Μετάβαση σε περιεχόμενο

χρειάζομαι την βοήθεια σας!!!


Recommended Posts

Η κορούλα μου είναι 19 ημέρών. Απο εχτές είμαι λίγο αρρωστη, αλλά σήμερα χειροτέρευσα :(. Εχω πονόλαιμο, βήχα και ατονία. Πυρετό δεν εχω κ δεν παίρνω φάρμακα εκτός απο καραμέλες για τον βήχα. Σήμερα κ μέχρι να συνέλθω τις δίνω το γαλατάκι μου η θα την κολλήσω αυτό που περνάω??? ??????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζησει καλη μου :) !Αφου δεν παιρνεις φαρμακα νομιζω οτι δεν υπαρχει προβλημα!!Να φορας μασκουλα για να μην την κολλησεις ;) !!Θα σου πουν καλυτερα κ τα κοριτσια που θηλαζουν αλλα ρωτα κ το γιατρο σου τι να κανεις!Περαστικα σου :) !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζησει το μωράκι σου :)

Φυσικά και θηλάζεις κανονικά γιατι ετσι προφυλάσεις το μωρο σου δινοντας του αντισώματα . Δεν χρειαζεσαι ουτε μασκα , ουτε καποια αλλη προφύλαξη παρα μονο να πλενεις καλα τα χερια σου οταν χρησιμοποιεις την τουαλέτα .

Σου ευχομαι περαστικά γρηγορα αλλα και (μακρια απο δω) φαρμακα αν χρειαστει να παρεις , να ξερεις οτι υπάρχουν φαρμακα συμβατά με τον θηλασμο .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ν σου ζησει το κοριτσακι σου! Εγω ξερω οτι σε ωτετοιες περιπτωσεις δε σταματαμε το θηλασμο.Ας απαντησε και καμια που ξερει καλυτερα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω ειχα αρρωστησει με το που γεννησα...δεν φορεσα ποτε μασκα...πηρα αντιβιωση γιατι ειχα ενα βηχα πολυ καιρο....ολα καλα πηγαν και θηλασα και ο μικρουλης μου δεν επαθε τιποτα!!!

περαστικα σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...