Μετάβαση σε περιεχόμενο

ποσα κιλα;


Recommended Posts

κοριτσακια ποσα κιλα εχετε βαλει;εμενα η γιατρος μου εχει κολλημα με τα κιλα και μου πε να προσεχω να μην βαλω,δεν τρωω αλλαεχω βαλει ηδη 4 κιλα,πιστευω πως φταιει τι οτι ειμαι ξαπλα και δεν κινουμε απο την 8η εβδομαδα,τι να κανω;;;σκεφτομαι να παω σε διατροφολογο... :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νομιζω ότι εισαι υπερβολικη!!!

εισαι παραπανω από μια χαρα στα κιλα!!!

εγω πηρα συνολικα 19 κιλα γιατι δεν προσεξα στο πρωτο τριμηνο..

και εμενα ο γιατρος μου φωναζε να μην παρω αλλα τελικα ηταν και βαρυς ο μικρος!!βγηκα από το μαιευτηριο 10 κιλα λιγοτερα..

τωρα εξι μηνες ακριβως μετα με καταλληλη διατροφη και διαδρομο ειμαι παλι στα 55 κιλα μου!!!

να τρως σωστα και ολα θα φυγουν μετα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν ειμαι υπερβολικη,υπερβαρη ειμαι...στην πρωτη εγκυμοσυνη εβαλα 20 απο αυτα μου εμειναν τα 8...δεν ξερω τι να κανω,τωρα που θα παω θα με φωναζει η γιατρος ,δεν με πιστευει κιολας οτι δεν τρωω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πόσα κιλα ησουν οταν εμεινες εγκυος??

εγω σε ενδεχομενη δευτερη εγκυμοσυνη θα προσεξω παρα παρα πολυ γιατι ειναι ζορι ψυχολογικο..για να μη λεω και ψεματα για να χασω τα κιλα όταν σταματησα το θηλασμο γιατι εχω χρονιο προβλημα με το στηθος μου στους 4 μηνες, εχω στερηθει τα πάντα...και ακομα στερουμαι..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δυστυχως το πρωτο μου το εχασα στην 32η εβδομαδα...τα κιλα μου μειναν μονο απο κει..θα παρω διατροφη και αν και αυτο δεν βοηθησει...τι να πω,με βλεπω για λιποαναροφηση,χαχαχα!μωρε την γιατρο σκεφτομαι τωρα..εχει δικιο φυσικα,αλλα αν ειμαι ξαπλα και τιποτα να μην τρωω το ιδιο κανει..ασε που βλεπω πως ανοιγει και η ορεξη μου,και βασανιζομαι πραγματικα,εχω και τον ανδρα μου που τρωει οτι μπορεις να φανταστεις και γω να τρεχουν τα σαλια και να τρωω φρουτα,μου ρχεται να του δωσω μπουνια..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλα vaster, τοση ωρα διαβαζω και ξαναδιαβαζω το ποστ σου και αναρωτιεμαι μηπως το εγραψα εγω.. :woohoo: Εγω τωρα μπαινω στην 20η εβδομαδα και εχω παρει 4,5 κιλα και ο γιατρος τα εχει παρει...μαζι μου!!!

Χθες πηγα για υπερηχο, ευτυχως ολα καλα με το αντρακι μου, αλλα ο γιατρος στεναχωρηθηκε μαζι μου και μου ειπε οτι δεν μου ξαναλεει τιποτα για τα κιλα μου και το φαγητο που τρωω γιατι κουραστηκε!Προσωπικα ενιωσα πολυ ασχημα, οχι για το γιατρο, αλλα γιατι βαζω κιλα και ακομα χειροτερα επειδη δεν τρωω σαβουρες, γλυκα, αναψυκτικα κλπ. Πραγματικα του λεω οτι δεν τρωω πολυ και δεν πιστεψε (μεταξυ μας ουτε εγω θα με πιστευα)αλλα πως τα πηρα, με τον αερα?

