Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Σ' ευχαριστώ κορίτσι μου! Καλά είμαι προσπαθώ να παραμένω ψύχραιμη κι αισιόδοξη 😊 βέβαια ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει αρκετά χαχαχα
Καλά θα κάνεις να ξεκουραστείς, να κάνεις τα μπάνια σου, να απολαύσεις στιγμές με τον καλό σου. Θυμάμαι αυτό είχα πει κι εγώ πέρυσι το καλοκαίρι όντας κομμάτια μετά την τελευταία αποβολή, ότι απλά θέλω να ηρεμήσω απ' όλα. Χρειάζεται κι αυτό, ένα μικρό διάλειμμα, ειδικά αν όπως λες είσαι περίεργα ψυχολογικά. Εύχομαι να βρεις την ηρεμία τις επόμενες μέρες και από φθινόπωρακι νέος κύκλος ξεκινά 💛
Οσο σκληρο και να ακουστει αυτο που θα πω ισως είναι και η μονη λυση. Ξεχνα τον και προχωρα την ζωη σου. Το καταλαβαινω πονας για τον χωρισμο σας και για την αποβολη μα δεν υπαρχει κατι αλλο πια να κανεις. Εγω σου λεω και το αλλο. Μηπως εχει γκομενα; Και γιαυτο να αλλαξε ολη του η συμπεριφορα; Κατι αλλαξε απο την μερια του εκτος και αν ηταν παντα ετσι απλα δεν το εβλεπες. Οπως και να εχει πρεπει να προχωρησεις παρακατω.
Αχ ζηλεψα!!! Εχουμε πηξει εδω στην Αθηνα με το καυσαεριο. Καθε μερα βγαζω τον μικρο μου βολτα στα στενα στις πολυκατοικιες και τους κεντρικους δρομους και αυτο σκεφτομαι ποσο θα ηθελα να του προσφερω μια αλλη ποιοτητα ζωης. Αν μπορουσα θα εφευγα...
Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, η αλήθειας είναι ότι ήταν η πρώτη μέρα σήμερα που βγήκα στο χωράφι γιατί τις καθημερινές δουλεύω, και νιώθω σαν να με έχουν δείρει δέκα.. 🤣🤣🤣
Το επόμενο ΣΚ εννοείται δεν θα πάω μιας και θα έχω κάνει μέσα στην εβδομάδα την ετ μου.. οπότε θα περιμένω τα σποράκια μου να ανθίσουν..!!!
Η φύση εννοείται δεν παύει να είναι φύση.. δεν την αλλάζω με τπτ!!!
Ο Έβρος σας χαιρετάει κι εκείνος και σας στέλνει αγκαλιές αγάπης..!!!
Ναι!!! η φύση είναι φύση.. και η δική μας η φύση εδώ πάνω είναι ένας Παράδεισος.
Μπορεί να λένε ότι έχουμε αρκούδες 😅 & ζούμε με τις αρκούδες εκεί κάτω στας Αθήνας.. αλλά αρκούδες για την ώρα μόνο Κοζάνη - Φλώρινα κορίτσια.. 😉😆
Σκέψου κορίτσι ότι μένω μέσα στην πόλη.. τι πόλη.. χωριό είναι και η Ορεστιάδα.. και θα πάω να μείνω στο πατρικό μου στο χωριό, 12 χιλιόμετρα από την Ορεστιάδα. Χωρίς ενοίκια, στη φύση, με την αυλή μου, το μπαξεδάκι μου, τις κοτούλες μας..!!! Χωριό κορίτσια και πάλι χωριό. Άλλη ποιότητα ζωής! 😊🙃🤗
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.