Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΓΕΡΑΣΜΕΝΟΣ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ!

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ...ΕΧΤΕΣ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ!!

Η ΜΙΚΡΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ 1 ΚΙΛΟ ΚΑΙ 380 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ!! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΓΕΡΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΙΣ 29 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ!

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΥΣΥΧΗΣΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ,ΟΥΤΕ ΠΙΝΩ,ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΠΙΕΣΗ! ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΤΟΠΛΕΡ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ...ΤΟ GRADE ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ 1+....ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα ρουμπελακι μου

εγω απο οσο ξερω και απο οσα ειχα διαβασει η ωριμανση του πλακουντα σε βαθμο Ι αντιστοιχει σε εβδομαδες απο 18 εως 29...

και το doppler θα δειξει την μεταφορα του αιματος απο τον ομφαλιο λωρο και απο τις 2 μητριαιες αρτηριες.(αυτο που δεν προλαβα να κανω εγω χιχιχι)

αφου ο γιατρος σου δεν ανησυχει και εσυ δεν κανεις καταχρησεις πιστευω οτι ολα θα ειναι καλα και οτι ο πλακουντας σου ωριμαζει βασει της εγκυμοσυνης.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ! :)

ΕΜΕΝΑ Ο ΒΑΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ 1+

ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΩΡΕ...ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΝΧΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΟΥΛΑΣ.... :P:P:P

ΧΕΧΕΧΕ!

ΕΛΑ ΡΟΥΜΠΙ!!!!!! ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΑΦΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ DOPLER ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΑΠ ΤΙΣ 2 ΜΗΤΡΙΑΙΕΣ ΑΡΤΗΡΙΕΣ ΔΕ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ Η ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΙΣΩΣ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΥΛΑ. ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΠΗΓΕ Η ΠΡΙΓΚΙΠΗΣΣΑ ΜΟΥ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ! :):):) ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!!!!!!!!

Rubelitsa μου,εγω δεν ξερω να σου απαντησω σε τιποτα απο αυτα που ρωτας,απλα ηθελα να σου στειλω πολλα φιλακια κ να σου πω να μην αγχωνεσε αδικα γιατι οοοοολα θα πανε καλα!!!!! ;)

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Ρουμπελίτσα καλημέρα! Επειδή το κοιτούσα πρόσφατα: από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι τις αρχές του δευτέρου τριμήνου, ο πλακούντας είναι στο βαθμό γήρανσης 0. Γύρω στα μέσα του δεύτερου με αρχές τρίτου πάει στο 1 και στα τέλη του 3ου τριμήνου φθάνει στο 2. Αν εξαντλήσεις τις 40 εβδομάδες πάει μέχρι 3, που σημαίνει πρακτικά ότι δεν έχει τίποτα να προσφέρει στο μωράκι, το οποίο έχει πάρει όλα τα απαραίτητα συστατικά για να αναπτυχθεί όσο είναι να αναπτυχθεί μέσα μας. Όπως είπες κι εσύ, κανένας λόγος ανησυχίας. Αυτή είναι η φυσιολογική τροπή των πραγμάτων. Με το καλό :kiss:

καλημερα ρουμπι,

και της κουμπαρας μου της ειπε το ιδιο,αλλα δεν ειναι ανησυχιτικο,της ειπε οτι μπορει να γεννησει καμια βδομαδα νωριτερα απο το προβλεπομενο.

εχεις ακομα μεχρι να φτασεις στο grade 3 :)

Καλημερα,μην ανυσηχεις και μενα 2-3 εβομαδες πριν κανω το DOPLER μου ειχε πει ο γιατρός οτι ηταν γερασμενος μετα εκανα το DOPLER και πραγματι ηταν προωρα γερασμενος.

Ξανα εκανα doppler περιπου στην 35 εβομαδα και ολα ηταν σταθερα και γεννησα τελικα στην 38η εβδομαδα με προγραμματισμενη καισαρικη οχι για τον πλακουντα αλλά γιατι ειχα υψηλη μυωπια.

Και γω ειχα αγχωθει αλλα μη φοβασαι.Ολα θα πανε καλα.