Α, και ο αντρας μου τα ιδια κανει, παραγγελνει πιτσες και οτι αλλο φανταζεσαι, αλλα εγω βραχος (τις περισσοτερες φορες....)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Koritsia min anisixeite, kai ego otan imouna 5 minon eixa parei 5 kila (nomizo pos itan to arxiko priximo)...! O giatros mou anisixouse tote! Tora exo mpei stin 35 evdomada kai exo parei sinolo 11 kila.Stin arxi ta eperna evkola ta kila, kai tora kamia sxesi, anevainoun poli arga. O gioatros mou tora itan poli entharintikos, mou eipe mpravo kai eipe pos tha exo evkoli genna xarika para poli! Gia avto min anisixeite afou prosexete kai apofevgete ta polla glika kai ta poli lipara den tha parete polla.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια μην στεναχωριεστε για τα κιλα...τι να κανουμε στο προγραμμα ειναι και αυτα!!Παντως 5 κιλα περιπου στην 20η ειναι μια χαρα.Εγω πηρα συνολο 13 κιλα...δεν ξερω πως βεβαια ενω ολοι ελεγαν οτι μετα την 32η παιρνεις αποτομα εγω δεν πηρα καθολου κ γεννησα μια μερα μετα την πητ.Οι γιατροι φωναζουν για να μην χαλαρωνουμε κ καλα κανουν.Δεν τα λενε για μας αλλα για τα μπεμπακια μας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να ρωτήσω κάτι χαζό; Υπολογίζετε τα κιλά που πήρατε σύμφωνα με τη δική σας ζυγαριά ή με του γιατρού; Γιατί εμένα ο γιατρός επειδή με ζυγίζει συνήθως απόγευμα και πάντα με ρούχα, μπότες κ.λ.π. με βγάζει πολύ παραπάνω. Εγώ ζυγίζομαι με τη δική μου ζυγαριά πάντα πρωί και νηστική.

Τώρα είμαι περίπου 29 εβδομάδων και σύμφωνα με τη δική μου ζυγαριά έχω πάρει περίπου 6 κιλά. Μέρα με τη μέρα όμως νιώθω την κοιλιά μου να φουσκώνει πολύ!!!! Μου φαίνεται από εδώ και πέρα θα αρχίσω να παίρνω!! :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marygeo έγραψε:

; Γιατί εμένα ο γιατρός επειδή με ζυγίζει συνήθως απόγευμα και πάντα με ρούχα, μπότες κ.λ.π. με βγάζει πολύ παραπάνω. Εγώ ζυγίζομαι με τη δική μου ζυγαριά πάντα πρωί και νηστική.

θα συμφωνησω μαζι σου, και εγω ετσι ακριβως ζυγιζομαι, στη δικη μου ζυγαρια πρωι, νηστικη και χωρις ρουχα, στου γιατρου απογευμα και με ρουχα (τις μποτες ομως τις βγαζω...χιχι...)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

egw koritsia exw parei mono ena kilo ws twra kai ti deutera mpainw stin 20 evdomada :)

to thema einai omws to sunolo twn kilwn mexri ti gennisi kai as ta paroume opoiodipote trimino kalo pantos einai sston 9 na exoume parei giro sta deka, auto toulaxistwn ipostirizei o giatros mou :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koritsia geia sas ki apo mena .. egw eimai stin 36h evdomada kai exw parei 15 kila.. mou thn eipe ki emena o giatros mou alla prosexw ki egw, de savouriazw dhladh anapsiktika, garidakia, krouasan klp..toulaxiston paxainw me faghto ki oxi junk food..

Skeftomoun meta th genna na parw to Wii gia gumnastiki sto spiti giati gia gymnasthrio oute logos de tha uparxei xronos.. to exei dokimasei kamia kopelia??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 36 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ Κ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 10 ΚΙΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ.ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ 12 ΚΙΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΝ Κ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΡΩΜΕ ΧΑΖΟΜΑΡΙΤΣΕΣ Κ ΟΧΙ ΥΓΙΕΙΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΣΕ ΕΜΑΣ.ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΤΟ WII ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Eγώ συνολικά πήρα 8 κιλά στην εγκυμοσύνη,τα οποία μέχρι χτες που σαράντισα έχω ήδη χάσει,άλλα έχει μείνει μια μικρή χαλάρωση.Θα τη διορθώσω κι αυτή,όταν με το καλό επιστρέψω στη σχολή χορού.

