Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μιλαει ο αντρας -σουζα η γυναικα ;

Recommended Posts

Θελω την αποψη σας πανω σε αυτο :Μιλαει ο αντρας σουζα η γυναικα ; σας βρισκει συμφωνες ; εμενα βασικα με κανει εξ φρενων τι παι να πει ειναι αντρας ;

Θα αναρωτιεστε τωρα πως μουηρθε αυτο ; λοιπον το πασχα ειχα παει στην ξαδερφη μου και εκει ηταν και η θεια μου αδερφη της μαμας μου λοιπον καποια στιγμη εια του αντρα μου αν θελει καφε και μου ειπε ναι εγω εκεινη τη στιγμη βαριομουν και του ειπε σε 10 λεπτακια θα σου κανω και ενω ο αντρας μου δνε ειπε απολυτως τιποτα πεταγετε η τρελλογρια και λεει :αντε κανε καφε στον αντρα σου !καλα της λεω θα του κανω μα ζητησε καφε πρεπει αμεσως να του κανεις , ωστοσο ειχα σηκωθει και της πανταω αν θελει καφε τωρα ας το κανει μονος του και μια και θα κανει ας κανει και δικο μου καλα δεν λετε τι εγεινε ... επανασταση απο τη γριετζο τι πραγματα ειναι αυτα και τους αντρες σας να τους σεβεστε και οταν θελουν κατι να τρεχετε και τη της λεω εγω αν ηθελε δρομεα ας παντρευοταν με την Πατουλιδου που το εει κιολας και τιπαιε να επι αυτοι δολευουν καικουραζονται εμεις τι κανουμε ; δνε δουλευουμε ακομα ακι οι νοικοκυρες δνε μεγαλωνουμε παιδια ; γιατι να μην ας φτοιαξον και αυτοι ενα καφε ; Περιττο να σας πω οτι στην συζητηση συμμετιχε και ο αντρας μου ο οποιος ελεγε και αυτος οτι αναμεσα στο ζευγαρι πρπει να υπαρχει κατανοηση και αν χρειαστει απο τν ανρα ναι να φτοιαξεικαι καφε αλαλ να πλυνει και τα πιατα .

Της θειας της ανεβει η πιεση 22 ειχε κοκκινισει και ξερετε τι μου φαινετε περιεργο ; η κορη της ειναι 35 ετων και εχει τις ιδιες αντιλληψεις και λεω μηπως εγω ειμαι η περιεργη , ερχετε καποια στιγμη η κορη της ξαδεφηςμου 18 ετων εχει μια σχεση και λεει :πεστα θεια που οταν εγω λεω κατι στο αγορι μου μου λενε να μην του αντιμιλαω καλα μονο πο η θεια μοδνε την κοπανησε εγω εκει εεμενα οτι δνε ειμαστα υπηρετριες κανενος απλα θελουμε και συεισφερουμε δνε μας το απαιτει κανεις .

Δεν ειμαι φεμνιστια απλα θεωρω οτι η καθε γυναικα πρπει αν ανηκει αποκλειστικα και μονο στον ευατο της

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τι δεν ησουν σουζα?δεν εφτιαξες αμεσως καφε?

αχ και σε ειχε συμπαθησει ο αγγελος! παει εχω χασει πασα ιδεα για σενα!

εμ εγω δε θα απαντησω στην ερωτηση σου γιατι δεν με παιρνει...ο αγγελοςπλενει τα πιατα καθε μερα κ καποιες φορες μαγειρευει κ στρωνει το κρεββατι! χτσσσ με το μαστιγιο τον εχω!χαχχαχαχα μπορει να μην εχουμε παιδακι αλλα εχουμε μοιρασει τα παντα κ το σουπερ μαρκετ!

με λιγα λογια δεν εισαι τρελη...ανθρωπος εισαι...αντε φερε κανεναν καφε τωρα χαχαχα

Ε λοιπον Βανια μου οι μονες στον πλανητη που εχουν αυτες τις αντιληψεις ειναι η θεια σου και η κορη της-νομιζω-!!Ο αντρας μου οταν ημουν εγκυος και απλωνε και σφουγκαριζε και μαγειρευε και απολα!Και αν τυχει και καμια αναγκη,θα ανταπεξελθει πληρως σε οτι εχει να κανει με το σπιτι!!Μηπως ειναι τελικα και πως διαπαιδαγωγουμε τα παιδια?Με τι αντιληψεις τα μεγαλωνουμε?

