Μετάβαση σε περιεχόμενο

Βοήθεια!!!!!!! Θέλω οικονομικά προσκλητήρια γάμου!

Recommended Posts

Αν πιανουν τα χερια σου γιατι δε δοκιμαζεις να φτιαξεις κατι μονη σου?Μια φιλη μου τωρα εφτιαξε τα δικα της με ελαχιστο κοστος το εξης: Πηρε απο το τζαμπο πουγκακια(ναι εχει φερει στα ειδη βαφτισης) μεγαλα(1,5/10 τμχ) εκρου, τυπωσε σε ρυζοχαρτο απο το πλαισιο 10*12 διασταση με ροζ γραμματα το κειμενακι και το εκανε ρολο κ το εβαλε μεσα στο πουγκακι μαζι με πολυχρωμες μικρες πετρουλες παλι απο το τζαμπο.Δε νομιζω να της στοιχισε πανω απο 60 λεπτα...

Επισης φοβερα υλικα εχει στην Αgrinvest deco Που ειναι στην ανθρων στα πατησια..εκει να δεις υλικα..απο εκει πηρα σχεδον τα παντα για τη βαφτιση του μαριου τον μαρτιο...

Καλο ψαξιμο!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

www.preciousmoments.gr

Καλό θα ήταν να περνουσες μια βολτούλα από κει. Τα κορίτσια έχουν απίθανες ιδέες και για γάμο και για βάπτιση. Μια φίλη έκανε το γάμο της και ο ξάδελφός μου την βάπτιση του γιου του. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!

menianikos έγραψε:

Φίλες μου σας ζητώ βοήθεια μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να βρώ οικονομικά προσκλητήρια γάμου???

menia για δες και αυτο..

http://www.elxisdoro.com/list.php?subcatid=626

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...