Κορίτσια,το Wii Fit Plus είναι μακράν η καλύτερη κονσόλα!Μέχρι γιόγκα έχει μέσα,και βοηθά πάρα πολύ,το έχω κι εγώ.

Όταν γεννήσετε,να την πάρετε,είναι καταπληκτική.

Να μην πολυασχολείστε με τα κιλά και μην σας αγχώνουν.Ε,εντάξει,δε λέω...Αν πάρουμε στην εγκυμοσύνη 38 κιλά σαν την μαμά μου,είναι πολλά!Αλλά και 10 και 20 κιλά μην σας αγχώνουν καθόλου,τα μωράκια μας να είναι καλά και το σώμα επανέρχεται!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είμαι στην 39η εβδομάδα, περιμένω όπου να 'ναι να έρθει το μωρό και έβαλα συνολικά 16 κιλά. Η κοιλιά μου δεν είναι μεγάλη αλλά το στήθος μου μεγάλωσε πολύ. Ο γιατρός μου δεν μου είπε ούτε μια φορά για τα κιλά μου...μέχρι τον 5ο μήνα είχα βάλει 7 κιλά...παίζει ρόλο και ο σωματότυπος. Πριν 1 εβδομάδα με είχε πιάσει η κρίση και έκλαιγα γιατί απεχθάνομαι το σώμα μου...αλλά χαζομάρες, σημασία έχει να γεννηθεί το μωρό και να είναι καλά, να είμαι μια καλή "μηχανή" παραγωγής γάλακτος και σιγά σιγά θα τα χάσουμε τα κιλά :)

Εύχομαι πάνω απ'όλα να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη, να τρέφεσαι σωστά και με το καλό να γεννηθεί το μωράκι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Το θέμα των κιλών είναι δύσκολο...ειδικά στην εγκυμοσύνη.

Όταν ήμουν 4 μηνών είχα πάρει 1 κιλό! Ήμουν ευτυχισμένη... μέχρι που άρχησε η κατρακύλα χιχι!! Δεν έτρωγα παραπάνω και περισσότερο από πριν μείνω έγκυος αλλά άρχισα να παίρνω κιλά. Το τελευταίο δίμηνο είναι που έβαλα τα πολλά. Στις 38 εβδ + 4 ημ που γέννησα είχα πάρει 16 κιλά. Έχω και από μόνη μου 15 παραπανίσια κιλά, οπότε ήμουν σαν αερόστατο!!!! Φοβόμουν πως θα έσκαγα στην κυριολεξία!!! Δεν μπορουσα να σκύψω, να ανέβω πολλές σκάλες, να περπατήσω σαν τον άνθρωπο... ΤΙΠΟΤΑ. Είχα απογοητευτεί πλήρως. Ημουν σαν την φώκια! :( ΟΜΩΣ ΗΡΘΕ Η ΑΛΛΑΓΗ!!

Κάνω αποκλειστικό θηλασμό και 28 μέρες αφότου γέννησα, είχα ήδη χάσει 19 κιλά!!!!!! :woohoo: Μετρήθηκα στο φαρμακείο, όπου και μετρούσα το βάρος στην εγκυμοσύνη μου μια που είναι επαγγελματική ζυγαριά και δεν "χάνει" . Δηλαδή τα κιλά της εγκυμοσύνης συν 3 δικά μου!!!!! Δεν έκανα δίαιτα, δεν έκανα τίποτα εκτός ότι άλλαξα λίγο την διατροφή μου λόγω του θηλασμού, δηλαδή τρώω παραπάνω φρούτα, λαχανικά και σούπες και επίσης έκοψα τα αλλαντικά και τα πολύ παχυντικά φαγητά (καρμπονάρα, παστίτσιο, γλυκά κλπ). Τώρα συνολικά είμαι -24 κιλά και συνεχίζω!!!!!!! :woohoo:

Ο θηλασμός: 1) ενεργοποιεί τον μεταβολισμό μας και βοηθάει πολύ να χάνουμε κιλά, 2)προλαμβάνει τον καρκίνο του μαστού 3) σε δένει συναισθηματικά ακόμα περισσότερο με το μωρό σου (είναι υπέροχη η στιγμή του θηλασμού! ) και 4) το βασικότερο είναι πως βοηθάει τα ίδια μας τα παιδάκια να μεγαλώσουν!!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Μην σαν τρομάζουν τα κιλά της εγκυμοσύνης (μην το παρακάνετε όμως ε; ) και όσο μπορείτε να προσπαθήσετε τον θηλασμό!!!!