;):P:) καταρχάς αγαπητη συμ΄πεθέρα και φιλενάδα θα τα χαλάσουμε σου είπε ο Κυριάκος για καφέ και δεν έτρεξες να του τον φτιάξεις αμέσως και μάλιστ ακαι δύο καφέδες μην σου πώ για να έχει και για μετά δεν έχω λόγια σκέφτομαιότι αν το γράφεις και δεν κοκινίζεις δεν μπορώ να σου πω΄τίποτα!!!!! Έχουμε και λέμε καταρχάς συμφωνω και επαυξάνω πέρα παό την πλάκαι ότι η γυναίκα είναι αρχηγός του εαυτού της πρώτον αυτό δεύτερον αν έβλεπε η θεία σου τον στέλιο τι θα έλεγε?? και πιατά κια πλένειο και σκουπίτσα βάζει και απλώνει (όχι αψογα αλλά το παλεύουμε και μέρα με την μέρ αμαθαίνουμε) και την σοφία αλλάζει και σφουγγαρίζει δηλαδή τι θα κάνω εγώ με το πόδι θα τα κάνω το σπασμένο ?? και επίσης αυτες τις ιδέες της έχει και ο πεθερός μου αλαλά όταν του είπε κάτι του στέλιου γύρισε και του είπε ότι εγώ θέλω και ατα κάων για να δώ πως είναι η κυρία παναγιωταρέα!!!!!!!Α ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΩ!!!!!! :silly: :woohoo:επισης ξέχασα πάει καισ το σούπερ μάρκετ και δοκίμασε και με οδηγιεα παό εμέν αέφτιαξε και καρμπονάρα καλή ήταν !!!!!!

Kimon έγραψε:

Ε λοιπον Βανια μου οι μονες στον πλανητη που εχουν αυτες τις αντιληψεις ειναι η θεια σου και η κορη της-νομιζω-!!Ο αντρας μου οταν ημουν εγκυος και απλωνε και σφουγκαριζε και μαγειρευε και απολα!Και αν τυχει και καμια αναγκη,θα ανταπεξελθει πληρως σε οτι εχει να κανει με το σπιτι!!Μηπως ειναι τελικα και πως διαπαιδαγωγουμε τα παιδια?Με τι αντιληψεις τα μεγαλωνουμε?

συμφωνω με την ανθη...κι ο δικος μου αντρας μπορει και τα κανει ολα.οταν εμεινα εγκυος και ειχα κανει τροφοβλαστη επρεπε να ειμαι στο κρεβατι..πηρε αδεια και ηταν η αποκλειστικη μου νοσοκομα :laugh: μαγειρευε σκουπιζε ξεσκονιζε σφουγγαριζε κι ερχοταν με καμαρι και μου ελεγε μωρο μου τελειωσα τις δουλειες,θελεις μηπως να παω να σου παρω κατι απ'εξω?ετρεχε ο καημενουλης μου χωρις να του πω εγω τιποτα..τωρα που δεν εργαζομαι πια τα κανω ολα μονη μου δεν θελω εγω απο την μερια μου να κανει τιποτα.μονο σε περιπτωση που αρρωστησω και δεν μπορω...

χαχαχαχ βανια Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η και η θεια..και η κορη!!!

Να σου πω εμενα ο αντρας μου μου φτιαχνει τον προινο καφε..και ο πεθερος μου στην πεθερα μου..και ο μπαμπας μου στην μαμα μου.

Δεν θα μιλησω για ολες τια αλλες δουλιες που κανουν ολοι τους και που δεν περιορηζονται στο να σηκωσουν τα ποδια για να σκουπησεις απο κατω.

Μονο ο αδελφος μου κλεινει λιγο προς την αποψη της θειας σου..και ουτε ξερω απο που το πηρε...και λοιπαμαι και την γυναικα του.

