Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 879
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo:

nikulina kantoys minisi!!!!kai mhn ksanapas ston idio ennoeite!!! :angry: NTROPH TOUS!!!!!!!!

egw piga xthes ston giatro mou kai OLA EINAI TELEIA MOU LEEI!!!!!!! :):):)

oute kistes exeis,oute tipota!mia xara eisai!!!

kai ta tsimpimata leei pou eniwses htan apo thn woriksia tha hsoun kai kriwmeni...auta!!!

kaname ksana test pap kai perimenw apotelesmata Deutera!!!euxomai kai ayto na einai kalo ayth thn fora...! ;)

eimai poly xaroumenh pou ola einai kala epitelous!!!!!!!!!!!! :):) :woohoo:

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου! Νικουλίνα πως είσαι σήμερα? Απαράδεκτοι κορίτσι μου..

Εμένα εκείνη τη μέρα με κοίταξε και κολπικά ο γιατρός οπότε δεν μπορώ να πω τίποτα. ΤΟ μονο που μου έχει καρφωθεί ειναι τα πολλά υγρά που είχα και από οτι διάβασα είναι σύμπτωμα της ανεπάρκειας τραχήλου. Στο μεταξύ μου ήρθε περίοδος χθες και πονάω πολύ κάτω στα γεννητικά όργανα, κυρίως όταν περπατώ.Λέω να τον πάρω τηλ να τον ρωτήσω..τι λέτε?

Μπράβο Μαρινιώ μου για το γιατρό και ελπίζω να είναι όλα τέλεια και σύντομα να έχεις σποράκι!

Δημοσίευση

maraki24 έγραψε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Νικουλίνα πως είσαι σήμερα? Απαράδεκτοι κορίτσι μου..

Εμένα εκείνη τη μέρα με κοίταξε και κολπικά ο γιατρός οπότε δεν μπορώ να πω τίποτα. ΤΟ μονο που μου έχει καρφωθεί ειναι τα πολλά υγρά που είχα και από οτι διάβασα είναι σύμπτωμα της ανεπάρκειας τραχήλου. Στο μεταξύ μου ήρθε περίοδος χθες και πονάω πολύ κάτω στα γεννητικά όργανα, κυρίως όταν περπατώ.Λέω να τον πάρω τηλ να τον ρωτήσω..τι λέτε?

Μπράβο Μαρινιώ μου για το γιατρό και ελπίζω να είναι όλα τέλεια και σύντομα να έχεις σποράκι!

ευχαριστω πολυ! :)

ennoeite na ton pareis thl!!!pare panadol extra!einai poly kalo!!!

emena me egrapse ena dinato xapi pou den to iksera kai mou leei na to pareis se ponous periodou-woriksias!xalarwnei tis sispaseis ths mhtras!!!!

;)

Δημοσίευση

Ξέρεις τι, είναι πολύ περίεργος πόνος..Σαν να έχω κουραστεί πολύ και πονάω..Τον πήρα αλλά είχε εξέταση και θα με πάρει πίσω..Στο μεταξύ έχω τόσα πολλα να τον ρωτήσω που θα κλείσω και ραντεβού για τέστ ΠΑΠ.

Δημοσίευση

maraki24 έγραψε:

Ξέρεις τι, είναι πολύ περίεργος πόνος..Σαν να έχω κουραστεί πολύ και πονάω..Τον πήρα αλλά είχε εξέταση και θα με πάρει πίσω..Στο μεταξύ έχω τόσα πολλα να τον ρωτήσω που θα κλείσω και ραντεβού για τέστ ΠΑΠ.

na pas kalh mou!!!

ante aurio mpainei kai episimia h anoiksh!!!

egw tha paw Xalkidiki!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

me pareoula kai me ton kalo mou!!

eseis???????poy tha pate na kanete stefanakia????? ;):kiss:

Δημοσίευση

Μπράβο Μαρινιώ μου!!! Όλα θα πάνε καλά...

Να σας πω..για τραγούδι στο γάμο είμαι ανάμεσα σε 2. Το ένα είναι της αγγελικής ηλιάδη το "δεν φοβάμαι" και το άλλο είναι παλιό και μου το έχει αφιερώσει πολλές φορές ο άντρας μου του γονίδη με τη, αντζυ σαμίου "αμοιβαίος έρωτας"..Εσείς τι λέτε? ΘΑ προσπαθησω να τα ανεβάσω να τα ακούσετε.

Δημοσίευση

maraki24 έγραψε:

Και τα δύο είναι πολύ συγκινητικά για μένα, το πρώτο μου κάνει λίγο πιο ρομαντικό..Αλλά και το δεύτερο αρέσει και στο Σαββα μου...

Δεν έχω αποφασίσει!!

psifizw GONIDI !!!! :)

h Hliadh den maresei katholou!!!

to diko mou sarese?? ;)

Δημοσίευση

Ναι είναι κι αυτό πολύ ωραίο.Βασικά έ΄χω πάαρα πολλα που μου αρέσουν και λέω να τα βάλω σε βιντεάκι με φωτογραφίες και να του κάνω έκλπηξη στο γάμο! Τι λες? Και να το δείξουν με βιντεοπροβολέα!!

