Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπέρα κορίτσια και να σας ζήσουν τα παιδάκια σας με τ'όνομα!!!εμείς αποφασίσαμε τελευταία στιγμή για την βάπτιση και λέμε για Οκτώμβρη... Πιστεύω θα προλάβω γιατί τα θέλουμε απλά και χαλαρά...μπορείτε να μου πείτε επειδη τα κάνατε, τα things to do για την βάπτιση μήπως μου διαφέυγει κάτι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! :lol:

  • Απαντήσεις 778
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

Γειά σε όλες!Εγώ βαφτίζω τη μπεμπούλα μας το Σάββατο 28/8,σε λίγες μέρες δηλαδή.Προλαβαίνω να μπω στην παρέα σας?Το θέμα της βάπτισης θα είναι οι πεταλούδες κ προέκυψε εντελώς τυχαία.Να προτείνω μια ιδέα για όσες θα έχουν ίσως το ίδιο θέμα?Για το τραπέζι έχω φτιάξει τις χαρτοπετσέτες σε σχήμα πεταλούδας(μισή ροζ μισή λευκή)κ θα την βάλω μέσα στα πιάτα.Αν καταφέρω θα βάλω μια φωτο να δείτε κ να μου πειτε κ τη γνώμη σας...

Δημοσίευση

eleniF me to kalo na baptisete tin mpempoula sas...proxthes piga se mia baptisi kai eixane thema tis petaloudes kai itan polu wraia!!!eimai sigouri oti kai esas tha einai uperoxa afou mexri kai xartopetsetes ekanes ton kopo na exeis tairiasta..mporeis please otan teleiwsete me to kalo ta treksimata tis baptisis na mou peis ti ekanes giati emeis baptizoume 10/10 kai mono ekklisia exoume kleisei ws twra..thanks!!!

Δημοσίευση

Βαφτισαμε και εμεις τη μικρουλα μας. Το ονομα της Μυρτω. Οι μπομπονιερες μας αρωματικα κερια φρουτων (ανανας πεπονι και σταφυλι) το οποια ηταν μεσα σε τελαρακια μαναβικης και τα τελαρακια σε σταντ οπως στα μαναβικα. Για τα παιδαια ειχα μεγαλα γλυφιτζουρια και απο το τζαμπο ειχα βρει χαρτοπετσετες με φωτο καρπουζι που τις εδινα μαζι με το γλυκο. Ο στολισμος απλος οργαντζα γυρω απο την κολυμπηθρα και 2 στρογκυλε μπαλες απο λουλουδια που μου ειχα φτιαξει απο το ανθοπωλειο και τις κρεμασαμε στα χερακια της κολυμπηθρας. >Η βαπτηση εγινε σε εξωτερικο χωρο και πανω απο το σημειο που ηταν η κολυμπηθρα ειχαμε τοποθετηση μια τεντα σαν σκηνη απο αυτες που εχουν τα κετερινγκ.

Στο τραπεζι ειχα κοκκινα ρανερ μια γυαλα στο κεντρο στους με μια κοκκινη κορδελα και μεσα σε αυτη επεπλεε ενα κερακι σε σχωμα φρουτου. Στο πιατο του κεθενος υπηρχαν χωνακια με καραμελες παλι σε σχημα φρουτου και του γλυκο στο τραπεζι ηταν μια τουρτα σε καθε τραπεζι σε σχημα καρπουζιου

Δημοσίευση

ΕΛΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΒΑΠΤΙΣΗ.ΝΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟ,ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΩ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ Κ ΜΟΝΑΔΙΚΟ.

ΔΙΔΥΜΑ ΚΑΛΟΦΩΤΙΣΤΗ Η ΜΥΡΤΟΥΛΑ ΣΑΣ!!!!ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΘΕΜΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΕΛΕΙΟ!ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ ;):P .

Δημοσίευση

miracle_4 έγραψε:

και εμεις ετοιμαζομαστε για την δικη μας βαπτιση στις 4 Δεκ.

οι προετοιμασιες αρχισαν και εχουμε πολλα να ετοιμασουμε για την μεγαλη μερα!

Με το καλο η βαφτιση σας.

