Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ!!! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! ΨΕΜΑΤΑ???

Recommended Posts

καλο μηνα κοριτσια! κρατατε το εθιμο με τα ψεματα? εγω ναι..αλλα μονο σε ατομα που ξερω ο,τι εχουν την αισθηση του χιουμορ του καλαμπουριου,και οχι πολυ χοντρα ψεματα...τι ψεματα εχετε πει?σας πιστεψαν??? :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

lovelymama έγραψε:

καλημερα γωγακι μου κ καλο μηνα εχω πει και γω καποια μικρα ψεμματακια :whistle::whistle: αλλα δεν τα θυμαμαι καθολου.

καλη μεραααα!!! καλο μηναααα! ειδες? για να λεμε ψεματα? ποτε δε τα θυμομαστε... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ενα καλο ειχα πει στον αντρα μου προπερσι! Επειδη με την δουλεια μου επαιρνα παρα πολλες συγκοινωνιες του ειπα οτι πηρα το μετρο, με πηρε ο υπνος και εφτασα σπατα. Εκει με επιασαν γιατι δεν ειχα εισητηριο για αεροδρομιο και με εχουν στο αυτοφορο και να ερθει να με παρει...

-που σε εχουν? Σε ποιο? Δεν πιστευω να σε πειραξανε?

-Μου εχουν βαλει μια μαυρη βαρυα μπαλα στο ποδι με μια αλυσιδα για να μην το σκασωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!

-Ε εισαι ηλιθιο!!!

-Καλο μηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ έγραψε:

Ενα καλο ειχα πει στον αντρα μου προπερσι! Επειδη με την δουλεια μου επαιρνα παρα πολλες συγκοινωνιες του ειπα οτι πηρα το μετρο, με πηρε ο υπνος και εφτασα σπατα. Εκει με επιασαν γιατι δεν ειχα εισητηριο για αεροδρομιο και με εχουν στο αυτοφορο και να ερθει να με παρει...

-που σε εχουν? Σε ποιο? Δεν πιστευω να σε πειραξανε?

-Μου εχουν βαλει μια μαυρη βαρυα μπαλα στο ποδι με μια αλυσιδα για να μην το σκασωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!

-Ε εισαι ηλιθιο!!!

-Καλο μηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.......καλο μηνα κουκλα μου!!! να χαιρεσαι την οικογενεια σου! καλη ανασταση και καλο πασχα ευχομαι! :kiss::kiss::kiss:

εγω δεν εχω σκεφτει ακομα τι ψεμματακι θα πω..αλλα θα ευχηθω στη ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ!!Σημερα κλεινει τα 58! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

kalimera gwgaki mou!!!kalo mhna na exoume!!!

egw lew sinithws xontra psemata kai tromazoun!!!xaxxaxaxaxa :lol::lol::lol::lol:

mia fora thn mama mou kai thn giagia mou pio mikrh omws ths eixa pei oti espasa to podi mouuu kai den mporw na perapathsw alla den paw nosokomeio kai ttrelathikan!!!!!otan tous eipa oti einai psemata me vrisan!!!xaxaxxaaxxaa :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

alla ta teleutaia xronia ta exw kopsei...

ti na pw??????? :blink:

καλημέρα κορίτσια...καλό μήνα να έχουμε...τα ψεματάκια τα έχω κόψει πέρισι είχα πει στην μαμά μου ότι είχα σπάσει το πόδι μου και ότι ήμουν νοσοκομείο την κατατρόμαξα και απο τότε είπα δεν ξαναλέω...καλή ανάσταση να έχουμε και καλό πάσχα σε όλες...

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ! Κ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!

ΑΠΟ ΨΕΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ ΕΛΕΓΑ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΟΧΙ Κ ΤΟΣΟ...

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΛΑΚΑ ΕΙΧΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!

ΚΑΤΡΙΝΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!

ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...