Δεν ειναι καν θεμα αν ανικει η δεν ανοικει. Ειτε δουλεβει ειτε δεν βουλεβει μια γυναικα δεν εχει σημασια...το να εισαι νοικοκυρα ειναι πολυ δυσκολο..ισσος το δυσκολοτερο επαγγελα..και ειδικα αν δεν δουλεβει ειναι δυσκολοτερο ως προς καποια θεματα το βλεπω στις φιλες μου που δεν δουλεβεου.

οχι αγαπη μου ουτε σουζα ουτε κοντρα.

Προπαντως ειμαστε συντροφοι.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ..ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ........ΒΑΝΙΑ!ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ???ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ?ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ!

για ολα υπαρχει τροπος!

εμενα ο αντρας μου δεν πλενει πιατα!

εχει ετοιμη την απαντηση.... εχουμε πλυντηριο

δεν ξερει να βαει πλυντηριο ρουχων....αλλα ξερει να το βαγζει και να το απλωνει..... εεε και εγω βαζω πλυντηριο και το απλωνει το πρωι που εγω ειναι στην δουλεια..... δεν το απλωνει τελεια αλλα μια χαρα

ειναι.....(θεια μη βαρας)

ααα τα μαζετυει κι ολας!

τακτοποιει τα ρουχα του στην ντουλαπα του

βαει ηλεκτρικη....αν και εχει χαλαρωσει λιγο τωρα τευταια

αλλαζε παντα σεντονια και χωρις να το πω....

πλενει μπαλκονια...4 μεγαλα

πορτοπαραθυρα....

τα αυτοκινητα(το δικο μου το εχω πλυνει 1 στα 8 χρ)

αλλα δεν μου κανει ωραιο καφε!

πρεπει να τον μαθω!!!!!!!!!!!!

Πλακα μας κανει καλε...???Που ζει....?Μαλλον θα την ειχε σουζα ο δικος της και θα εχει αποθυμενα η θεια!!Δεν εχω τιποτα παραπανω απο τον αντρα μου και ο αντρας μου δεν εχει τιποτα παραπανω απο εμενα...ειμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ και οι δυο!!!Αυτες ειναι αντιληψεις του 1800 που βεβαια μη σας κανει εντυπωση κοριτσια σιγουρα υπαρχουν σε πολλα σπιτια!!

κι ομως καποιες γυναικες το γουσταρουν!

ειχα μια συναδελφο που δουλευε... μαγειρευε οτι της ζητουσε και ειχε δωσει και την καρτα μισθοδοσιας της!

της εδινε χαρτζιλικι!

την κερατωνε ξανονικοτατα!

Δεν πρόκειται ποτέ να γίνω η υπηρέτρια κανενός! Ότι κάνω θέλω και το κάνω για να ευχαριστήσω τον καλό μου και όχι επειδή "πρέπει" να το κάνω! Μια χαρά τους απάντησες Βάνια μου! και λίγα είπες! Γίνομαι έξω φρενών με αυτές τις αντιλήψεις! :angry:

οταν εχεις τα δικα σου χρηματα...μεγαλα παιδια και περνας οτι περνας μαλλον σου αρεσει αλλο λογο δεν βρισκω!

εγω δεν θα το δεχομουν!

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΣΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ,ΠΑΡΑΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑ Η ΜΑΜΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΑΚΙ ΣΟΥ...ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΝΕΡΟΧΥΤΗ :woohoo:

ΣΟΥΖΑ ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΟΥΝΑ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΕΑ,ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ.ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ?

ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΥΝΕΙ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΝ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΘΑ ΑΠΛΩΣΕΙ ΑΝ ΤΑΙΖΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΗΘΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΛΑΝΕ ΟΛΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΣΟΦΙΑΚ.ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΜΟΥ...ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ,ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ...ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΩ ΠΑΝΩ ΤΟΥ.ΣΟΥΖΑ ΣΗΚΩΝΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΙΣΑ :laugh: ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ :laugh:

