και εσυ να αγκαλιασεις την μπεμπουκα σου να δεις για τι λαχταρα μιλαμε.

Δημοσίευση

Anastacia wrote:

Μμμμμμ!Νοστιμο κ αυτο!!! 14042010546.jpg

Παναγια μου τι μελι φατσουλα ειναι αυτη;

Τρελαθηκα που την ειδα. Ενα κουκλι ειναι η ατιμη.

Και τι νοικοκυρα! Αυτο ειναι που λεμε το εγλειψα το σπιτι, το εκανα λαμπικο :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Αναστασια ειναι υπεροχηηηηηη!!!!χαχαχχαχαχ πεθανα απο τα γελια μολις την ειδα να γλυφει τη ροδα!!!

Επιστημη μου ,σε ευχαριστω κι εσενα οπως και την Αναστασια για τα καλα σας λογακια!με μπριζοσατε τωρααααα...περιμενω πως και πως να τα ζησω ολα αυταααααααααααα με τρελαααααααααααα!!!

φιλακια πολλα και να χαιρεστε τα νινακια σας!!!

Δημοσίευση

Anastasia na ti xerese tin Annie sou :) einai sketi glyka !!!

ego den exo na pros8eso kati parapano oti eipan ta koritsia ... to skalopati na prosexeis ena deyterolepto pairneis ta matia sou apo pano tous kai ayta volida ...

ego eimai stin alli akri to spiti einai oikopedo ,alana epipla miden ,tipota ,ka8olou pos allios na to po ... eimaste edo prosorina kai etsi...

opote emena allo einai to provlima mou ...

mipos argisei na perpatisei giati den exoume epipla na paei apo to ena sto allo ???? :(

ouf ta eipa kai ksalafrosa

3Ha1m4.png

Δημοσίευση

Οπως θα παρατηρησατε το ροδακι ειναι...γυαλισμενο!!!αχαχαχα

Ειπαμε...χαλαρα η μαμα για να εξερευνησει η κορουλα τον κοσμο!!!! :P:P

Επιστημη :laugh: :laugh: :laugh:

Ετσι!!!Νοικοκυρα μεγαλη!!!

Μαρινα μην ανησυχεις!Εγω νομιζω πως ετσι θα δυναμωσει το ωματακι κ θα μαθει να σηκωνεται μονος του χωρις να πιανει! ;)

Καντου κ εσυ "στρατα-στρατουλα" για να μην το εχεις στο μυαλο σου!!!

Το σημερινο μενου ειχε: ποδια σιδερωστρας,χαλι κουζινας(ψαθινο :P ) κ τα παπουτσια της ενω τα φορουσε!! :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

καλα μπουσουληματα ,εγω για σφουγγαρισμα χρησιμοποιω πρασινο σαπουνι σε νιφαδες δυαλυμενο σε ζεστο νερο και φυσικα δεν αφηνω κανενα να περπατησει με παπουτσια στο σπιτι παντως απο ενα σημειο και μετα το παιρνεις αποφαση οτι το αλλοτε πεντακαθαρο σαν τα γαργαρα νερα παιδακι σου μεταμορφωνεται σε γουρουνακι που γλειφει οτι βρωμικο βρεθει στο διαβα του :angry:

Δημοσίευση

καλε!!! Γρηγορα σου μπουσουλισε!!!! :woohoo: :woohoo: Εμεις ουτε κατα διανοια!! :( Τον βαζω μπρουμυτα και χτυπιετε σαν ψαρακι. Ανοιγει χερια ποδια και χτυπιετε... Σε ζηλευω! :blush: Παντως αφου ξεκινησε στα ειπαν ολα τα κοριτσια. Εμεις λιγο πολυ τα εχουμε κανει γιατι αλωνιζει το σπιτι με την στρατα... :P Και οπου δει μπριζα σεληνιαζετε... :angry: Αντε καλα τρεχαματα!!! ;):kiss:

Δημοσίευση

Litsa :laugh: :laugh: Σαν το πρωην γαργαρο νερο!χεχεχε

Αννα μου εσενα ειναι αντρακι!!!Βαρυ κ ασηκωτο!!!

