Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΑ ΠΑΧΗ ΜΟΥ..ΤΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ..

Recommended Posts

κοριτσια ανοιγω αυτο το νεο θεμα γιατι φανταζομαι πως καποιες απο εμας θα εχουμε λιγα παραπανω κιλακια η απο εγκυμοσυνη η επειδη τρωμε περισοτερο απο οτι πρεπει.Τι λετε αν γραφουμε εδω ποσα κιλακια ειμαστε..ισως νιωσουμε καλυτερα ετσι με το σωμα μας..!Μπορουμε να μοιραζομαστε και εμπειριες που ειχαμε με τα κιλα μας..εννοω αν καποιες ειχαν καπιο προβλημα μ αυτο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω δεν ειμαι και πολυ περηφανη αλλα ξεκινησα την εγκυμοσυνη με πολλα παραπανω κιλα απο οσα θα επρεπε ναμαι ξεκινησα με 83 κιλα και τωρα ειμαι 89 αισιως και εχω αλλους 3 μηνες μπροστα μου εως τη ΠΗΤ...αστα να πανε ...

Ελπιζω οταν γεννησω με το καλο και ξεκινησω διαιτα να τα χασω σχετικα γρηγορα...Στοχος θαναι τα 65!!!

mama_xina έγραψε:

οτι βοηθεια χρειαστειτε μου λετε...βοηθος διαιτολογου τελειωσα!

οτι απορια χρειαστειτε κ ξερω θα σας βοηθησω! φιλιααα

σιγουρα θα χρειαστουμε, εγω τουλαχιστον όταν αρχισω διαιτα! τωρα με την προφαση του θηλασμου τρωω ό,τι θελω και δεν κανω διαιτα! τωρα ειμαι 1,60 και 63 κιλα και στοχος μου ειναι τα 60. δεν ενδιαφερομαι να γινω πετσι και κοκαλο, γιατι δε μου αρεσει καθολου! ( ουτε και του συζυγου ;) )

και γω μη νομιζετε ειμαι 95 κιλακια με υψος 1,80 πριν μεινω εγκυος ημουν 80 και πηρα 20 κιλα εφτασα τα 100 εχασα τα 10 και ξαναπηρα παλι τα μισα..ουφ κοντευω να σκασω στο τζιν μου..

mama_xina θα σε χρειαστω και γω καποια στιμη.

εγω ειμαι της αποψης οτι ας ειμαστε οσα κιλα θελουμε...αλλα το ζητουμενο ειναι να ειμαστε γυμνασμενες εστω και λιγο,να εχουμε αυτοπεποιθηση και να προσεχουμε την υγεια μας!

αγαπημενημαμα στο σωμα σου πως δειχνουν τα κιλακια σου???

ανήκω και εγώ στο κλαμπ! εγώ είμαι 1,58 ύψος!!! πρώτο μπόι μιλάμε και τα κιλά μου 92 παρακαλώ! πάντα ήμουν παχουλό παιδί σε σχέση με τα υπόλοιπα της ηλικίας μου γι αυτό και έδειχνα και γυναίκα σε σχέση με τις υπόλοιπες... κάποια στιγμή είχα χάσει αρκετά κιλά (θα ξεκινούσε η φοιτητική μου ζωή δεν γινόταν να είχα παραπανίσια κιλά!) αλλά μετά όταν ήρθα θεσσαλονίκη μέχρι να μάθω να μαγειρεύω και να προσαρμοστώ στη νέα μου ζωή το delivery δούλευε καθημερινά, οπότε καταλαβαίνετε... τώρα είμαι σε μια φάση όπου προσπαθώ να τα χάσω όλα αυτά και να έρθω στα νορμάλ μου! Σε κάποια χρόνια από τώρα θέλω να κάνω και παιδάκια πού θα φτάσει το χάλι μου? Είμαι αρκετά αποφασισμένη και επειδή θέλω να το τηρήσω όλο αυτό έκανα και το μπλογκ μου (http://mantarini-pounds.blogspot.com/) για να έχω ένα κίνητρο και ενθάρρυνση πάνω απ όλα να συνεχίσω! αυτά από εμένα!

mama_xina έγραψε:

εγω ειμαι της αποψης οτι ας ειμαστε οσα κιλα θελουμε...αλλα το ζητουμενο ειναι να ειμαστε γυμνασμενες εστω και λιγο,να εχουμε αυτοπεποιθηση και να προσεχουμε την υγεια μας!

αγαπημενημαμα στο σωμα σου πως δειχνουν τα κιλακια σου???