Δημοσίευση

mam nantia έγραψε:

eleniF me to kalo na baptisete tin mpempoula sas...proxthes piga se mia baptisi kai eixane thema tis petaloudes kai itan polu wraia!!!eimai sigouri oti kai esas tha einai uperoxa afou mexri kai xartopetsetes ekanes ton kopo na exeis tairiasta..mporeis please otan teleiwsete me to kalo ta treksimata tis baptisis na mou peis ti ekanes giati emeis baptizoume 10/10 kai mono ekklisia exoume kleisei ws twra..thanks!!!

Εισαι & γειτονισσα μας απο Κοζανη.Ειμαι & εγω απο Κοζανη αλλα μενω θεσ/νικη.Με το καλο η βαφτιση

Δημοσίευση

Βαφτίζω κι εγώ τη λουλουδίτσα μου στις 5 Σεπτεμβρίου και το όνομα αυτής...Μαρία!!!!!

Επειδή όμως έχω και τον θρησκευτικό γάμο μαζί δεν μπορούσα να έχω παιδικό θεματάκι με πεταλουδίτσες και νεραϊδούλες που μ'αρέσουν πάρα πολύ, έτσι περιορίστηκα τουλάχιστον στις χρωματικές επιλογές να είναι ασορτί όλα με τα βαφτιστικά της μικρής, ιβουάρ-λαχανί.

Με το καλό, εύχομαι σε όσες ετοιμάζονται να βαφτίσουν, καλοφώτιστα και

γερά τα μικράκια σας όσες βαφτίσατε ήδη!

Δημοσίευση

Από ότι βλέπω γίνονται και άλλες βαφτίσεις μέσα στο χειμώνα. Εμείς θα την κάνουμε 19/12/2010 και είχα τύψεις που θα είναι μέσα στο χειμώνα και πολλοί μας έλεγαν "μα καταχείμωνο" ??? Αλλά τον Οκτώβριο παντρεύεται η αδερφή μου δεν μπορούσαμε να έχουμε δύο μυστήρια μαζεμένα σε κοντινές χρονικές περιόδους.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!Βαφτίσαμε τη μικρή Σοφία και όλα ήταν ωραία!Και ο καιρός καλός ευτυχώς γιατί είχαμε το τραπέζι έξω.Φωτογραφίες ακόμη δεν έχω εμφανίσει για να ανεβάσω καμμία αλλά θα το κάνω σύντομα.Τίς ευχές μου σε όσες έχουν ήδη βαφτίσει τα αγγελούδια τους αλλά και σε όσες ετοιμάζονται.Η προετοιμασία είναι πολύ ωραία!και γω τελείωσα... :( Ήθελα κι άλλο!

Δημοσίευση

Σας χαιρετώ όλες!

Κι εμείς θα βαφτίσουμε φέτος το χειμώνα, λέμε για Νοέμβριο.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω επειδή έχω μείνει πολύ πίσω, τί συνηθίζεται για τα παιδιά, μπομπονιέρα και γλυκό κάτι χωνάκια με ζαχαρωτά που έχω δει, μόνο τα ζαχαρωτά, γλυκό σαν των μεγάλων ή κάτι άλλο?

