Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια ξέρω ότι απευθύνομαι σε μανούλες με πολύ μεγάλη εμπειρία που σίγουρα μπορούν να μου λύσουν την παρακάτω απορία: γέννησα τον Δημήτρη μου στις 27.2. και τον θηλάζω αποκλειστικά. Μου λένε συνεχώς να τρώω πολύ καλά, να μη σκεφτώ ούτε δίαιτα αλλά ούτε καν διατροφή..ισχύει? Δηλαδή φυσικά δεν θα σκεφτόμουνα να κάνω δίαιτα τώρα απλά για να φύγουνε τα 4 κιλά που μου έχουν μείνει έλεγα να φάω λίγο πιό σωστά, π.χ. να τρώω το φιλέτο μου και τη σαλάτα μου αλλά να μη φάω πατάτες μαζί. Ποιά η γνώμη σας? Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Δημοσίευση

αντριανη μου να σου ζησει ο δημητρακης σου... :)

εννοειται οτι μπορεις να κανεις διατροφη..οχι ομως διαιτα...τα κιλα και διατροφη να μην κανεις θα τα χασεις...με το θηλασμο χανεις αργα και σταθερα γιατι ετσι πρεπει να ειναι...αν χασεις πολλα κιλα απελευθερονται οι τοξινες που εχουμε και πανε στο γαλα με αποτελεσμα να γινεται τοξικο...

σιγα σιγα λοιπον και ολα τα κιλακια θα χαθουν :)

Δημοσίευση

Φυσικα και μπορεις να προσέχεις την διατροφη σου και αν θελεις να κανεις και διαιτα!

Τα 4 κιλα που εχεις με λιγο προσοχή και με κοψιμο μονο της ζάχαρης (και οτι την περιεχει) θα τα χασεις γρηγορα και ευκολα .

Τοξινες απελευθερωνονται στο γαλα οταν μιλαμε για διαιτα στερητική ατομων ανω των 100 κιλων που τρεφονταν κατα βάση με πολλα λιπαρα , επεξεργασμενες τροφές κλπ .

Δημοσίευση

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις κορίτσια, μου λέγανε ότι αν δεν τρώω πολύ θα μου κοπεί το γάλα με αποτέλεσμα να τρώω ανά μισάωρο θέλω δεν θέλω..ξέρω ότι είναι αφελές εκ μέρους μου να πιστεύω ό,τι μου λένε (ειδικά για το θηλασμό) αλλά σα νέα μαμά δεν ρισκάρεις τίποτα! ΧΧΧ

Δημοσίευση

Ανδριανη..τι τρωνε οι αγελαδες..χωρταρακη..και ποσο γαλα βγαζουν...λητρα...

Τι τρωνε οι μαμαδες στην υποσαχαρια Αφρικη...μερικες μερες τιποτα απολυτως...ουτε καν νερο..

Πως γινετε αυτες να εχουν γαλα και εμεις εδω στις σουπερ αναπτηγμενες χωρες να μας κοβετε για ψηλου πηδημα!!!

Περα απο τα αστεια, καλα κανεις και θα κανεις διατροφη, οχι μονο για την σιλουετα σου

Μια χαρα..τελεια ειναι το φιλετο με την σαλατα, παιρεις ολα οσα χερειαζεσαι..δεν υπαρχει λογος να τσακιζεις τα προφυτερολ..δεν θα κανουν το γαλα σου να εχει γευση προφυτερολ!!!

χαχα μ'αρεσει που μηλαω σαν τη λαλα μερικες φωρες!!!!!

Το να τρως καλα δεν συμαινεινα τρως πολλα, κανοντας μια πιο ποιοτικη διατροφη με καλα τροφημα και οχι με ανωφελες θερμιδες ειναι το καλυτερο για το μωρακισου και για εσενα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Χμ... Την ίδια μέρα τα έκανες και τα 4?  Ποια μέρα του κύκλου είσαι; Είδες αίμα τελικά;
    • Εγω με καισαρικη γεννησα εκει πριν εναν χρονο. Ευχαριστημενη ειμαι καθαρα και περιποιημενα ολα και το δωματιο (δικλινο) πολυ καλο. Τις μαιες τις φωναζαμε οποτε θελαμε κατι αλλα καποιες φορες αργουσαν να ερθουν και βεβαια αναλογα τον ανθρωπο καποιες ηταν πιο ψυχρες καποιες πιο βοηθητικες και υποστηρικτικες. Με το καλο το μωρακι!
    • Ναι αυτά είναι ωραία ψώνια όντως και σε βάζουν και στο κλίμα για τα καλά κ είναι ευχάριστα!!Και εγώ από εμβρυολόγο γύρισα, τα μικρά η διαφορά ανέβηκε πάλι στο 16% 770g το ένα και 645g το μικρούλι, τα ντοπλερ κλπ μετρήσεις είναι όλα οκ κ όργανα κ αμνιακό υγρό που αυτό μας νοιάζει, την ρώτησα εγώ αν μπορεί να ξανά πέσει η διαφορά βάρους και είπε αν στο μετρήσει ο Χ τ΄ώρα μπορεί να στο βγάλει 12% κ ο Υ 18%,, είναι σχετικές και οι μετρήσεις κ ανάλογα τη θέση κλπ, δε κοιτ΄άμε λέεο μόνο το βάρος εμείς μας νοιάζουν κ τα ντοπλερ κ όλες οι ροές να είναι οκ, το μικρούλι θα ναι πάντα πιο μικρούλι μ λεέι φαίνεται και λόγω θέσης επειδή είναι πλάγια πρόσφυση στον πλακούντα κ ένα να είχες αν ήταν σ αυτή τη θέση θα έπαιρνε πιο αργά βάρος. Τα παρακολουθούμε και αναλόγως θα πράξουμε,λογικά το πιο μικρό θα καθορίσει τη βδομάδα που θα πρέπει να γεννήσω. Οκ κρατάω το όλα μια χαρά για την ώρα και εύχομαι να παραμείνουν για πολλές βδομάδες ακόμαμ όλα οκ!!
    • Αυτά που λες μου ακούγονται για σημάδια τοκετού 😊 Με το καλό! Κι εγώ ελπίζω να μην σε ταλαιπωρηθείς αυτή τη φορά!  Θα περιμένουμε νέα σου ❤️
    • Α κοίτα αφού θες καισαρική, πήγαινε καλύτερα στο δημόσιο. Την ίδια αντιμετώπιση θα έχεις πιστεύω καθότι χειρουργείο (ας απαντήσει και καμία κοπέλα με καισαρική στο δημόσιο). Στο ιδιωτικό συνήθως πας γιατί μπορείς να γεννήσεις με τον γιατρό σου και τη μαία σου. Μετά τα δωμάτια οκ, και στο δημόσιο καλά είναι για 2-3 μέρες. Αν επιτρέπεται πώς και θες να γεννήσεις με καισαρική;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...