Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΣΙΠΟ???

Recommended Posts

πριν 10 χρονια που γεννησα την Ελενα μου το μαρσιπο το ειχα καταβολευτει..απο τη στιγμη που το μωρο ειχε αρχισει να στηριζει τιο κεφαλακι του!Πηγαινα οπου ηθελα..σε ολες τις δουλειες μου ειχε λυσει τα χερια!τοτε sling δεν ειχα ιδεα τι ειναι!Αν υπηρχαν!

Τωρα βλεπω ολες προτιματε τα slings!Αληθεια einai toso eykolo oso lene?Το φοβαμαι και δε ξερω γιατι ..ολο νομιζω οτι θα ανοιξει καπως και θα μου πεσει το μωρο!(ξερω οτι ειναι βλακεια αυτο που λεω..αλλα δεν το εχω δει στη πραξη..)ειναι τοσο ασφαλη στο κουμπωμα?πειτε μου βρε κοριτσια?Εδω στη Γλυφαδα ..η περιοχη δεν ενδεικνυται για εξωτερικες δουλειες με καροτσι!με τιποτα ομως!

και καμμια προταση απο που μπορω να παρω ..και σε τι τιμες ειναι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια για σας που ειστε πιο φαν των μαρσιπων του εμποριου υπάρχει αυτος που ειναι κατάλληλος (δεν κρεμονται τα ποδαράκια κλπ)

http://www.ecofamily.gr/index.php?targe ... t_id=29873

Για τα σλινγκς θα βρειτε πληροφοριες σ΄αυτα τα σαι . Ξεψαχνιστε τα , στειλτε μαιλ στα κοριτσια και θα σας λυθουν ολες οι αποριες .

www.ntanta.gr

www.babywearing.gr

Εγώ είχα αγοράσει τον μάρσιπο της bebe comfort και με βόλεψε πάρα πολύ από νεογέννητο, ακόμα και εκείνες τις πρώτες βασανιστικές μέρες, μόνο εκεί μέσα την έπαιρνε λίγο ο ύπνος. Πήρα και ring sling και pouch, αλλά δεν με βόλεψαν. Το ring sling με δυσκολεύει λίγο είναι η αλήθεια, αλλά το βασικότερο είναι ότι με τα υφάσματα η μικρή έκανε και κάνει συνέχεια εμετό.(έχουμε μια ευαισθησία με τους εμετούς, με το παραμικρό λύγισμα τα βγάζει). Τώρα που βάρυνε πήρα τον ergobaby, σήμερα πρώτη βόλτα. Πολύ καλύτερος όσον αφορά το βάρος του μωρού, αλλά και πάλι όταν την έχω μπροστά πιάνεται λίγο η πλατούλα. Θέλω να τη βάλω πίσω, αλλά σήμερα που δοκίμασα δεν της άρεσε, ίσως να μεγαλώσει λίγο ακόμα. Και στο πλάι καταμπερδεύτηκα, δεν καταλαβαίνω τις οδηγίες (μήπως τον έχει καμία και μπορεί να βοηθήσει;;;;).

θαυμάζω πάντως πολύ τις κοπέλες που είναι τόσο άνετα με τα sling και mei tai και δεν συμμαζεύεται.

χρησιμοποιούμε πολύ τους μάρσιπους και μας βολεύουν αρκετά. ξεκινήσαμε από ring sling. το χρησιμοποιούσαμε από νεογέννητο ακόμη, και τα δύσκολα βράδια των κολικών μας είχε σώσει μερικές φορές. τώρα που είναι 5 μηνών και κάτι όμως μας βολεύει και πήραμε τον απίστευτο - ιδανικό ergo baby carrier! τον λατρεύω, το μωρό επίσης. είναι πολύ βολικός γιατί κατανέμει το βάρος σωστά και ανήκει στην κατηγορία των slings που σημαίνει ότι η θέση του μωρου είναι ασφαλής ιδιαίτερα για την ανάπτυξη των ισχίων. μετά τον 5 μήνα προτείνω άφοβα τον ergo ( αν και είναι λίγο ακριβός).το μόνο κακό είναι ότι δεν έχει θέση μπροστά που αρέσει πολύ στην κόρη μου. σημείωση o ergo carrier έχει 3 θέσεις ενώ με τα παραδοσιακά slings ιδιαίτερα με το ring sling έχουμε πολλές.

• 2 weeks later...

Κορίτσια εγώ καταβολευτηκα το μαρσιπο μόνο στις εξωτερικές μου δουλειες (πχ σουπερ μαρκετ, τραπεζες κλπ)τον εβαζα εκεί μετά τον 3ο μήνα φυσικά κ μια χαρούλα ήμασταν.Ούτε καρότσια ουτε κλείσε ουτε άνοιξε αυτο/το κ δε συμμαζευτετε...Είναι βολικός για λίγη ώρα όμως γιατί μετά απο το 2ωρο η μέση σου αρχίζει κ τα παίζει συνήθως όπως κ το μωράκι κουράζεται φυσικά...

ilioulina αν και ακομα δεν εχω παιδακι αλλες μαμαδες που βλεπω το καταευχαριστιουνται το μαρσιπο γιατι καθεται και το μωρακι τους ειναι μερικα μωρακια που δεν το θελουν,εγω θα ηθελα πολυ να το χρησιμοποιησω αλλα δεν ξερω αν θα καθησει το μωρο..

nena με το καλο να έρθει το μωράκι σου ευχομαι.Να κοιταξεις να πάρεις ένα μάρσιπο που να είναι άνετο για το μωρό και να αγκαλιαζεται ολοκληρο αυτο τουλαχιστον εχω εγώ το οποιο ειναι κ φθηνο μη φανταστείς 30ευρω νομίζω το ειχα πάρει απο το λητω.ετσι θα νιωθει πιο ασφάλεια το μωρακι μεσα σε αυτό συνήθως βολευονται αλλά κ υπαρχουν κ περιπτώσεις που δεν βολευονται όντως..ελπιζω να είναι καλόβωλο μωρακι!!!!χιχιχιχι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...