Οχι εντάξει μην το λες μπορεί να μην είναι γκρινιάρης απλά να το ενοχλεί αυτό με την παλινδρόμηση και να έχεις γκρίνια και κλάμα
θα δείτε στην πορεία ελπίζω να μην γιατί εμένα ακόμα γκρινιάρα είναι η μεγάλη δεν μας έχει περάσει 😅
@ΠαρασκευαιδουΕννοείται πως στηρίζουμε την απόφαση της κάθε γυναίκας... είτε είναι 0 παιδιά είτε 5+... είτε με φυσιολογική σύλληψη είτε με όποιον τρόπο έρθει!!!
Εγώ, ας πούμε, θέλω πάρα πολύ ένα 2ο παιδάκι... κι αν βρεθεί μπαμπάς έχει καλώς... αλλιώς σε 5 χρόνια έχω βάλει ταβάνι ότι θα ξανά ψάξω το θέμα με την τράπεζα σπέρματος. Για όλες έχει ο Θεός και το πιστεύω... Ούτε την Ισμήνη-Μαρία την επεδίωξα αλλά ήρθε μαγικά!!!
Ακριβώς. Για δεύτερο παιδί τα πάντα. Πέρασα τόσα πολλά που πολλές φορές αναρωτιέμαι και εγώ η ίδια τη δύναμη έκρυβα μέσα μου. Άκουγα εφόσον έχεις ένα παιδί γιατι κάνεις έτσι και διάφορα άλλα .. απορώ κάποιες φορές με τις αδιάκριτες ερωτήσεις τους. .
Ξέρω κοπέλα που το 4 με εξωσωματική. Ήθελε η κοπέλα και καλά έκανε δικαίωμα της. Προσωπικά στηρίζω οποιαδήποτε απόφαση θέλει κάποια κοπέλα ακόμα και αυτές που λένε δε θέλω παιδάκι .
Μην ανησυχείς κοριτσάκι μου!! Βρείτε τα πατήματα σας τώρα με το νεογέννητο και εδώ είμαστε εμείς!! ❤️❤️❤️
Ανυπομονώ βέβαια να ακούσω epic moments!! 😍😍😍😍