Τα αγορακια θελουν το χρονο τους συνηθως!! ;)

Με το καλο να αλωνιζει κ μπουσουλωντας σε λιγο καιρο κ να σου σφουγγαριζει κ εσενα το πατωμα :laugh: :laugh: :P:P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Υπέροχα τα νέα σου!! Ανυπομονώ να πάω την Παρασκευή για το δικό μας υπέρηχο!! Εύχομαι να έχει μεγαλώσει!! Θα είμαι 9+4 όταν θα πάω 
    • Είναι πολύ ενθαρρυντικό αυτό που ακούω ! Συγχαρητήρια που έφτασες μέχρι εδώ και σου εύχομαι να φτάσεις όσο πιο μακριά μπορείς !  Μου φαίνονται βουνό οι εβδομάδες νιώθω ότι έχω κολλήσει στης 22!   Εύχομαι να φτάσω σε μια καλή εβδομάδα και να μην κοντύνει ο τράχηλος απότομα !!! Περίδεση μου είπε ότι δεν μπορεί να μου κάνει σε αυτές τις εβδομάδες απλά θα είμαι με στενή παρακολούθηση!  Τελικά όντως είμαστε πολλές και εύχομαι ναας πάνε όλα καλά σε όλες μας !!!!
    • Καλησπέρα κορίτσι μου και συγγνώμη που επεμβαίνω. Γιατί σου έκανε περίδεση με 3 εκ τραχήλου; Σου εξηγησε; Γιατί κι εμένα στη β επιπέδου μου τον μέτρησαν 3 εκ και δεν μου ανέφεραν τίποτα,μάλιστα στην αυχενική ήταν στα 3.9.... Και περιμένω και δίδυμα. Εκανα και μια έρευνα στο διαδίκτυο και τρόμαξα γιατί έγραφαν ότι το 3 εκ είναι οριακό κτλ κτλ. Συγγνώμη που σε ρωτάω έχεις κι εσύ τον πόνο σου,αν βρεις λίγο χρόνο μου λες. Πως είσαι τώρα; Ψυχολογικά σωματικά; Έκανες τελικά μπανάκια;
    • Μια χαρά τότε 😊 Αχ δεν ξέρω πως θα την παλέψουμε 😅 Εσείς που έχετε και 2... Ακόμα χειρότερα... 
    • Κοριτσι μου κι εγω με 2 εως 2,5 τραχηλο απ τις 24 περιπου με διδυμα. Τωρα εκλεισα τις 32. Μονο ξεκουραση, ουτροτζεσταν και φαρμακο για τις συσπασεις (γιατι εκανα αρκετες). Περιδεση δεν προλαβαμε. Εμενα μου εχει πει πως αν εως τις 34 ανοιξει και δει χοανη, θα μου βαλει πεσσο για να παρουμε οσες μερες παραπανω μπορεσουμε… Ενεσεις κορτιζονης δεν εχω κανει. Μου εχει πει μονο σε περιπτωση ενδειξεων τοκετου κι αυστηρα και μονο ως τις 34. Πλεον δεν ενδεικνυνται προληπτικως, ουτε αν δεν υπαρχει κινδυνος αμεσου προωρου τοκετου, γιατι συμφωνα με τις τελευταιες μελετες εχουν αρκετες παρενεργειες και στην ενδομητρια αναπτυξη των εμβρυων αλλα και στην μετεπειτα ζωη τους. Οποτε ζυγιζεις οφελη με παρενεργειες. Τελικα παντως ειμαστε πολλες με το ιδιο προβλημα. Αλλα τελικα με πολλη προσοχη φτανουμε σε ασφαλεις βδομαδες σιγα σιγα. Κι εγω τωρα οδευω για τις 34…. και αν παω 36… θα κανουμε παρτυ!! Ευχομαι σε ολες μας κουραγιο και να πανε ολα κατευχην!!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...