Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

sorry αλλα εχω προβλημα κ με πεταει ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΞΩ !!!

ΕΧΕΙ ΑΠΙ8ΑΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !!! ΕΓΩ Π.Χ. ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΙΓΚΗΠΑΚΙΑ 1,35 .

ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΡΑΨΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ Κ ΠΑΡΕ ΤΗΝ. ΣΤΗΝ ΔΙΕΥ8ΗΝΣΗ ΙΚΑΡΩΝ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ , ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ)

8Α ΦΤΙΑΞΩ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑΚΙΑ Κ 8Α ΣΑΣ ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ! ΟΤΙ 8ΕΣ ΣΤΕΙΛΕ Κ ΜΝΜ ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ !

• Απαντήσεις 778
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

αχ sophiak μου ... καλως ορισες στο club της αναποδιας !!!

Παραγγελνω προσκλητηρια (κα8υστερουν γιατι η κορη της επα8ε σοβαρο ατυχημα)

και ερχονται λα8ος ( τα διορ8ωνω 1 , 1 ) , παω να παραλαβω τα τουλια ερχονται λα8ος !!! κλεινω ραντεβου για cameraman κ εχουν διακοπη ρευματος

ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑ8Ω ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΩ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!

Δημοσίευση

juliax έγραψε:

mairybaggelhs έγραψε:

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΗΡΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑ8ΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ www.parisis.com.gr !!! ;)[/quote:274xzw5b]αυτο δεν ειναι χοντρικης;;;δεν πρεπει να κοψεις τιμολογιο;;;;δηλαδη μπορω να παω και να αγορασω απο κει μπουμπουνιερες...τον ξερω πολυ καιρο αυτον τον προμηθευτη αλλα πιστευα οτι δεν δινει σε απλους πελατες :dry:

Δημοσίευση

οχι δινουν κανονικα και σε κοσμο απλα χωρις αποδειξη μαυρα.θα τους το ζητησεισ εσυ και θα πας να τα παραλαβεις απο εκει ετσι θα σου κανουν κιαλλη εκτωση.αν βρεισ κατι που σου αρεσει στηλε pm να σου πω ποιον θα βρεις γιατι τους ξερω προσωπικα.Στον παριση δινουν σε κοσμο η μονο χονδρικης?

Δημοσίευση

juliax έγραψε:

αχ sophiak μου ... καλως ορισες στο club της αναποδιας !!!

Παραγγελνω προσκλητηρια (κα8υστερουν γιατι η κορη της επα8ε σοβαρο ατυχημα)

και ερχονται λα8ος ( τα διορ8ωνω 1 , 1 ) , παω να παραλαβω τα τουλια ερχονται λα8ος !!! κλεινω ραντεβου για cameraman κ εχουν διακοπη ρευματος

ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑ8Ω ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΩ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!

Aν ειναι δυνατον!!!Ολα αυτα????Κουραγιο! :)

Δημοσίευση

υπαρχει το καταστημα στην περιοχη να δεις (οχι ολα ) , αν τις 8ες ετοιμες τοτε παραγγελνεις μονο απο το καταστημα ...

για μενα αναλογα κιολας , αξιζει να παρεις το βασικο κ αν δεν 8ες κ πολλα πολλα δενεις σε 1 τουλι μικρο 3 κουφετακια (7Ε τα απλα 10Ε τα choco almond)

(200 τεμ,/κιλο) κ τελειωνεις ! ιδεες εκατομμυριΑ!!! ;)

Δημοσίευση

marianna31 έγραψε:

koritsia mipos kserete an exoun ta jampo mikres xromatistes petaloudes gia na deso pano sto fakelo tou prosklitiriou me kordelitses? :)

exo dei ena makrosteno prosklitirio fouksia pou m'aresei.

ti allo tha mporousa na valo pano gia na to omorfino?

marianna εγω φτιαχνω προσκλητηρια πουγκακια και στο δεσιμο βαζω μεταλικες πεταλουδιτσες τις οποιες αγορασα για 0,12€ τη μια. οταν το ολοκληρωσω θα ανεβασω φωτο.