Ευχαριστώ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Έκανα!! 1400!! Μετα απο 4 μερες όμως την εκανα. Επεφτε Κυριακη κι ηταν κλειστα για μετα απο 2 μερες. Αρα 13dp5dt εχω την τιμη αυτη.
    • Όχι δεν κάναμε καρύοτυπο γιατί είχα αιμορραγία κ απέβαλλα στο σπίτι χωρίς πόνο απλά έπεσαν 😞Ο δικός μου κ του συζύγου ο καρύοτυπος είναι καθάρος. Προεμφυτικό τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε, αν ξανακάνω 2η ωοληψία αυτό πρότειναν αλλά δεν ξέρω αν θα φτάσουμε μέχρι εκεί. Η εξήγηση είναι ότι ναι συμβαίνει κ αυτό 2 υγιή άτομα στην ΄ένωση για να γίνει το ΄έμβρυο να δημιουργούνται ανωμαλίες κ να μην είναι βιώσιμο το έμβρυο. Τα έχουμε κάνει όλα ρε κορίτσια πραγματικά δεν έχει μείνει τίποτα, κ την υστεροσκόπηση κ μικροβίωμα την έκανα έτσι για να την κάνω γιατί ήταν η τελευταία εξέταση κ ήταν άψογες Πάλι άκουσα τις λέξεις σπάνια κ εξαίρεση κ μου γύρισαν τα μυαλά, πραγματικά νομίζω το τραβάω να είμαι η εξαίρεση (να θυμίσω ότι έχω ΣΠΩ κ για χρόνια είχα μικρούς κύκλους το οποίο είναι σπάνιο, ενώ όλες με ΣΠΩ ψάχνουν την περίοδο με τα κυάλια 🥴)
    • Καλημέρα Σία μου! Είχατε κάνει καρυοτυπο σε κάποιο απο τα εμβρυα που αποβλήθηκαν και επιβεβαιώσατε ότι είχε θέμα; Σου προτείνουν κάτι αφού θεωρούν ότι αυτό είναι το ζήτημα, πχ προεμφυτευτικο; Και αυτό, πώς το εξηγούν ότι εφόσον είστε μικροί σε ηλικία, δεν έχετε κάποιο ιδιαίτερο θέμα, ότι ειναι προβληματικά τα εμβρυα;
    • Καλημέρα κορίτσια μου!!! Ελπίζω να είστε όλες καλά 😊Συγχαρητήρια στις εγκυούλες μας @melitiniღ @Ngsofia @pennaki@Asteria22, εύχομαι μέχρι τέλους όλα να πάνε κατ'ευχήν 😊 Κ στις υπόλοιπες @flowerv @almira γρήγορα να έχουμε ευχάριστα!!! Χάθηκα λίγο είπα να χαλαρώσω κ ξανά ξεκινήσαμε με φόρα η οποία κόπηκε απότομα. Δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω!!! Πήγαμε σε 2 νέους γιατρούς μήπως κ αλλάξει η τύχη μας, έκανα υστεροσκόπηση κ μικροβίωμα που ήταν καθαρά, πήγα κ στην Αθήνα στο Έλενα στο τμήμα καθ'έξιν αποβολών, που by the way η Οικονομοπούλου είναι φοβερή πραγματικά με ξεψάχνισε, δεν πλήρωσα τίποτα κ μου είπε κιόλας ότι όταν μείνω με το καλό έγκυος θα με παρακολουθεί εξ αποστάσεως, μακάρι να ήταν όλοι οι γιατροί έτσι 🥰 Κ όλοι μα όλοι καταλήγουν ότι φταίνε τα έμβρυα. Ρε κορίτσια πως γίνεται σε τέτοια ηλικία κ να μην έχουμε ούτε ένα υγιές χωρίς κάποιο τρελό θέμα??? Δλδ αν φτάσουμε 40-45 τι θα γίνει? 😞😓 Έχουμε απογοητευτεί πάρα πολύ κ δεν ξέρω τι να κάνουμε πραγματικά, μας είπαν όλοι ότι μπορεί κ να μην υπάρχει κ κανένα υγιές κ ότι παίζει ρόλο κ η τύχη κ συνεχίζουμε όσο αντέχει η ψυχή μας κ η τσέπη μας, εφόσον έχουμε έμβρυα στην κατάψυξη Έπαθα σοκ να σας πω την αλήθεια γτ πίστευα ότι έτσι όπως γίνονται οι αποβολές μου ότι φταίει ο οργανισμός μου κ επιτίθεται στα έμβρυα κ θα το βρούμε κ θα το λύσουμε. Κ τώρα φοβάμαι πιο πολύ να προσπαθήσω, δεν θα αντέξω άλλη αποβολή💔💔 Συγνώμη για το σεντόνι αλλά μόνο εσείς θα με καταλάβετε πραγματικά!!!  
    • Χαίρομαι που είσαι καλύτερα. Σήμερα έχεις γιατρό; Κ εγώ σήμερα θα πάω για υπέρηχο, ειμαι 32 ακριβώς κ έχω ντοπλερ. Έχω αρκετό καιρό να τη δω, βέβαια δίνει ακατάπαυστα το παρών και μάλιστα τις πιο ακαταλληλες ώρες. Έχω λίγο άγχος για την προβολή της γιατί καμιά φορά την αισθάνομαι κατά μήκος της κοιλιάς και φοβάμαι ότι θα είναι λοξό το σχήμα. Έχει φυσικά χρόνο να γυρίσει αλλά θα προτιμούσα να βολευτει σύντομα σε κεφαλικη προβολή για να ησυχάσω! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...