Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Χρονια πολλα στις γλυκητατες Αναστασιες μας.

Μπεμπουλης Lovie, Anastacia,Νατασουλα οσες ξεχασα συγχορεστμε με ενεκα αλτσχαιμερ.

Να ειστε παντα γερες δυνατες και χαρουμενες. Να εχετε την υγεια σας για να φροντιζετε τα υπεροχα μωρακια σας

lena-Thess να χαιρεσε τον Ανασταση του τον κουκλο, να τον δειτε οπως επιθυμειτε.

Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα σε ολες!!!!

Δημοσίευση

Χρόνια Πολλά και απο μένα σε όλες τις Αναστασίες του μαμμυ, με υγεια και του χρονοθ. Να χαιρεστε τις οικογενειες σας και να σας χαιρονται. επισης Χρονια Πολλά στη μαμά μου και στην κορούλα μου!!!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Χρονια πολλα!!!!

Οτι επιθυμειτε...οσες γιορταζετε!!!! :kiss::kiss:

Εγω κ το Νατασοκοριτσο σιγουρα δε γιορταζουμε!Μαλλον ουτε η μπεμπουλης κ η Νατασουλα!!!

Αλλα....Ειναι τελειο να σου ευχονται 2 φορες το χρονο για τη γιορτη σου!!! :P:kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! :cheer: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΝΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ :P ...ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ(ΑΝΕΣΤΗΣ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΓΓΟΝΑΚΙ ΤΟΥ,ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι οχι ολόκληρο λιωμένο υπολείμματα ειναι και από ότι διάβασα λίγο που το έψαξα ειναι φυσιολογικό. Εμενα πχ για προγεστερονη μου είπε πρωί βράδυ οχι συγκεκριμένες ώρες αλλά ανα 12ωρο. Αλλα καθε μερα ιδιες ωρες.Τωρα κάτι άλλο δεν παίρνω πέρα από βιταμίνες που παιρνω εδώ και μήνες.
    • Καλημέρα κορίτσια, πώς είστε; Σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω. Εγώ δόξα το Θεό είναι πολύ καλά, επανήλθα στην καθημερινότητα μου. Κάναμε β'επιπεδου, οι μετρήσεις άψογες. Προληπτικά μας έστειλαν σε παιδοκαρδιολογο για έλεγχο της καρδιάς του εμβρύου λόγω του δικού μου αυτοάνοσου αλλά πάλι ήταν όλα υπέροχα. Έκανα και την καμπυλη ζαχάρου και αυτή βγήκε άψογη αν και έχω και εγώ τάσεις υπογλυκαιμίας γενικά. Δευτέρα έχω πάλι ραντεβού με την γιατρό μου. Νιώθω ότι σε αυτήν την κύηση ο χρόνος κυλάει απίστευτα γρήγορα. Σε λίγο μπαίνω στον έβδομο και δεν έχω πάρει χαμπάρι. Από ενοχλήσεις έχει ξεκινήσει να με πονάει η πλάτη μου και έχω καθημερινά και συχνά μέσα στην μέρα Braxton hicks. Λυπάμαι πολύ για αυτό που βιώνει ο γιος σου @Zelda . Είμαι σίγουρη πως το κοριτσάκι δεν φταίει είναι μικρακι και αυτό ακόμα. Κάτι άλλο συμβαίνει στο σπίτι που θα πρέπει να δουλευτεί από τους γονείς. Βέβαια τα παιδιά περνάνε από διάφορες φάσεις που χτυπάνε, σπρώχνουν τραβούν μαλλιά κι αυτό είναι φυσιολογικό γιατί ακόμα σε αυτήν την ηλικία δεν μπορούν να εκφρασουν με λόγια ο,τι τους ενοχλεί.  Εσείς τα νέα σας; 
    • Update: τελικά μετά απο ενά μήνα περίπου με διατροφή για τον διαβήτη το αμνιακό επανήλθε στα φυσιολογικά του 🤩
    • Έκανε πρόβλεψη για το φύλο ναι.Αλλα δεν ήταν και σίγουρος..Θα φανεί ξεκάθαρα στην β επιπέδου μας είπε.Εμενα ειναι το πρώτο μωράκι οπότε δεν ξέρω αν πέφτει μέσα στις προβλέψεις.😃
    • Ααα ωραία μπράβο!  εμένα την πρώτη φορά δεν μου είχε πει τίποτα  την δεύτερη φορά μου είχε πει 60% κορίτσι μου είχε πέσει μέσα σε αυτό 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...