Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

αχ ρε μαρακι τι ειπες τωρα???2 φορες μου εχει τυχει και η μια μαλιστα ηταν η τριτη που μας περασε που πηγα αρων αρων στο γιατρο επειδη δεν κλωτσουσε.ξυπνησα το πρωι και συνηθως καθε πρωι κλωτσαει ε εκεινο το πρωι τιποτα,βρε και τι δεν εφαγα απο γλυκο,τι να κουναω την κοιλια,τι να την μιλαμε με τον ανδρα μου αυτο τιποτα.μολις ξαπλωσα στο γιατρο και μου ακουμπησε στην κοιλια με εκεινο το πραγμα που κανουν υπερηχο αυτο ξεχαρβαλωθηκε απο τις κλωτσιες :blink: κοιταζομαι με τον ανδρα μου και λεμε ταυτοχρονα μας δουλευει?? ο γιατρος μας ειπε οτι κοιμοταν και δε μπορουσε να ξυπνησει τωρα γιατι γινεται αυτο δε ξερω!!

Δημοσίευση

Πόσο μηνών είσαι??Μηπως ακόμα είναι νωρίς για να αγχώνεσαι για την συχνότητα?? Διάβασα, αλλά το επιβεβαίωσα προχθές και με τον γιατρό μου, οτι μετά την 28η εβδομάδα είναι πιο τακτικές οι κλωτσίτσες.Εφαγες καμιά σοκολατίτσα??

Δημοσίευση

κοντευω την 30 βδομαδα τωρα και καθε πρωι και γενικα ολη μερα δεν σταματουσε.ειδικα το πρωι.τι τουρλοματα τι κλωτσιδια αστα να πανε.σημερα μπαααααααααααααααααα.στο ελαχιστο μιλαμε εωσ καθολου.ανυσηχησα παντωσ.το τι εχω κατεβασει για να κουνηθει αυτο τιποτα.παντωσ λετε να μην φοβαμαι.ολη μερα δεν εβαζε κωλο κατω.σημερα γιατι? ολη μερα κοιμαται?

Δημοσίευση

Εγω είχα παραξενευτεί γιατί τον τελευταίο καιρό δεν ένοιωθα τις ίδιες κλωτσίτσες ,αλλά περισσότερο "κινήσεις" και "πιέσεις".Το είπα προχθές στον γιατρό μου και μου είπε οτι είναι φυσιολγικό γιατί τώρα τα μωράκια μας δεν έχουν τόσο χώρο να κινηθούνε όσο πριν.Μηπως νιώθεις κινησούλες αλλά πιό απαλές?Ωστόσο αν εξακολουθείς να μην το νιώθεις καθόλου πάρε και ένα τηλ. τον γιατρό σου, έτσι για να σου φύγει και η αγωνία.Ολα καλά θα είναι.Να μας ενημερώσεις στην πρώτη κλωτσιά!! :)

Δημοσίευση

dokimases na ksaplosis k na piesis ligo tin kilitsa sou aristera k deksia ....opos o giatros me ton iperixo???ego etsi ekana k molis eniotha kinisi oxi aparetita klotsia i kati poli edono ...iremousa.O giatros emena mou kounage poli tin kilia mou milame gia poli tradagma giati elege oti den itan poli kinitiko embrio i kori mou k ithele na di kinitikotita...

Δημοσίευση

Μην αγχώνεσαι Μαράκι, αλλά πάρε άμεσα τον γιατρό σου! Η κινητικότητα του εμβρύου δεν είναι παίξε γέλασε... Τόσο η απουσία κινήσεων όσο και οι μειωμένες κινήσεις πρέπει να μας αφυπνούν!

Είμαι σίγουρη ότι το μπεμπάκι ξεκουράζεται (κι εμένα την ημέρα του γάμου της κολλητής μου βρήκε να ξεκουράζεται όλη μέρα και με ανάγκασε να φύγω από οτο γλέντι για να πάω σπίτι να την νιώσω) αλλά πρέπει να σου το πει και ο γιατρός για να ησυχάσεις κι εσύ!

Ελπίζω να μη σε τάραξα (ναι καλά... :P ). Περιμένω νέα σου! :cheer:

Δημοσίευση

δεν ειναι οτι δεν το ακουω καθολου.απλα ειχα συνηθισει τα τουρλοματα και τα γερα κλωτσιδια συνεχεια και τωρα εχουν λιγο μειωθει εωσ αρκετα.δηλ πρεπει να το σκουντηξω για να κουνηθει η καμια φορα κατι κανει απο μονο του.απλα αν εχεισ μαθει σε κατι οταν αυτο αλλαζει καπου απορεις.ασ ειναι τουλαχιστον καλα.τωρα απλα νιωθω κινησουλες.οχι τουρλοματα.καποια μου ειπε πωσ τωρα δεν χωραει γι αυτο δεν τουρλονεται.μα ενασ λογοσ παραπανω δεν ειναι αυτοσ?οσο δεν χωραει να μην μπορει να κινηθει απλα να τουρλωνεται?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...