Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 99
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΑΛΑΕΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΧΩΡΙΖΟΥΝ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΡΟΥΤΙΝΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΤΗ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΕΣ.ΣΟΥ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ PM ΜΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΛΑΒΕΣ. ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.ΠΡΩΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙΝΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΙ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΕΣΥ ΑΠΟΡΟΦΗΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ.ΑΝ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΖΙ.ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΤΕ ΣΕ ΣΚΗΝΗ.ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΟΛΑΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ 2 ΠΟΛΟΥΣΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΙΩΣ ΘΑ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟ

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΗ ΣΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΜΕ ΛΙΓΗ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΟΛΑ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΡΥΨΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΚΑΙ ΛΥΘΗΚΕ ΤΕΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ.ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΣΕΙ ΜΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΡΥΦΤΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.ΤΗΝΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΝΑ ΤΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗ ΤΗΝ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΙΠΌΤΑ

Δημοσίευση

Πραγματικα χαιρομαι παρα πολυ τωρα που ειδα οτι τα πραγματα εξελιχθηκαν τοσο καλα!

Το οικονομικο ειναι ενα προβλημα που κατα κανονα συμπαρασυρει τα παντα... Ομως αφου υπαρχει θεληση θα βρεθει και ο τροπος!!!

Να ειστε παντα καλα και να αλλαξεις και τον τιτλο...

Μαλλον... δε χωριζω!

Μπραβο! :kiss:

Δημοσίευση

Mπράβο Αναστασία μου!!!!

Χάρηκα που είχατε ευτυχή κατάληξη και μάλιστα τόσο σύντομα!

Εύχομαι γρήγορα να ξεπεραστούν και τα οικονομικά σας προβλήματα και

να χαρείτε τη ζωή σας με το αντράκι σας,το μαχητή σας,το Σπυράκο!!!!!!

Δημοσίευση

aggeliki 30 έγραψε:

Το οικονομικο ειναι ενα προβλημα που κατα κανονα συμπαρασυρει τα παντα...

Μεγάλη αλήθεια! Το ευτυχές είναι όμως πως βρήκατε την άκρη του νήματος...

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να βγείτε ακόμα πιο ενωμένοι μέσα από αυτό!

Φιλιά στον Σπυράκο :kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

κοριτσια μου καταρχας σας ευχαριστω παρα πολυ που μου στεκεστε στις δυσκολες στιγμες που περναω...

χθες το βραδυ ηρθε αργα στο σπιτι..δεν κοιμηθηκαμε καθολου ολη νυχτα αφου πρωτα φωναξα και ξεσπασα συζητησαμε.

θα μου πειτε παλι συζητηση?..αλλα τι να κανω? ειλικρινα δεν θελω να το διαλυσω το σπιτι μου δεν ειναι η ευκολη λυση αυτη..τα τελευταια 2 χρονια αντιμετωπιζουμε ενα πολυ σοβαρο οικονομικο προβλημα το οποιο μας εχει κανει χαλια και τους 2 μας.

ο αντρας μου εχει πλεον φτασει στα ορια της καταθλιψης και δεν μου ελεγε τιποτα!!

εγω απο την αλλη με τις υποχρεωσεις μου απεναντι στο μωρο και τα τρεξιματα στους γιατρους δεν ειχα δει σε τι κατασταση ηταν...

κοινως ειχαμε αποξενωθει τοοοοσο πολυ που δεν 'βλεπαμε' ο ενας τον αλλο.

η δικη του εξηγηση σε ολα αυτα ειναι οτι πνιγεται σε ενα αδιεξοδο και δεν ξερει πως να φτιαξει τα πραγματα..

η κοινη μας αποφαση ειναι να προσπαθησουμε απο κοινου να λυσουμε το προβλημα που μας ταλαιπωρει οσο το δυνατον πιο συντομα ακομη και με το να πουλησουμε το σπιτι που μενουμε και να βρουμε ενα αλλο σπιτι να ξεκινησουμε απο την αρχη!!!!

ελπιζω να πανε καλα τα πραγματα για μας γιατι και εκεινος μου ειπε οτι με αγαπαει και οτι δεν θελει με τιποτα να χαλασει το σπιτι μας και η οικογενεια μας!!

σας ευχαριστω και παλι ολες σας

χθες το βραδυ εσεις εισασταν που με στηρηξατε και με κρατησατε εδω..

