Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

€ 15.000.000,00 τουλάχιστον θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην κλήρωση της ΚΥΡΙΑΚΗΣ 11/04/2010 μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε κατά τη σημερινή διαλογή της 1069ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ.

ας πουμε οτι το κερδισες....ΕΣΥ...τι θα εκανες με τα λευτακια σου???

ας κανουμε λιγα ονειρα! αυτα μας κρατανε ζωντανες!!!

ειναι πολλα τα λευτα ελατε ας μην τσιγκουνευτουμε στα ονειρα...παμε!!

Δημοσίευση

καλησπερα ραμονακι..οντως ειναι πολλα τα λεφτα (αρη) :laugh: και οντως με τα ονειρα ζουμε...τα περισσοτερα που επιθυμουμε μενουν ως εχουν ΟΝΕΙΡΑ!!! και κατι αλλο πολυ σωστο και σοφο,ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΕΛΑ..

Δημοσίευση

χαχαχ μπελ..εγραψες!!!!!

Λοιπον εγω θα τα ετρωγα σε ταξιδια.

θα εβαζα ενα ποσο στην ακρη για το παιδι μου..μη φανταστεις μεγαλο....μετα θα εδινα αλλο ενα ποσο..αρκετα μεγαλουτσικο αυτη τη φορα σε καποιο νοσοκομειο παιδων με την μορφη αγορας εξοπλησμου..σηγα μην τους τα δοσω να τα φανε...και τα υπολοιπα θα τα τσακιζα..θα ειχα γυρησει ολον τον κοσμο...ναι δεν με νιαζει ουτε σπιτι με πισινα να αγορασου ουτε ακριβο και μουρατο αμαξι..σκασηλα μου...θα αγοραζα εμεπιριες...θα παιθενα εχοντας γνωρησει τον κοσμο!!!

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

μωρε ας γελαει ο θεος που ξερεις μπορει μια μερα να σκεφτει "κατσε να της τα δωσω τα λευτα να σπασω πλακα με την αντιδραση της!χαχαχαχα"

λοιποοον τι θα τα καναμε τα λευτα?

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

λες να κανει κατι τετοιο? αν και πιστευω ο,τι τα λεφτα ειναι του εξω απο δω...τελος παντων...θα εφτιαχνα ενα σπιτι οπως το φανταζομαι ενα καλο αυτοκινητο θα σταματουσε ο αντρουλης μου τα παλιοταξιδια θα εδεινα και στις κορουλες μου να φτιαξουν τη ζωη τους στα αδερφια μου που ξερω ο,τι τραβουν ζορια,και θα εψαχνα να βρω οικογενειες που εχουν πραγματικη αναγκη να τις βοηθησω..μη τα θελουμε κι ολα δικα μας...δεν τα ειχαμε κι απο χτες..θα μου πεις γιατι τα εχεις σημερα? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: λεμε βρε αδερφε....ονειρα ειπαμε κανουμε....

Δημοσίευση

ANNA-ALEXANDROS έγραψε:

ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΓΙΑ BURBBERY ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ........ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!

Α !Κ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΜΕ ΑΣΟΡΤΙ ΤΣΑΝΤΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΥΚΑ ΧΑΤΖΗΔΟΥΚΑ!!!!ΜΠΕΙΤΑ WWW.DUKASDUKAS.COM Κ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!!!

Κάποια βλέπει πολύ Μενεγάκη!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ΠΟΛΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΞΕΡΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΩ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΥΤΩ!!!!!!!!!ΝΑ ΓΕΜΙΣΩ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΣΟΦΗ.ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΑΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Δημοσίευση

παναγιωτα μου ομορφη τι μου κανεις?

κοριτσια εχθες δεν κοιμηθηκα απο τα νευρα!χωρις πλακα!λοιποοον γιατι δεν μας τα δινει ο θεος να δει για ποτε τα μετατρεπουμε απο λευτα σε χαρα!

τι κανει ο γλυκος μας νικολας?να με τα λευτα που θα κερδιζα θα μπορουσαμε να ανοιξουμε εναν παιδοτοπο μαμυλαντ!χιχιχι για να τον βλεπω να με συνηθισει!εμ τι μονο ξανθιες θα θελει ?

Δημοσίευση

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ....

ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΩ ΟΝΕΙΡΑ... :)

ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑ ΕΝΑ ΙΔΡΥΜΑ ΓΙΑ

ΑΠΟΡΑ Η ΟΡΦΑΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΤΟ 2010!!!!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΛΩΝΑ ΚΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ :P:P

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ............

ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΑΜΕ ΖΑΧΑΡΗ!!!!!!!!!!!!!!

ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ..ΟΙ ΛΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ

ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΥΡΙΕ...... :laugh: :laugh:

ΑΛΛΑ ΘΕΟΥΛΗ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΚΑΙ

ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ;)

Δημοσίευση

bell έγραψε:

Τα λεφτάκια μου!!!!!! :Pscrooge.jpg

Δεν υπάρχειςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Κορίτσια εγώ θα έχτιζα ένα υπέέέροχο,όμορφο,άνετο κ κυρίως ήσυχο σπιτάκι!!!!!!!!!!!!Α!Κ θα έπαιρνα κ ένα τζιπ για πολλές βόλτες με την μπουμπουκένια μου με το καρότσι άνετο στο πορτ μπαγκαζ κ όχι στριμωγμένο στη θέση του συνοδηγού του...φτωχού μου yaris!!!!

Υ.γ.Βλέπω εγώ Μενεγάκη φανατικά!!! :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

μπα κορτσαρες δεν πολυβλεπω τηλεοραση.μονο το βραδυ κ παλι αν εχει κατι καλο.απλα ειμαι πιστη της μοδας ανεκαθεν κ συνεχιζω ακαθεκτη.το μεταφερω κ στον μπομπιρα μου...ενας αντρας καλοντυμενος ειναι παιδαρος!!!οσο περναει απτο χερι μου τουλαχιστον!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...