Φιλάκια σε όλες και με το καλό να κρατήσετε στην αγκαλιά σας υγιή μωρούλια!!! :laugh:

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια καλημέρα κια απο εμένα!!Εγώ είμαι στην 28η εβδομάδα και έχω πάρει 8 κιλά!!!Ξεκίνησα με κανονικό βάρος και η αλήθεια είναι ότι το έχω πάρει όλο στην κοιλιά!Δεν ξέρω πόσο θα φτάσω αλλά α) εύχομαι πρώτα από όλα να γεννηθεί γερό το μωρό και β)η αλήθεια είναι ότι παρόλο που προσέχω πάρα πολύ από την αρχή τα κιλά ανεβαίνουν από μόνα τους!!!Ελπίζω να ισχύσει και σε μένα ότι μετά τη γέννα θα φύγουν με το θηλασμό γιατί έχω βαρεθεί να προσέχω τόοοοσο πολύ!!! Φιλάκια σε όλες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω για τις ευχες!εννοειται πως το μωρακι μου ειναι το κυριοτερο!!!τελικα θα παρω διατροφη ,μιλησα με διαιτολογο εχθες και μου πε πως ειμαι οκ με αυτα που πηρα!απλα θα προσεχω παραπανω..απο Δευτερα θα παρω την διατροφη μου,καλα λιγο σκεφτομαι και την γιατρο η αληθεια ειναι ...τι θα μου πει;;;της ειπα οτι δεν γινεται να μην βαλω,αυτη θελει μισο κιλο το μηνα,για αρχη...τι να κανω προσπαθω...Καλο Πασχα σε ολες μας!!φιλια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγώ είμαι στην 25η εβδομάδα και έχω πάρει 5,5-6 κιλά.Το κακό είναι ότι τα πήρα όλα από την 14η και μετά.Περίπου δηλαδή 2 κιλά το μήνα και δεν μπορώ να πω ότι τρωω υπερβολικά.Βέβαια είμαι από την αρχή καναπέ-κρεβάτι,ίσως αυτό να παίζει ρόλο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη πηρα μονο 6 κιλα,με τον γιο μου να ζυγιζει 3000 κg!Λογω εμετων δεν μπορουσα 9 μηνες να σταυρωσω μπουκια,αφου και ο γιατρος ανησυχησε,μεχρι και την μερα που γεννουσα εκανα εμετο!Στην δευτερη αμα ερθει με το καλο ελπιζω να νιωθω καλυτερα και ας βαλω και κανα κιλο,δεν με νοιαζει,αυτο που εζησα ηταν απελπιστικο!...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Α ωραια Ευχαριστω κορίτσι μου! Θα δω κ εγω τι θα μου πει η γυναικολόγος μ την Δευτέρα! 
    • Κορίτσια μου μόλις βγήκα απ' το ραντεβού της αυχενικής!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ❤️ Το μωράκι βέβαια αυτή τη φορά κοιμόταν του καλού καιρού που λέμε 😂 😂 😂 😂 εννοειται @Kiddo εκεί εσένα σκέφτηκα, μου φύγε ο γελωτας, και λέω Παναγιά μου πες ότι απλά κοιμάται το μωρουλι μου 🙏🙏🙏 μου λέει ο εμβρυολογος γιατί δεν έφαγες κάνα γλυκό 30' πριν; Του λέω δε μου το ανεφερε κανείς όταν ρώτησα για προετοιμασία 🙄  Ε τελικά μου κουνούσε την κοιλιά με τον υπέρηχο, Μ έβαλε να κουνηθώ πάνω κάτω μπας και ξυπνήσει 😂😂 τελικά μας έκανε τη χάρη αλλά είχε σίγουρα τα νεύρα του και δεν γυρνούσε να δούνε όλες τις πλευρές. Ε κουτσά στραβά όμως ο γιατρός τα κατάφερε να δει αυτά που ήθελε, όλα μας είπε είναι φυσιολογικά, ακόμα και για τρισωμιες βγήκαν η 13 και 18, πιθανοτητες 1 στις 20000 και για σύνδρομο ντάουν 1 στις 10000.  