Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΙΑΚΗΣ 2


Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα το ξερω εχω να γραψω πολυ καιρο αλλα εκανα προσπαθειες για μωρακι και τζιφος,σημερα λοιπον αποφασισα να σας γραψω γιατι μαλλον ειμαι εγκυος τελικα μετα απο παμπολες προσπαθειες εκανα τεστ την τριτη μερα της καθυστερυσης και κατευθειαν θετικο και ξανα εκανα το πρωι και ξανα θετικο .τωρα που μιλαμε ειμαι 18 μερες καθυστερυσης αφου λοιπον μιλησα με τον γιατρο μου αυριο θα παω για χοριακη και την τεταρτη για υπετηχο ακομα δεν μπορω να πιστεψω τιποτα περυσι ειχα μια παλινδρομη και ο αντρας μου κανει ονειρα για διδυμα ενα αυτο αν ειναι και ενασ που χασαμε .τι να πω κοριτσια ευχαριστω που με ακουσατε αυριο το πρωι θα παω για αιμα μετα το μεσημερι θα ξερω και θα σας πω.για την ωρα αυτο που ξερω για την χωριακη μου ειναι οτι πρεπει να βγει απο 16650 - 36750 μοναδες.φιλια σε ολες . :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λεττα μου ευχομαι αυριο η χοριακη σου να ειναι στα υψηηηηηηηηηηη!!!!! :woohoo:

συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη και περιμενουμε νεα σου :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν νομίζω ότι πρέπει να έχεις αγωνία. 18 μέρες καθυστέρηση και δύο θετικά τεστ είναι αρκετά για να πετάς στα ουράνια.

Πραγματικά το έχω απορία. Η χοριακή τι οφελεί σε αυτή την περίπτωση; Αφού θα το δει ο γιατρός, ξέρεις ότι είσαι έγκυος, τι παραπάνω κερδίζεις; Λογικά θα δείτε και την καρδούλα του. Με το καλό και εύχομαι να είναι η τελευταία φορά που η εγκυμοσύνη σου σε αγχώνει!

Και εμένα με έχει αγχώσει η γιατρός μου και αύριο θα είναι η τελευταία φορά που θα με δει!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sou euxomai na exeis mia polu polu megalh xoriakh!!!!!mhn agxwnesai polu pantws gia tis times,afou ola pane kala ws twra!logika 8a deite kai thn kardoulitsa na xtupaei!!!!einai h prwth omorfoterh stigmh ths egkumosunhs!aa!!!kai sugxarhthria!!!!eisai sigoura egkuos me tosa 8etika test!!!!!me to kalo kai kalh sunexeia na exeis!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια με εχει φαει η αγωνια

μου ειπαν το απογευμα οι απαντησεις και εχω σκασει.την χοριακη μου την ζητησε ο γιατρος μου μαλλον λογο της παλλινδρομης που ειχα περυσι τι να πω περυσι ειχα φτασει 38 ημερων εγκυος και τωρα επειδη ξερω ποτε εγινε η συληψη αυριο που θα παω στον γιατρο θα ειμαι 31 ημερων χωρις να μετρησω την αυριανη μερα και χωρις να μετρησω την ημερα της συληψης,Πιστευετε οτι θα ακοθ=υσω την καρδουλα του αυτο με απασχολει γιατι περυσι πηγαινα καθε εβδομαδα στον γιατρο και τιποτα δεν την ακουσα ποτε τι να πω βοηθηστε οσες ξερετε φιλια πολλα θα τα πουμε το βραδακι μολις παρω την πρωτη απαντηση.φιλια ...................... :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ευχηθω κ εγω καλη επιτυχια κουκλιτσα μου.Πιθανον την χοριακη τη ζητανε οι γιατροι γιατι σε τοχσο πρωιμο σταδιο εγκυμοσυνης ο μονος τροπος για να δεις αν εξελισεται καλα ειναι αυτος,εφοσον ειχες κ μια παλλινδρομη περσι,λογικο ο γιατρος σου να θελει να σιγουρευτει.

Τελος παντων ειχα κ εγω μια παλλινδρομη τον περασμενο μηνα κ μπορω να σε καταλαβω...τουλαχιστον την αγωνια σου.

Θα δεις που αυτη τη φορα,ολα θα ειναι μια χαρα!!Πολλα φιλια κ θα περιμενω κ εγω τα νεα σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ναι ναι...έχω κάτι μικρές ενοχλήσεις πολύ χαμηλά από το κεφαλάκι θεωρώ και πιο πάνω γίνεται πάρτυ με τα ποδαράκια να χτυπάνε όπου βρουν 😁😁🧿🧿
    • Μακάρι μακάρι μακάρι...αν κ δύσκολο!! Είχαμε δύο επαφές μόνο 😭 που να φανταστώ ότι αποφάσισε να κάνει στην ώρα του ωορρηξία 🤣🤣🤣 ήταν κ λίγο άκυρες!! Δλδ  φαντάσου 8η και 11η ημέρα κύκλου...πφφφφ
    • Ναι μακάρι γτ όντως είναι πολύ δύσκολο... Χμμμμμ δεν ξέρω κατά πόσο ήταν καλές οι επαφές γτ λόγω δουλειάς καταφέραμε μόνο δύο και ίσως άκυρες μέρες!! Με λίγη βοήθεια όμως 🙏🏼 και ελπίδα....αυτή πεθαίνει τελευταία δεν λένε;; Χαχα  Μου είπε η γυναικολόγος πως λογικά σε 10 με 12 ημέρες θα πρέπει να έρθω περίοδο αν όντως έγινε η ωορρηξία!!   Για να δούμε;;!!!!
    • Αγαπη μου καλη επιτυχια ευχομαι κ το μικρακι σας να φωλιασει στην κοιλιτσα σου για 9 μηνες!!! 🙏🙏 Εγω δν ειχα καθολου συμπτωματα... ισως μια καποια συχνοουρια αλλα δν ξερω αν ηταν απ την εμφυτευση ή λογω του νερου π επινα... λιγο τα φατμακα, λιγο υο οτι πινω αρκετο νερο κ με τοση ζεστη επινα τλχ 2-3 λιτρα νερο τη μερα. Κ νομιζω καπου ειχα διαβασει οτι συστηνεται μετα την ετ αρκετο νερο γ να ενυδατωνεται η μητρα... Αλλα ουτε στηθος, ουτε κτ αλλο... α! Κι 1-2 βραδια ειχα εξαψεις.. εκει κοντα στη χοριακη... αλλα ισως φταινε κ τα φαρμακα.. μ τοση προγεστερονη.. Κι εγω προτεινω ν μεινεις σπιτι ν ξεκουραστεις!! Κι εγω πηρα την αδεια ειδικου σκοπου κ ξρκουραστηκα!! Βεβαια ολο ξυπνητηρια ειχα το πρωι γ τα φαρμακα αλλα τλχ ημουν ηρεμη...
    • Κοίτα η μπανάνα μυρίζει και "περίεργα". Η δικιά μου τους πρώτους μήνες της σιχαινόταν 😅 Νομίζω το ψωμί και τα μπισκότα τα λατρεύουν. Τουλάχιστον η δικιά μου τρελένεται. Οπότε αν θες άσε της ένα κομμάτι ψωμί κόρα ή ένα μπισκότο και άσε να δεις αν θα το φάει. Επίσης φροντίσε να πεινάει λίγο όταν θα της τα δώσεις. Να δεις αν θες δείξει περισσότερο ενδιαφέρον ετσι.  Μπράβο για την υπομονή και την ψυχραιμία 💪💪💪 Έτσι θέλει! Το χεις μανούλα!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...