Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου χρειάζομαι την εμπειρία σας. Εν συντομία διανύω τον πρώτο κύκλο μετα την 1η αποτυχημένη μου εξωσωματική την οποία έκανα τον Φλεβάρη , 1η Μαρτίου πήρα χοριακή κ αδιαθέτησα και τώρα τίποτα έχουν περάσει 38 μέρες και κανονικά έχω γύρω στις 30. Πόσο σας χάλασε τον κύκλο η έξωσωματική? Πόσες μέρες μπορεί να με πάει...έχουν σπάσει τα νεύρα μου όλο τρώω και δεν μπορώ να προγραμάτίσω τα επόμενα βήματά μου.

Φιλάκια

Δημοσίευση

Νικολ μου μην αγχωνεσαι,συμβαινει αυτο με την εξωσωματικη λογω των φαρμακων..Εμενα στην πρωτη ολοκληρωμενη προσπαθεια τον Οκτωβρη ο κυκλος μου ηταν 10/10 ξεικινησα ενεσεις 5/11 0 χοριακη 10/11 αδιαθετησα 7 μερες ροη κανονικη 26/11 ξανα περιοδο 10 μερες ροη παλι κανονικη 8/12 ξανα με περισσοτερη ροη και μετα 5/1 5/2 3/3 ξεκινησα την επομενη προσπαθεια και εφοσον σταματησα παρολο που επαιρνα ουτροζεσταν για να ρθει κανονικα ο κυκλος αδιαθετησα 22/3!!Τωρα ποτε θα αδιαθετησω δεν ξερω..

Απλα κανε υπομονη και που ξερεις μη ξερωντας τις μερες μηπως και γινει κανα θαυμα και φουσκωσουμε φυσιολογικα!!!!

Φιλακιαα

Δημοσίευση

Nikol καλο σου βραδυ εγω θα σου γραψω τη δικη μου εμπειρια πανω σ'αυτο το θεμα, στην πρωτη μου αποτυχημενη προσπαθεια, λοιπον μου ειχε ερθει τοτε 8 μερες νωριτερα μιας κ ειχαμε αποτυχια..κ για ενα εξαμηνο κοριτσια ειχα λιγο ροζ για μια μερα...ναι ωσπου να πω αδιαθετησα την αλλη μερα τιποτε....εχω κ συνδρομο πολυκυστικων κ μαλον ειχαν επηρεαστει...περιτο να σου πω πως ειχα πρηστει κ ειχα γινει αγνωριστη.... :(

Δημοσίευση

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας κοριτσάκια μου, κατάλαβα εχω και εγω πολυκυστικές άρα ο κύκλος ότι είχε σταθεροποιηθεί με τα serpafar που έπαιρνα παλιά πάλι μπάχαλο τον έκανα.

Και εγω ninina μου είμαι πολύ πρησμένη κ όλο πεινάω, η κοιλιά τούμπανο.

Κατερινάκη μου απο το στόμα σου και στου Θεού το αυτί. Οντως δεν ψάχνω μέρες μιας κ το θεωρώ γελοίο να πιάσω τώρα μετα απο τόσες προσπάθειες 2,5 χρόνων (ωστόσο αφήνω κ ενα παράθυρο μιας κ είμαστε ψιλο-ανεξήγητη υπογονιμότητα.)

Φιλια πολλα.

Δημοσίευση

Αβα μου τι κάνεις κοριτσάκι μου? ευχαριστώ πολύ κ εσένα για το ενδιαφέρον. Αν δεν αδιαθετήσω σίγουρα θα εκραγώ τόσα τσουρέκια αν κάνουν πως φουσκώνουν στην πρησμένη μου κοιλιά .. ανατινάχτηκα...πάω να φάω αλλο λίγο.. :P

Φιλιά πολλά.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...