αναστασια μου χαιρομαι παρα πολυ που μιλησατε με τον αντρα σου και τα βρηκατε...να ξερεις οτι οι πιο πολλες οικογενειες πλεον εχουν οικονομικα προβληματα....ολες πανω κατω ετσι ειναι...μην αφηνετε ομως να μπει τιποτα αναμεσας ακομα και αν αυτο ειναι κατι τοσο σημαντικο...ευχομαι απο δω και στο εξης μονο ευτυχια στην πορτα του σπιτιου σας και φασαρια απο την φωνουλα του σπυρακου σας :) :) :)
Δημοσίευση

νατασουλα μου μην ταραζεσαι ! οέσ μασ περναμε δυσκολα! αλλεσ για το ενα λογο αλλεσ για τον αλλον! :)

οταν καποιο ζευγαρι λεει οτι δεν εχει κανενα προβλημα κατα μενα δεν λεει την αληθεια! ;)

ΜΟΝΟ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ... ;)

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

κοριτσια μου καταρχας σας ευχαριστω παρα πολυ που μου στεκεστε στις δυσκολες στιγμες που περναω...

χθες το βραδυ ηρθε αργα στο σπιτι..δεν κοιμηθηκαμε καθολου ολη νυχτα αφου πρωτα φωναξα και ξεσπασα συζητησαμε.

θα μου πειτε παλι συζητηση?..αλλα τι να κανω? ειλικρινα δεν θελω να το διαλυσω το σπιτι μου δεν ειναι η ευκολη λυση αυτη..τα τελευταια 2 χρονια αντιμετωπιζουμε ενα πολυ σοβαρο οικονομικο προβλημα το οποιο μας εχει κανει χαλια και τους 2 μας.

ο αντρας μου εχει πλεον φτασει στα ορια της καταθλιψης και δεν μου ελεγε τιποτα!!

εγω απο την αλλη με τις υποχρεωσεις μου απεναντι στο μωρο και τα τρεξιματα στους γιατρους δεν ειχα δει σε τι κατασταση ηταν...

κοινως ειχαμε αποξενωθει τοοοοσο πολυ που δεν 'βλεπαμε' ο ενας τον αλλο.

η δικη του εξηγηση σε ολα αυτα ειναι οτι πνιγεται σε ενα αδιεξοδο και δεν ξερει πως να φτιαξει τα πραγματα..

η κοινη μας αποφαση ειναι να προσπαθησουμε απο κοινου να λυσουμε το προβλημα που μας ταλαιπωρει οσο το δυνατον πιο συντομα ακομη και με το να πουλησουμε το σπιτι που μενουμε και να βρουμε ενα αλλο σπιτι να ξεκινησουμε απο την αρχη!!!!

ελπιζω να πανε καλα τα πραγματα για μας γιατι και εκεινος μου ειπε οτι με αγαπαει και οτι δεν θελει με τιποτα να χαλασει το σπιτι μας και η οικογενεια μας!!

σας ευχαριστω και παλι ολες σας

χθες το βραδυ εσεις εισασταν που με στηρηξατε και με κρατησατε εδω..

αχ Αναστασία μου μπράβο πολύ χαίρομαι με την έκβαση των γεγονότων. Είδες που είχε κι εκείνος τους λόγους του να είναι απόμακρος. Κανένας μας δεν είναι ίδιος με τον διπλανό του. Όσο καλά κι αν νομίζεις ότι ξέρεις τον άνθρωπό σου, οι εξωτερικοί παράγοντες και το stress μπορεί να διαβρώσουν κάποια στιγμή τους χαρακτήρες και να βγει κάτι αρνητικό ανάμεσα στις σχέσεις των ανθρώπων. Πόσο μάλλον ανάμεσα στα ζευγάρια, αφού υπάρχει καθημερινή τριβή και αν μπει στη μέση το οικονομικό το κάνει ακόμα χειρότερο. Δεν ξέρω ότι είναι αυτό για το οποίο προσπαθεί και είναι μαχητής, και συγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτη, απλά είμαι νέο μέλος δεν έχω παρακολουθήσει προηγούμενες συζητήσεις σας, πάντως ότι κι αν σας βασανίζει εύχομαι το συντομότερο ό,τι καλύτερο για το παιδί. Να είναι πάντα καλά, και φυσικά τώρα που συζητήσατε με τον μπαμπά του να κάνετε και στην πράξη μια νέα αρχή, κι από εδώ και πέρα μόνο χαρές στην ζωή σας, μόνο χαρές!!!!!

ΦΙΛΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!!

Δημοσίευση

Αναστασια μου τωρα μπηκα και ειδα το θεμα σου.

Χαιρομαι ομως που το παλευετε.Εχετε ενα αξιοθαυμαστο παιδακι

που αξιζει πολλες προσπαθειες για να ειστε αρμονικα ολοι μαζι.

Αλλωστε οπως ειπες αγαπας τον αντρα σου κιαυτο απο μονο του

ειναιμ κινητρο για προσπαθειες.

Ολα καλα θα πανε.Φιλακια!

Δημοσίευση

Καλησπέρα και απο εμένα!!!Χάρηκα πραγματικά με το νεότερο μήνυμα σου!!!Αγάπη και συνεννόηση και όλα θα αντιμετωπιστούν!!!Όπου υπάρχει θέληση υπάρχει και ο τρόπος!!!Φιλιά πολλά!! :)

• 1 month later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...