κοιταχτε ο Κυριακος απο τη πεθερα μου ηταν μαθημενος και τα ειχε ολα στο χερι ακομα και της κουνιαδας μου ολα στην αγκαλια της τα εδεινε ετσι ηταν η πεθερα μου θελετε γιατι ηθελε να ευχαριστει τα παιδια της η επιδη δουλευαν ανεκαθεν και τα δυο παντως δνε τα ξεχωριζε , και μπορω να ω ακομα και τωρα παει στη κορη της και τη βοηθαει στς δουλειες , αυτο ειναι αλλο ζητημα εγω δνε τη θελω μεσα στα ποδοα μου ιατι άλλο η κορη και άλλο η νυφη στη κορη υπαρχει να τη βοηθαω δνε προλαβαινει ενω στη νυφη τα κανω εγω καλυτερα η το στυλακι να λεει απο εδω και απο εκει να πηγα και εκανα σιδερω στη νυφη μου και άλλα τετοια επειδη λοιπον δνε θελω και επειδη γενικοτερα νυριαζω να εχω άλλους μεσα στα ποδοα μου στο θεμα τς δουλειας μακρια εκτοος απροοπτου οπως καποια ασθενεια η εγκυμοσυνη πο εκει βαζεις αλλα μετρα και σταθμα .

Η θεια μου αυτη ηταν 19 χρονια αρραβωνιασμενη και την επριζε ο συγχωρεμενος ο αντρα της και αυτη πανω που παντρευτηκε ειπε να κανει την επανασταη της αλλα δνε της βγηκε καιμεγαλωσε τη ξαδερφη μοτυ με τη νοοτροπια αυτη :12 το μεσημερι το φαι να ειναι ετοιμο τα ρουχα στην νετελεια και οταν ξυπνησει το απογευμα ο καφες ετοιμος πριν στο ζητησει.

Και δεν μιλαμε το πως φερετε στη ξαδερφη μο αν τολμησει να π καπου μονη της χαμος μια φοραπριν 3 καλοκαιρια ο ξαδερφος μου δουλευε και εμεις ειχαμε παειγια μερικες ημερες ειχε λοιπον σννενοηθει ο ανθρωπος να μας ππαιρνει ο αντρα ςμου καινα πηγαινομε για μπανιο και μιαμερα επειδη θελαμε να παρουμε και καποια μπογια για το καικι και θα εκλεινε το χρωματοπωλειο πηγαμε για μπανιο καιμετα περασαμε για τη μπογια και για να παμε σουπερ μαρκετε .Ωστοσο ξυνησε ο Χριστιανος και εκεινη αντι να κατσει να κανει παρεα στον ανθρωπο αρχισε να του πιπιλαει το μυαλο οτι δνε ιναι σωστο να αφηνει τη γυναικα του(τη κορη της ) να πηγαινει για μπανιο ενω αυτος δουλευει η κοιμαται .Με το που επιστρεφουμε δν πολαβαμε να βγουμε παο το αυτοκινητο και της αρχιζει κατι κουβεντε η μανα στη κορη τη να σας πω :πορνη την ειπε και δνε της κατεβασ καιμετα αρχσε και ο νατρα ςτηςνα μουρμουραει τα παιρνω λοιπον και εγω στο κοκκινο ακι τους την ειπκαθηστε ρε με ποιοβν ηταν ; με κανεννα ξενο ; δηλαδη ρε ξαδερφε τι επαθες που ξυπνησες και νε ηταν παρων ; δνε φτανει που τρεχει για δικη σου δουλεια για τη μπογια στο καικι η για τις μπυρες τη λες και αποπανω και εγεινε ο κακος χαμος ο Κυιακος προσπαθοσ ενα με ηρεμησει ακι οατν εμειναν μονοι οι αντρες του την ειπε ο κυριακος στον αντρα της και ετα εμας αυτος μας εσκασε την αληθεια οτι η θεια -σκυλα ηταν ο κακος ιονος .

Της κουβαλαει η θεια τις φιλες της 70 χρονων και την υποχρεωνει αν κθονται μαζι και θεει να καθετε και η πιτσιρικα 18 ετων αλλα ευτυχως εκεινη την κανει και το ειπα στη ξαδερφη μου οτι ναεσυ καταστρεψε ςτα καλυτερα σου χρονια παντρευτηκ στα 17 κα δνε εζησε τιποτα μην κλανει το ιδιο λαθος στο παιδι σου και ευτυχως προσπαθει για φανταστειτε πως με θεωρει εμενα η θεια ;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...