Δημοσίευση

πω πω κοριτσια εχω μερες να μπω και βλεπω πολλες εξελιξεις! μπραβο σας! εγω εχω ξεκινησει τωρα τα προσκλητηρια και παραγγειλα και τα βαζακια με τα κουταλακια για τις μπομπονιερες των μεγαλων. Dj ακομα δεν εκλεισα και πολύ το καθυστερω αλλα εκμεταλευομαι τις τελευταιες μερες που καθομαι και παμε καθημερινα για μπανακι. την Τριτη ξεκιναω και παλι δουλεια....

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!1

Βούλα έκανες υπέροχη δουλειά!!! Είναι πανέμορφα και χαρούμενα τα κουβαδάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαριάννα , στα μαγαζιά της Αθήνας , νομίζω στην πραξιτέλους , έχουν τούλια και γάζες που μπορούν να στην κόψουν στην διάσταση που θέλεις..

Εάν αγοράσεις με το μέτρο θα σου πρότεινα (ειδικά για την γάζα) να αγοράσεις ένα ειδικό ψαλίδι που κάνει ζικ ζακ για να μην έχει ξέφτια.. αυτό μου είχαν συστήσει να κάνω σε περίπτωση που ήθελα να κόψω την γάζα μόνη μου...

Εγώ τελικά έκλεισα επιτέλους προσκλητήρια.. λίγο άσχετα με το θέμα μου που είναι ο χαρταετός...(Γιωτού από το αν αγαπας ... Λαμπάδα πρέπει να σου ανάψουν με τον κόσμο που τους έχεις στείλει) θα προσπαθήσω αύριο να βάλω φώτο για τις μπουμπουνιέρες που αγόρασα να μου πείτε την γνώμη σας (αν τα καταφέρω)

Αυτά προς το παρόν , σας χαιρετώ και σας φιλώ !!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

μαριαννα απο ενα καταστημα με ειδη συσκευασιας εδω στα Χανια. αυτο που λες να κανεις πρεπει να γινει τελειο και θα ταιριαζει απολυτα η πεταλουδα, μπορεις να βαλεις και μια δυο χαντρουλες. οσο για τη φωτο, θα πατησεις ανοιγμα με ζωγραφική και θα τη μικρυνεις εκει.

Δημοσίευση

mariagl έγραψε:

μαριαννα απο ενα καταστημα με ειδη συσκευασιας εδω στα Χανια. αυτο που λες να κανεις πρεπει να γινει τελειο και θα ταιριαζει απολυτα η πεταλουδα, μπορεις να βαλεις και μια δυο χαντρουλες. οσο για τη φωτο, θα πατησεις ανοιγμα με ζωγραφική και θα τη μικρυνεις εκει.

efxaristo maraki!!! :cheer::)

Δημοσίευση

μαριαννα μ'αρεσουν πολυ,μπραβο σου.

βουλα ειναι πολυ ομορφα,σου βαζω μια ιδεα για τα κουβαδακια,βαπτισαμε χτεσ τον μικρουλη μασ και τα παιδακια ξετρελαθηκαν με τα κουβαδακια

Δημοσίευση

σασ ευχαριστω :)

θα σασ ανεβασω πολλεσ φωτο οταν παρω δειγματα.

