Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Χρονια πολλα στις γλυκητατες Αναστασιες μας.

Μπεμπουλης Lovie, Anastacia,Νατασουλα οσες ξεχασα συγχορεστμε με ενεκα αλτσχαιμερ.

Να ειστε παντα γερες δυνατες και χαρουμενες. Να εχετε την υγεια σας για να φροντιζετε τα υπεροχα μωρακια σας

lena-Thess να χαιρεσε τον Ανασταση του τον κουκλο, να τον δειτε οπως επιθυμειτε.

Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα σε ολες!!!!

Δημοσίευση

Χρόνια Πολλά και απο μένα σε όλες τις Αναστασίες του μαμμυ, με υγεια και του χρονοθ. Να χαιρεστε τις οικογενειες σας και να σας χαιρονται. επισης Χρονια Πολλά στη μαμά μου και στην κορούλα μου!!!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Χρονια πολλα!!!!

Οτι επιθυμειτε...οσες γιορταζετε!!!! :kiss::kiss:

Εγω κ το Νατασοκοριτσο σιγουρα δε γιορταζουμε!Μαλλον ουτε η μπεμπουλης κ η Νατασουλα!!!

Αλλα....Ειναι τελειο να σου ευχονται 2 φορες το χρονο για τη γιορτη σου!!! :P:kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! :cheer: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΝΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ :P ...ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ(ΑΝΕΣΤΗΣ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΓΓΟΝΑΚΙ ΤΟΥ,ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...