Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ Η ΧΩΡΙΑΚΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 30312 ΜΙΑ ΧΑΡΑ

χαιρομαι απιστευτα

αχ δεν μπορουσα να σας γραψω γιατι κατι ειχε η σελιδα του μαμμυλαντ η το νετ μου δεν ξερω αλλα τωρα σας το λεω ειμαι εγκυος

εκει μονο που στεναχωραθηκα ηταν που ειχε πολυ κοσμο στο ελενα και δεν μπηκε ο αντρας μου μαζι να ακουσει την καρδουλα του αλλα την επομενη φορα που θα ειναι σε δυο και κατι εβδομαδες θα την ακουσει σιγουρα φιλια πολλα σας ευχαριστω για την στιριξη :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

:woohoo: Συγχαρητήρια κοπέλα μου!!! :kiss: Άντε να αρχίσουμε πάλι να ακούμε καλά νέα!! :silly:

Εύχομαι όλα να πάνε καλά κ σε λίγο καιρό να έχεις ένα υπέροχο αγγελούδι!! :kiss:

Φύσα κ απο δω λιγάκι :lol: ........χαχαχαχα!!! ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου που χαθήκατε;;; Εγώ έχω την μπουμπού άρρωστη απο την Πέμπτη. Το Σάββατο έφτασε 39 πυρετό αλλά ευτυχώς απο χθες το μεσημέρι είναι απύρετη με πολύ μύξα όμως!!!  @annie!πόσο έμεινε αγάπη μου;;;
    • Α ρε τι κάνουμε οι ερμες μανες οι όρθιες μπάλες για τα παιδάκια μας.🤣🤣🤣 Κατρακυλαμε παντού!!!! Που να βάλεις κωλο αν έχεις και άλλα παιδιά. Αφού λέει ο γιατρός ξεκούραση και μέσα μας γελάμε 🤣🤣🤣 Βαθιές αναπνοές κορίτσι μου και θα αντέξουμε!!!!! Αυτό το Σάββατο θα μπεις;;;; Το έχετε κλείσει;;; Άντε ρε συ με το καλοοοοο έρχεται!!!!❤️❤️❤️  Πωπω Περασε ο καιρός πολύ γρήγορα ❤️   
    • @Diwni μου περαστικα σας ευχομαι. @Maria98 Κοριτσάκι μου χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου από την κατάλαβα είσαι κι εσύ σκορπίνα σαν εμένα. Εγώ αφήνω το μωρό το πρωί σε μια κοπέλα που μου τον φιλάει και πηγαίνω για δουλειά και το απόγευμα που ξανά πηγαίνω γραφείο μένει με τον πατέρα του ή το πηγαίνω κάποιες φορές στη μαμά μου για λίγο. Όλα είναι θέμα προσαρμογής να ξέρεις εγώ στην αρχή ήμουν πάρα πολύ στεναχωρημένη και δεν είχα εμπιστοσύνη αλλά τώρα μου φαίνεται το πιο  φυσιολογικό πράγμα. Ο μπεμπέκος Δεν είναι πολύ της αγκαλιάς και τους έχω πει να τον έχουν ως επί το πλείστον στο relax η ξάπλα ώστε να είναι λίγο ανεξάρτητος. Εμείς βέβαια το Σαββατοκύριακο κάνουμε μαζεμένες αγκαλίτσες για όλη την εβδομάδα. Επίσης ήθελα να σας πω ότι προχθές μου έπεσε από το κρεβάτι Αλλά είμαι τόσο τυχερή που είχα μόλις βγάλει ένα σάκο με χειμωνιάτικα ρούχα και για καλή μου τύχη έπεσε πάνω εκεί. Συνέβη σε κλάσματα δευτερολέπτου και τώρα καταλαβαίνω πως συμβαίνει σε όλες τις μανούλες δεν το παίρνεις καν είδηση το πόσο γρήγορα γίνεται. Ευτυχώς όμως δεν συνέβη κάτι. Γυρίζει σαν σουβλάκι όλη την ώρα και μετακινείται με τροπο που δεν μπορώ να προβλέψω τις κινήσεις του. Επισης ακομα τον εχω στην πεινα γιατι και μεις μολις κλεισουμε τον εκτο μηνα θα ξεκινησουμε τροφες
    • Γεια σας κορίτσια! τι κάνετε;  @Ngsofia μου πώς είσαι; πώς πάει η αναμονή;;  
    • Μπράβο μανούλα βαστά γερά!!! Ελπίζω λοιπόν να αντέξεις μέχρι κ την Κυριακή!!🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Εγώ στην αναμονή, πονάει η μέση μου αρκετά αλλά είμαι οκ. Οχι ότι βάζω κωλο κάτω🤣🤣🤣 Πρώτα ο Θεός το Σάββατο θα γεννήσω. Θέλω αύριο οπωσδήποτε να πάω τα μεγάλα (θα γίνουν κ μεγάλα τρομάρα τους σε λίγες μέρες🤣) στην παρέλαση είναι ευκαιρία φέτος να τη δουν.. Κ μετά ας γεννήσω…
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...