δεν ειναι τιποτα αυτο ρουμπι μου οσο ο πλακουντας θρεφει ολα καλα, και εγω το επαθα στην πρωτη εγκυμοσυνη μου και αρχισε να μην θρεφει και γεννησα μολις μπηκα στον ενατο τον γιο μου 36η εβδομαδα αλλα επειδη δεν εθρεφε καλα για να παρει κιλακια και γεννησα πιο νωρις γεννηθηκε 2080, υγιεστατος ομως, τον εχεις δει μια χαρα αντρας ειναι χαχα, μην ανχωνεσαι στο ντοπλερ θα τα δειτε και πιο αναλυτικα αν θρεφει τοτε μια χαρα ολα αστον να γερνα χαχαχα

manm έγραψε:

kalimera kai apo emena!!!

logika to eides stin b epipedou,sosta?

kai emena toso itan!einai apoluta fysiologiko!!!mexri to grade 3 exeis polu dromo opote min anisixeis!!!

ΠΟΙΑ Β-ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΛΕΕΕΕ???

ΣΕ ΑΠΛΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΣΤΙΣ 29 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ!

ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!

marianda έγραψε:

δεν ειναι τιποτα αυτο ρουμπι μου οσο ο πλακουντας θρεφει ολα καλα, και εγω το επαθα στην πρωτη εγκυμοσυνη μου και αρχισε να μην θρεφει και γεννησα μολις μπηκα στον ενατο τον γιο μου 36η εβδομαδα αλλα επειδη δεν εθρεφε καλα για να παρει κιλακια και γεννησα πιο νωρις γεννηθηκε 2080, υγιεστατος ομως, τον εχεις δει μια χαρα αντρας ειναι χαχα, μην ανχωνεσαι στο ντοπλερ θα τα δειτε και πιο αναλυτικα αν θρεφει τοτε μια χαρα ολα αστον να γερνα χαχαχα

ΣΩΣΤΗΗΗΗ!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΧΩΘΗΚΑ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΟΚ ΤΕΛΙΚΑ!!

Γειά και από μένα. Όταν ήμουν έγκυος στη δεύτερη κόρη μου, στον έβδομο μήνα η γιατρός μου είπε ότι έχω λίγο αμνιακό υγρό και άλατα στον πλακούντα. Αυτό σήμαινε ότι θα γεννούσα ενδεχομένως λίγες εβδομάδες νωρίτερα. Εγώ όμως αγχώθηκα και... όλο γεννούσα! Κάθε μέρα ήταν η μερα μου!!!!

Με τα πολλά για να ηρεμήσω πήγα σε νοσοκομείο και έκανα την εξέταση και βγήκαν όοοοολα καλά. Λίγα άλατα στον πλακούντα, αλλά όχι κάτι που θα έπρεπε να μας ανησυχήσει.

Τελικά γέννησα 40+0 εβδομάδων. Ακριβώς στην ΠΗΤ μου. Ούτε μέρα νωρίτερα!!!!

kuo28 έγραψε:

Ρουμπελίτσα καλημέρα! Επειδή το κοιτούσα πρόσφατα: από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι τις αρχές του δευτέρου τριμήνου, ο πλακούντας είναι στο βαθμό γήρανσης 0. Γύρω στα μέσα του δεύτερου με αρχές τρίτου πάει στο 1 και στα τέλη του 3ου τριμήνου φθάνει στο 2. Αν εξαντλήσεις τις 40 εβδομάδες πάει μέχρι 3, που σημαίνει πρακτικά ότι δεν έχει τίποτα να προσφέρει στο μωράκι, το οποίο έχει πάρει όλα τα απαραίτητα συστατικά για να αναπτυχθεί όσο είναι να αναπτυχθεί μέσα μας. Όπως είπες κι εσύ, κανένας λόγος ανησυχίας. Αυτή είναι η φυσιολογική τροπή των πραγμάτων. Με το καλό :kiss:

Ρουμπι μου με καλυψε η Kuo...θυμαμαι..οταν ειχα την Ελενα..στον 9ο.ειχα πρωορη γηρανση πλακουντα..αλλα ο γιατρος δεν ανησυχουσε..Τελικα γεννησα..1,5 εβδομαδα αφου εκλεισα τον 9ο..και ηταν 4 κιλα η κορη μου..φαντασου..να μην ειχε και πρωορη γηρανση ο πλακουντας!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ θΑ ΠΑΝΕ...ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΡΟΥΜΠΕΛΙΤΣΑ...ΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...