λογω του υψους δεν φαινονται παρα πολυ αλλα εχουν αρχισει να με ενοχλουν και πανω απ ολα γιατι εχω καποιο προβλημα με τα γονατα και το βαρος δυσκολευει την κατασταση.Αυτο που με ενοχλει περισσοτερο....ειναι η κυτταριτιδα :dry::dry: δεν ειχα τοσο πολυ αλλα τα τελευταια 3 χρονια περιπου εχει αυξηθει

Εγώ γενικά συγκαταλεγόμουν πάντα στα παχουλά παιδιά. Στην 3η λυκείου πρέπει να είχα φτάσει τα 95 κιλά, δεν τολμούσα να ζυγιστώ αλλά θυμάμαι ότι φορούσα XXL. Τα έχασα σταδιακά και τώρα είμαι 65(σ΄ένα βάθος 15 χρόνων έγινε αυτό). Ποτέ δεν συμφιλιώθηκα με το σώμα μου, έχω πολύ κυτταρίτιδα και ραγάδες. Και το δέρμα μου είναι πολύ ελαστικό και δεν βοηθάει αυτό στην γενικότερη εικόνα μου. Πάντα κάνω δίαιτα και πάντα στα ίδια κιλά βρίσκομαι. Γενικά αυτό το θέμα με έχει απασχολήσει πολύ αλλά παράλληλα με και με έχει κουράσει. Πάντα νιώθω τύψεις όταν τρώω κανένα γλυκό ή παγωτό ακόμη και τώρα που είμαι έγκυος, ένα τέρας νιώθω. Δεν ξέρω ίσως να φταίει το γεγονός ότι στο παρελθόν όλο το συγγενικό μου περιβάλλον με είχε στο στόχαστρο, πόσα σχόλια έχω ακούσει γι΄αυτό το θέμα.

ειμαι 72 κιλα καταλοιπα της εγκυμοσυνης !!!!!!!!

μεχρι πριν 1 μηνα δεν με πολυενοιαζε αλλα τωρα κανω μια πιο υγειηνη διατροφη ( οχι διαιτα _ απλα προσεχω τι τρωω εχω κοψει πολλα γλυκα πατατακια πιτσες τοστακια και αλλα λιπαρα με περιτες θερμιδες και βλεπουμε

δεν αγχωνωμαι ομως και τοσο αλλα μεχρι το επομενο καλοκαιρι θα εχω φτασει στα 57 που ημουν προ εγκυμοσυνης :P:kiss::kiss:

α επισης δεν βαζω ζαχαρη στον καφε μου στο σπιτι και χρησιμοποιω ζαχαρινη μονο εδω και πολλα χρονια και τωρα εχω μειωσει το τυρι που του εχω μια αδυναμια

ωχχχχ τι θεμα φωτια ειναι αυτο που βλεπον τα ματακια μου;;θεμα βαρεων βαρων οπως κι εγω αλλωστε!θεμα που με απασχολει παντα στην 25αετη ζωη μου και με βασανιζει δημιουργωντας μου κακη ψυχολογια σε βαθμο να μη θελω να βγω απο το σπιτι.μεχρι περυσι το πιο πολυ που ειχα φτασει ηταν 83 αλλα τωρα ξεφυγα πραγματικα ειμαι 92 κι εχω τρελαθει!πηρα απο περυσι γυρω στα 15 κιλα!!!η απογοητευση μου που δεν μενω εγκυος και κατι που συνεβη το σεπτεμβρη ηταν η χαριστικη βολη..θελω να παω εστω 70 για να ξανανιωσω γυναικα γιατι τωρα μονο μια γουρουνα βλεπω στον καθρεφτη.. :(

ΚΕΛΥ έγραψε:

ωχχχχ τι θεμα φωτια ειναι αυτο που βλεπον τα ματακια μου;;θεμα βαρεων βαρων οπως κι εγω αλλωστε!θεμα που με απασχολει παντα στην 25αετη ζωη μου και με βασανιζει δημιουργωντας μου κακη ψυχολογια σε βαθμο να μη θελω να βγω απο το σπιτι.μεχρι περυσι το πιο πολυ που ειχα φτασει ηταν 83 αλλα τωρα ξεφυγα πραγματικα ειμαι 92 κι εχω τρελαθει!πηρα απο περυσι γυρω στα 15 κιλα!!!η απογοητευση μου που δεν μενω εγκυος και κατι που συνεβη το σεπτεμβρη ηταν η χαριστικη βολη..θελω να παω εστω 70 για να ξανανιωσω γυναικα γιατι τωρα μονο μια γουρουνα βλεπω στον καθρεφτη.. :(

καλησπερα κελυ μου τι ειναι αυτα που λες;σε καταλαβαινω αλλα μη λες τον εαυτο σου γουρουνα..προσπαθησε να αλλαξεις λιγο γνωμη για τον εαυτο σου

κορίτσια σας διαβάζω,μην μου αγχώνεστε!Άρτεμη νιώσε καλά με τον εαυτό σου όπως είσαι το ίδιο ισχύει για όλες σας δεν είναι δυνατόν να είμαστε όλες αδύνατες.Εξάλλου οι γυναίκες με καμπύλες και παραπανίσια κιλάκια νομίζω ότι αρέσουν καλύτερα στους άντρες.Εγώ ανήκω στην άλλη κατηγορία πάντα πολύ αδύνατη,δεν το επιδίωκα όμως ήμουν έτσι απο μικρή,τώρα είμαι πετσί και κόκκαλο(μην νομίζετε η κάθε μια έχει τα προβληματά της)αλλά με έχω δεχτεί όπως είμαι και σε όποιον αρέσω αυτό λέω στον εαυτό μου και δεν σκάω πια