Φύλο ούτε καν, το μωρό σου λεει εμ ξυπνήσατε εμ θέλετε και να σας κάνω νάζια;;; 🤣🤣🤣🤣 Δε μπορώ να πω, ο γιατρό προσπάθησε να το κάνει κουνηθεί μπας και έχουμε εικόνα ανάμεσα στα πόδια αλλά δεν ψήθηκε 😅 Τέλος πάντων, τα βρήκε όλα φυσιολογικά αυτό έχει σημασία εννοείται ❤️ μετά μας εξήγησε τις επιλογές μας για ΝΙΠΤ και αμνιοπαρακέντηση αν θέλουμε, αλλά ο ίδιος δε το κρίνει απαραίτητο. Αν το αποφασίσουμε πρότεινε το πιο βασικό πακέτο ΝΙΠΤ αλλά κορίτσια νομίζω είναι ανώφελο με τέτοια ποσοστά κι επιπλέον η ασφάλεια δε το καλύπτει εδώ. Είναι στα 370€ για τρισωμιες 13,18,21 + 30€ για φύλο προαιρετικά. Τώρα ρωτάω τις φίλες μου και τις κουνιάδες μου τι πιστεύουν κι αυτές και μέχρι στιγμής μου λένε ότι οι τιμές μας είναι σούπερ και δε θα έκαναν.  Αυτά από εμάς 😍  Αααα καλέ και ΠΗΤ έχω μαζί με @Kate1992 8/01/2025!!! Ε χέρι - χέρι απ' την αρχή πάμε βρε κορίτσι ❤️❤️❤️
    • Ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις σας θα δω τι θα κάνω ίσως την παρω τηλ την Τετάρτη να τα στείλω να δει 
    • 2 φιλες μου π είχανε πάρει τις βόλεψε πολύ η φωλιά, εγώ τότε είχα πολλά έξοδα κ ζούσαμε σε ένα μικρό διαμέρισμα κ δεν είχαμε πολύ χώρο όποτε βολεύτηκα με το πορτ μπεμπέ κοιμόταν εκεί  για αυτό τώρα σκέφτομαι για την φωλιά αν κ μου είπανε να πάρω κάποια τύπου 40-50 ευρώ δε χρειάζεται κάτι ακριβό… καροτσι εννοώ κανονικό με 4 τροχούς γιατί ο δικός μου κοιμάται κιολας στο καρότσι αν πάμε κάπου όποτε ψάχνω κάποιο καλό… γιατί τώρα το άλλο μας καρότσι θα πάει στην μικρή… αυτό π λες έχουμε μας πήρανε δώρο οι νονοί του τον πάμε βόλτα κ σου αρέσει π είναι σαν ποδήλατο λες;    κρεβάτι θα του πάρω χαμηλό ναι από ικεα δε δινω πολλά λεφτά γιατί μετά από λίγα χρόνια θα ξανά αλλάξουμε κ τότε ναι να πάρω κάτι πιο ακριβό 
    • αχ κορίτσι μου, διαβάζω το μήνυμά σου και η καρδιά μου πονάει. Πρόσφατα βίωσα αποβολή στην αρχή της εγκυμοσύνης δεν μπορώ καν να φανταστώ πώς είναι να χάνεις το μωρό σου στις 35 εβδομάδες.  Είναι τόσο λογικό όλο αυτό που νιώθεις.. πάρε το χρόνο σου κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς για την ψυχική σου ηρεμία και φυσικά είναι παρήγορο το ότι έχεις ήδη ένα κοριτσάκι αλλά σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά το μωρό που έφυγε, το καταλαβαίνω. Ο πόνος θα μαλακώσει κάποια στιγμή, θέλει χρόνο, και είναι εντάξει να σου δώσεις αυτό τον χρόνο ενώ ταυτόχρονα φροντίζεις το παιδί σου. Τι σου είπαν οι γιατροί, γιατί μπορεί να έγινε αυτό; 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...