ηταν φανταστικα,τα τραπεζια ηταν εξω με πολλη πρασιναδα,τα παιδακια τρεχαν εξω στο γρασιδι,πολυ μου αρεσε.ειχαμε κ κλοουν του 0-6 δεν αγχωθηκα καθολου για τον μεγαλο μου γιο,το ιδιο και ολοι οι γονεισ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπερα κοριτσια,τι κανετε? Εμας σημερα μας εσκασε το πρωτο δοντακι και ειναι ετοιμο και το αλλο διπλα. Κατα τυχη το ειδα,ειχαμε παει σε μια χριστουγεννιατικη εκδηλωση στην εταιρια του αντρα μου και οπως την αλλαζα εκλαιγε και ετσι το ειδα. Επισης την εβαλα αγκαλια σε εναν που ειχε ντυθει Αγιος Βασιλης και ενω περιμενα να τρομαξει αυτη καθοταν αραχτη!   Βρε κοριτσια πως ξεπεταγονται ετσι γρηγορα? Σαν χθες μου φαινεται που γεννησαμε.
    • Καλησπέρα κι από μένα.!! Εγώ είμαι με κολπίτιδα η οποία ήρθε από το πουθενά.! Παίρνω αγωγή τώρα, δείχνει να κάνει δουλειά. Ταλαιπωρήθηκα λίγο με αυτό γιατί δεν το κατάλαβα, πήγα νοσοκομείο επειδή είχα πόνο χαμηλά στην πύελο και δεν μπορούσα ούτε καν να περπατήσω και μου το βρήκε ο γιατρός εκεί ευτυχώς! Αλλιώς είμαι ξάπλα, η μικρή έχει πάρει ήδη θέση, αν είναι δυνατόν.. 🤪 Αυτό το παιδί ίδιο η μάνα του από την κοιλιά.. προνοεί για τα πάντα.. 🤣🤣🤣  Θέλει ξάπλα βέβαια γιατί το κεφάλι της εφάπτεται ήδη στον τράχηλο. Ευτυχώς ο τράχηλος καλά κρατεί, είναι κλειστός και έχει ικανοποιητικό μήκος. Θα πάω τώρα 22 του μήνα για υπέρηχο στη γιατρό μου όποτε θα δούμε τι θα μας πει κι αυτή.  Αλλιώς η μικρή μας είναι καλά! Ήδη έχουμε φτάσει στο κιλό.. δείχνει ότι θα είναι μεγαλούτσικο παιδάκι.. καλά δεν περιμένω και τπτ άλλο αν σκεφτεί κανείς ότι εγώ γεννήθηκα 3850 γρ. και ο άντρας μου 3900 γρ. 🤣 Έχω βάλει μηχανάκι - μετρητή ζαχάρου γιατί η καμπύλη που έκανα είχε μια τιμή λίγο τσιμπημένη, 5 μονάδες πάνω από το όριο, σιγά τα αυγά, αλλά η γυναικολόγος επέμενε να δω ενδοκρινολόγο και τώρα απλά μετράω 6 φορές τη μέρα τα γεύματα. Μέχρι στιγμής όλα καλά, δεν υπάρχει κανένα θέμα.. οπότε καθαρά προληπτικά και μόνο έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία..🥴 Πάντως κάθε φορά όλο και κάτι θα μου βγει.. αλλιώς δεν γίνεται.. δεν έχει σασπένς αυτή η εγκυμοσύνη.. 🤣🤣🤣🤣
    • @sisi93 ωχ! τώρα είδα ότι έγραψα 38 εβδομάδων.. 😅 28 ήθελα να γράψω.. 😜
    • Αχαχαχα😅🤣😅🤣😅 Εγώ πάλι κατα τις 12 κοιμάμαι μετα καθε 2ωρο τουαλετα κ αν κανω την βλακεια που την κανω πολυ συχνα να φαω κ κατι που δεν πρόλαβα να φαω μέσα στην μέρα ξαναξυπναω μετα απο κανα μισάωρο με καουρα για μαλοοξ 🤣🤣🤣 τωρα ομως καμια ώρα τουλάχιστον παντα την πέφτω κ κοιμάμαι γιατι κοιμάται κ η μικρή 😁
    • Α εγώ έχω ξεχάσει τι σημαίνει ύπνος 😅 έχω συγκεκριμένο πρόγραμμα. Κατά τις 12 κοιμάμαι όρθια στον καναπέ για να χωνέψω, στις 2 πάω στο κρεβάτι και μετά ανα 1.5-2 ώρες πάω τουαλέτα. Γύρω στις 4 παίρνω κ το μαλοξ μου και κάπως έτσι πάει μέχρι το πρωί 😂😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...