ξερεις τι ειχα παθει μια περιοδο;δεν μου κουμπωναν τα τζιν μου ουτε καν μου ανεβαιναν φαντασου οτι εχω καινουρια που τα εχω φορεσει 1-2 φορες αρχισα να το σκεφτομαι πολυ, ακομα και το παντελονι που φοραγα οταν δουλευα σα φυλακασ ειχε στενεψει αχ πηγα να τρελλαθω εχαςα καποια κιλα,αλλα δεν ηταν αρκετα.Ποτε δε θα ειναι αρκετα, επαψα να το σκεφτομαι τοσο πολυ..γιατι δε θα με εβγαζε σε καλο.Παρ ολο που εχω καπιο υψος εχω παραπανισια κιλα και κυταριτιδα στη κοιλια στα ποδια αλλα απο χορο..ειμαι καλη, κελυ μου πωσ τα πας εσυ με το χορο;

Αν και δεν έχω κάνει παιδάκι, τα κιλά μου ζούνε και βασιλεύουνε..... εδώ και πολλά χρόνια....

Σιχαίνομαι πια το σώμα μου..... δ

Δάθεση για δίαιτα ή γυμναστική δεν έχω καμία όμως.....

Και δεν τα θεωρώ κάλη μου.... τα μισώ!!!!!!

Για να σας προλάβω.... ύψος 1.58cm + 96Kgs!!!

Σωματότυπος: ΑΧΛΑΔΙ!!!!!! Χ

άλια με άλλα λόγια!!!!

Η κοιλιά μου μοιάζει με "6 μηνών γκαστρωμένη"......

Χμ.................. :(:(:(:(:(:(:(

Ποτε δεν ημουν κορμι θανατηφορο!!! αλλα ξαφνικα ξυπνησα ενα πρωι,ανοιξα την ντουλαπα μου.........και συνειδητοποιησα οτι ειχα ξεφυγει!!!Το εβλεπα κ στον καθρεφτη μου αλλα ελεγα ιδεα μου ειναι :laugh: :laugh: Ασε που εχω μεγαλο στηθος το οποιο ειχε γινει αλλο τοσο κ ηταν ενα με στομαχι κ κοιλια!!! :(

Ζυγαρια δεν εχω στο σπιτι μου(αυτα τα μηχανιματα του διαβολου δεν θελω να τα βλεπω στα ματια μου:laugh: :laugh:).

Εχω υψος 1,65 και ειχα φτασει 77κιλα (ζωη να'χω :laugh: )!!! Μετα απο 1 χρονο προβληματος στο στομαχι(τρεφομουν αποκλειστηκα με φρυγανιες κ νερο γιατι οτιδηποτε αλλο με αναγουλιαζε) εφτασα στα 63κιλα που τα εχω διατηρεισει ως σημερα :woohoo:

Αλλα πρεπει να παραδεχτω οτι ετρωγα ασυστολα,καθε ωρα,ολη την ωρα κ μιλαμε για ποσοτητες!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΚΙΛΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΡΙΑ!!! ΗΜΟΥΝ 42 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ 20 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ ... ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΜΟΥΝ ΦΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΟΜΠΛΕΞ.

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΚΑΜΠΟΣΗ ΚΥΤΑΡΙΤΙΔΑ . ΛΙΓΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ.

ΕΙΜΑΙ 30 ΧΡΟΝΩΝ Κ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 25 ΜΟΥ ΜΕ ΥΨΟΣ 1.65 ΕΙΜΟΥΝΑ 49 ΚΙΛΑ...

ΛΙΠΟΒΑΡΕΙΣ..ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΚΟΨΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ Κ ΕΙΧΑ ΦΤΑΣΕΙ ΑΙΣΙΩΣ ΤΑ 65.ΜΕ

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟΣΠΙΤΙ ΕΙΧΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΑ 57 ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΤΟ

2007 ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 13 ΚΙΛΑ.ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ Κ ΛΟΓΟ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ

ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΑ 4 ΚΙΛΑ.ΑΙΣΙΩΣ ΔΗΛΑΔΗ 17 ΕΙΜΟΥΝΑ ΔΗΛΑΔΗ 75.ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 09 - ΙΟΥΛΙΟ 09 ΤΑ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΟΛΑ Κ Η ΚΟΙΛΙΑ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ.ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΣΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ.ΔΕΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΑ ΒΡΑΔΥ Κ ΚΟΥΡΑΖΟΜΟΥΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ

ΕΓΚΥΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ 59-60 ΚΙΛΑ Κ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 6ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ ΕΙΜΑΙ 65 ΚΙΛΑ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΙΟ ΛΙΓΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΩΡΑ Κ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΩ ΠΑΛΙ ΟΛΑ ΜΕΤΑ...

ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΙΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Κ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΓΧΟΣ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Κ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ.ΦΟΒΕΡΟ ΕΙΝΑΙ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...