Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
:):) ΚΑΛΗμερα κορίτσαι σε όλες τι μου κάνετε τα είχα παίξει με το πόδι γιατί όπως ίσως ξέρετε κάποιες τα νέα δεν ήταν και τα καλύτερα θα πρέεπι να είνμαι χάμω μέχρι τα τέλη μαίου και με μπαστούνι χεριού μέχρι τον σεπτέμβρη οπότε είχα; π΄΄εσει ψυχολογικά και δεν είχα και πολύ όρεξη Αλλα τώρα με την βοήθεια του γιατρού μου αλλά και του άνδρα μου η αλήθεια να λέγεται ξαναπήρα τα πάνω μου και είπα να μπώ να δώ τι μου κάνετε ????/
Δημοσίευση
:) :laugh: ΚΟΡιτσαι σας ευχαριστώ όλες καλή ανάσταση να έχουμε όλες και να χαιρόμαστε όλες τις οικογενειές μας κορίτσια αν σας πώ ότι αυτό που με ενόχλησε περισσότερο είναι το μπαστούνι τι θα πείτε ότι μάλλον είμαι τρελλή το ξέρω!!!!!!
Δημοσίευση

katerina kafira έγραψε:

:) :laugh: ΚΟΡιτσαι σας ευχαριστώ όλες καλή ανάσταση να έχουμε όλες και να χαιρόμαστε όλες τις οικογενειές μας κορίτσια αν σας πώ ότι αυτό που με ενόχλησε περισσότερο είναι το μπαστούνι τι θα πείτε ότι μάλλον είμαι τρελλή το ξέρω!!!!!!

mpaaa katholou kai emena mou thn spaei to mpastouni! :lol::P

Δημοσίευση

katerina kafira έγραψε:

γιατι καλέ εσυ έχεις μπαστούνι???? για λέγε για λέγε ???

OOOXII KALE!!!FTOY FTOY!!

APLA DEN THA THELA POTE MA POTE NA KRATAW!!KALITERA NA PIANWME APO TOYS TOIXOYS!!!

ALLA KALITERAAA NA MHN EXW TIPOTA!!!!!!!!!!!!!!!!

ANTE PERASTIKA SOYYYY KAI SKEPSOU NA GINEIS KALA!!!!! :lol::lol::kiss::kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...