Δημοσίευση

maraki24 έγραψε:

Ναι είναι κι αυτό πολύ ωραίο.Βασικά έ΄χω πάαρα πολλα που μου αρέσουν και λέω να τα βάλω σε βιντεάκι με φωτογραφίες και να του κάνω έκλπηξη στο γάμο! Τι λες? Και να το δείξουν με βιντεοπροβολέα!!

teleioooooooo!!!!!!!!!!!to exw dei kai einai toso sigkinitiko!!!afou eklega otan eixa dei ena tetoio kai den tous iksera kai kala autous pou pantreuontousan! :silly: :P

auto to refrenaki ''o teleytaios mou stathmos'' na to valeis!!!tairiazei apolita!!!egw pantws auto tha epileksw ws tragoudi gamou gia mena,...otan me to kalo erthei h wra! ;)

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια,

Προσπαθούσα εχθές να μπώ και με πετούσε συνέχεια έξω..

Νικουλίνα μου λυπάμαι,ξέρω είναι ακόμα πιο δύσκολο όταν ξέρεις ότι κάποιος έφταιξε ή ότι κάποιος δεν έκανε απλά το αυτονόητο!!!΄Κ εγώ σοκαρίστηκα στην αρχή,ήθελα να κάνω μηνύσεις κτλ,αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν θα έβρισκα την δύναμη να το συνεχίσω..

Σε κρατάει πίσω η όλη διαδικασία και δεν σε αφήνει να πας μπροστά!!Σίγουρα με κάποιο τρόπο πρέπει να πληρώσουνε ή τουλάχιστον να μην τους αφήσουμε να κάνουνε ξανά τα ίδια λάθη και χαθούν τζάμπα και άλλα μωράκια..Αλλά πραγματικά εγώ δεν νομίζω πως μπορώ να μείνω πίσω..

Ας πάμε σε κάτι ευχάριστο..Μαράκι ήδη έχασα 2 κιλά,βέβαια την χάλασα λίγο την δίαιτα την Τετάρτη το βράδυ γιατί είχαμε κόσμο και έκανα κανελόνια :blush::blush::blink: δεν άντεξα και έφαγα :S:blush::S ..Σημασία έχει ότι άρχισε και κατεβαίνει η ζυγαριά..

Μαρινιώ μπράβο κορίτσι μου όλα καλά..Όχι άγχος από εδώ και πέρα οκ? Κ εμείς Χαλκιδική τελικά θα πάμε για Σ/Κ..θα έχει και καλό καιρό..

Δημοσίευση

Χρύσα μου ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!! Δεν πειραζει αν την χάλασες μια φορά! Απλά όταν τυχαίνει να βγαίνει για φαγητό τρώγε πολύ σαλάτα και πίνε νερό, έτσι ότι και να φας θα είναι μικρή ποσότητα.

Κι εγώ τη χάλασα χθες με την περίοδο θέλω να τα φάω όλα και τσάκισα μια κρέπα!!!

Μαρινιώ μου είναι όντως πολύ συγκινητική η΄ιδεα με το βιντεακι, το είχαμε κάνει σε μια φίλη μου στην αποφοιτηση και ρίξαμε πολύ κλάμα!!!

Δημοσίευση

Μαρινιώ μάλλον στην Ποτίδαια θα πάμε γι αρχή και μετά βλέπουμε..

Μαράκι μου απο την ώρα που τα μαγείρευα τα λιγουρευόμουνα..Άντεξα το μεσημέρι,το απόγευμα και το βράδυ λύγισα.. :(

Δεν πειράζει..Άλλα 4,5 μέχρι τον Ιούλιο θέλω να χάσω..Σιγά-σιγά.. ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 19 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
    • Εγώ λέω να τους πάρετε κορίτσια μου στην τελική για αυτό είναι γιατροί σας κ τόσο καιρό τους πληρώνετε για μια τέτοια στιγμή … στην τελική μην κάνουμε ταρζανιές κ λέμε δεν είναι τίποτα κ υπάρχει κάποιο θέμα …  μπορεί Μαρία να σου πει ότι δεν είναι κάτι κ εφόσον αύριο έχεις το ντοπλερ να σου πει το βλέπεις αύριο .. ένα τηλέφωνο δεν σου κοστίζει τίποτα !!
    • @ΜαρίαΔημήτρηςκαι γω εχω τσιμπιες κατι ωρες και νιωθω δυσφορια γενικως στην περιοχη χαμηλα και πισω. Οποτε αν μαθεις περι τινος προκειται πες μου και εμενα γιατι μια ανησυχια την εχω. Καλα αποτελεσματα αυριο στο doppler σας και το κυριοτερο ευχομαι να δειτε και τη φατσουλιτσα της❤️❤️
    • Ναι κορίτσι μου για τον Σταυρακ... διάβασα πάρα πολύ καλά σχόλια και για τον Σαραφ.. Να είσαι καλά!!!! Καλή επιτυχία και σε εσένα!!!🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...