Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΝΝΑ,ΕΙΜΑΙ 32 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΥΩ ΤΗΝ ΔΕΚΑΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ!!!ΕΙΜΑΙ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΕΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ,2 ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΚΥΣΤΗΣ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!!ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΛΑΧΤΑΡΑ ΤΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ!!ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΥΧΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ,ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΛΑΤΡΕΨΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ!!!ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΟΜΑΛΑ ΚΑΘΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΗΞΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΔΩΣΕΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???? ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΣΑΣ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλώς ήρθες και με το καλό το μωράκι σου.

Σου εύχομαι μία ομαλή και τελιώμηνη εγκυμοσύνη χωρίς άγχος!!

Μεγάλη κουβέντα για τη συνομωσία του σύμπαντος και συμφωνώ απόλυτα!!

Φιλιά πολλά.

geia sou anna me to kalo sou euxome na kratisis sta xeria sou to mwraki sou.theos einai megalos kai ola tha pane kala min anisixeis apolause tin kathe stigmi tis egkimosinis sou...kali anastasi kai kalo pasxa na exeis...

Αννα σου ευχομαι καλη εγκυμοσυνη να εχεις κ χωρις ανχος!!!Ειναι δωρο Θεου να εχεις μεσα στην κοιλιτσα σου μια ζωουλα!

Εγω ειμαι στισ 36 εβδομαδες κ επειδη ειμαι καινουρια μανουλα ηθελα να κανω μια ερωτηση,οποια κοπελα θελει κ γνωριζει ας μου απαντησει.Οπως ειπα ειμαι στις 36 εβδομαδες κ χθες εκανα το dopler μου ειπε πως ειναι υγιειεστατο το μωρακι μου κ ολα πανε μια χαρα,ειναι 2.200gr k 33 εκατοστα.μου φανηκαν λιγα τα 33 εκατοστα για τις βδομαδες της.Φοβαμαι μηπως βγει κοντουλα.....εγω παλι ειμαι αρκετα ψηλη κοπελα το ιδιο κ ο αντρας μου.Αν γνωριζει καποια για το θεμα ας μου απαντησει...ευχαριστω κ με το καλο να γινουμε ολες μανουλες!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...