Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Υπομονή Μαράκι μου … έχω συνηθίσει πια. :)

Το μόνο που με εκνευρίζει είναι ότι θέλω λίγο να την δω χαλαρά και να μη κουράζομαι (να τεμπελιάσω κιόλας) … και δεν έχω κανένα (την μαμά μου δηλαδή) να με νταντέψει! :(

Για να μου φέρει ο Γιάννης από τον κάτω όροφο ένα μπουκάλι νερό μας έφαγε η γρίνια. :angry:

Εχθές αντί για τον χυμό που του ζήτησα, μου έφερε ένα κομμάτι μηλόπιτα για να μη μπαίνει στη διαδικασία να τον ετοιμάσει … :woohoo:

Άντε τώρα εσύ να είσαι ήρεμη … :(

• Απαντήσεις 135
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

σε αυτο το θεμα θα συμφωνησω μαζι σου..οταν χρειαζομαστε νταντεμα ποτε δεν το εχουμε μα γιατι???? :(:(:( ποσο δυσκολο ειναι να μας κακομαθουνε???εμεις δηλ.γιατι τους κακομαθενουμε αντε εεε??? :angry::angry::angry: παντως εγω το πηρα αποφαση οτι μπορω μονη μου αλλιως δεν καθομαι να σκασω..τις εκοψα και τις λιγουρες απο μονη μου...αφου ετσι και αλλιως τζαμπα τις ειχα :silly: :silly: :silly:

Δημοσίευση

Καλά λιγούρες δεν έχω σκοπώ να έχω (καλό εεε… χιχιχ)

Ωραία που τα λέω έξω από τον χορό … ;)

Αλλά αν από τώρα δεν συγκινείται … άντε να συγκινηθεί μετά…

Άντε να μη φύγω να πάω στη μανούλα μου να με νταντεύει!

:laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

IreneValadia έγραψε:

Άντε να μη φύγω να πάω στη μανούλα μου να με νταντεύει!

:laugh: :laugh: :laugh:

Κι εγω στην σπερματεγχυση δεν ειχα τη μανουλα μου :( την εχω τωρα στην εξωσωματικη.Θελω νταντεμα κ γουτσου γουτσου γιατι δεν εχω τον αντρα μου κοντα αλλα κ αυτη η μαμα μου το ξεφτιλισεεεεεε :laugh: !!!!!!!!Αν γινοταν να με παει αγκαλια για ν κανω τσισα θα το εκανε :lol: !!!!Σημερα θα ερθει και ο αντρας μου και θα εχω κ αυτον κ τη μαμα μου κ την αδελφη μου κ την γιαγιακα μου να κανουν σαν υστερικοι :laugh: :laugh: Στην αρχη το διασκεδαζα αλλα τωρα αρχισε να με κουραζει :blink: Μηπως δεν ξερω τι θελω????Μηπως εχω αρχισει να τα χανω?????? :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Ωχ, λέγε μου τέτοια … λες αν έρθει να μου κάνει και εμένα τα ίδια; :ohmy::ohmy:

Γιατί στην ίδια κατηγορία από ότι κατάλαβα παίζουν οι μαμάδες μας. ;)

Τέλος πάντων θα κάνω υπομονή αλλά θέλω και να τον στριμώξω!

Και δε θα τη γλυτώσει έτσι εύκολα από την μανιάτισσα! ;);)

Δημοσίευση

IreneValadia έγραψε:

Υπομονή Μαράκι μου … έχω συνηθίσει πια. :)

Το μόνο που με εκνευρίζει είναι ότι θέλω λίγο να την δω χαλαρά και να μη κουράζομαι (να τεμπελιάσω κιόλας) … και δεν έχω κανένα (την μαμά μου δηλαδή) να με νταντέψει! :(

Για να μου φέρει ο Γιάννης από τον κάτω όροφο ένα μπουκάλι νερό μας έφαγε η γρίνια. :angry:

Εχθές αντί για τον χυμό που του ζήτησα, μου έφερε ένα κομμάτι μηλόπιτα για να μη μπαίνει στη διαδικασία να τον ετοιμάσει … :woohoo:

Άντε τώρα εσύ να είσαι ήρεμη … :(

ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕ ΜΗΛΟΠΙΤΑ....ΑΝΤΙ ΧΥΜΟΥ.... ;);)

ΜΜΜΜΜΜΜΜ ΜΙΑΜ ΜΙΑΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

IreneValadia έγραψε:

Ναι καλά … είμαι που είμαι πρησμένη από τις ορμόνες … η μηλόπιτα με μάρανε! χαχαχαχαχα

:laugh: :laugh: :laugh: εμενα ο αντρας μου με κοιταει και λεει:"τουμπανο εισαι μωρο μου" :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: και αλλες φορες μου φωναζει :"μποοοοοοοοοοοοοοοοοοοομπα" (απο το γνωστο τραγουδι που βαζουν στα παρατραγουδα) :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Lollipop έγραψε:

IreneValadia έγραψε:

:laugh: :laugh: :laugh: εμενα ο αντρας μου με κοιταει και λεει:"τουμπανο εισαι μωρο μου" :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: και αλλες φορες μου φωναζει :"μποοοοοοοοοοοοοοοοοοοομπα" (απο το γνωστο τραγουδι που βαζουν στα παρατραγουδα) :laugh: :laugh: :laugh:[/quote:3a1caw8o]

Φαντάσου πως έχω φτάσει 56,6 κιλά από τα 58 που είχα ελάχιστο στόχο και χαμπάρι δε πήρα!

Αφού αν μου αφήσεις το σχοινάκι πάει με πήρε ο αέρας και καλά αν έρθω προς τα πάνω … αν κάνω προς Λιβύη μεριά;;;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...