Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΛΙΓΟ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΟΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!ΕΧΩ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΑΡΝΗΤΙΚΟ(home.test)η μεση μου με ποναει στο υψος των νεφρων κ δε μιλαω για στηθος :blink:η περιοδος μου ειναι παντα τυπικη μεχρι κ στην ωρα :silly: μια φορα ειχα καθυστερηση πριν χρονια γιατι ημουν εγκυος!!σε ποσες μερες να ξανακανω τεστ?να παω στο γιατρο?να περιμενω?πουθε να γυρω?? :blink:

Δημοσίευση

Φευγεις τώρα όπως είσαι για το πιο κοντινό σου μικροβιολογικό κέντρο!!!!!

Κάνεις μία εξέταση αίματος που λέγεται β-χοριακή και σε 2 περίπου ώρες

έχεις τα αποτελέσματα!!!!!

Κοστίζει 15 ευρώ,όσο ένα τέστ!

Αντε και να μην εμφανιστεί η άτιμη περίοδος για τους επόμενους 8 μήνες!

καλα΄αποτελέσματα!

Δημοσίευση

Μαίρη μου καταρχήν να σου πω το εξής:

Με 200 χοριακή, το τεστ της Hometest σε μένα ήταν αχνό θετικό, 30η μέρα του κύκλου (που συνήθως είναι 26-30 μέρες). Πιθανόν αν το έκανα νωρίτερα να είχε δείξει αρνητικό!

Αφού ο κύκλος σου είναι σταθερός, πολύ πιθανόν να'σαι εγκυούλα!!

Καλύτερα πήγαινε για χοριακή αύριο το πρωί για να'χεις ένα έγκυρο αποτέλεσμα!!

Εύχομαι να'σαι εγκυούλα!!!! :) :)

Δημοσίευση

Gia sou k apo mena!ego tha ekana ena akoma test...k vlepoume!Den ksero ti na po......gia na sou figi to anxos!!!i akoma kalitera den kanis mia xoriaki apli eksetasi ine k sigoureuese kalitera mporis na tin kanis k to apogeuma nomizo pare mikroviologo tilephono k rota ean ginete k trexa eki!!!malon auto tha ekana tha eskaga apo tin agonia mou!Ante na sou pane ola opos ta thelis koritsi mou!!!!!!

Δημοσίευση

δυσκολευομαι να μπω στο site γιατι?ευχαριστω κοριτσια πολυ για τις απαντησεις σας!το τεστ το εκανα 3.30 το πρωι αυπνη απ τη προηγουμμενη μερα!! :blink:λετε να παιζει ρολο?κ αφου βγηκε αρνητικο το τεστ να παω για χοριακη?κ αλλη πικρα? :S

Δημοσίευση

Μαίρη αν έχεις κι άλλο τεστ από αυτά, τότε κάνε ένα όχι αύριο αλλά μεθαύριο. Αν δεν έχεις, τότε αν αντέχεις 1-2 μέρες ακόμα περίμενε και πήγαινε κατευθείαν για χοριακή μετά. Ποιος ο λόγος να δίνεις λεφτά για άλλο τεστ;;

Γενικά πως αισθάνεσαι; Έχεις κάποιες ενδείξεις;; Όχι ότι έχει και πολλή σημασία.. εγώ δεν είχα κανένα σύμπτωμα..

Δημοσίευση

crazy μου οι ενδειξεις ειναι πονος στο στηθος κ στη μεση!!η κοιλια μ χαμηλα με τσιμπαει (πονος περιοδου)3 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο κ απο χτες η δεξια πλευρα εχει πρηστει ελαφρα ως το κεντρο της κοιλιτσας χαμηλα παντα!!πολλα πολλα λευκα υγρα(αοσμα)συγνωμη κιολας :blush: κ τπτ αλλο!!κατι αναγουλες κ ζαλαδες δν τις λαβαινω υποψη γιατι τα χω παντα πριν τη περιοδο!!!

Δημοσίευση

Τι να πω... όλα αυτά θα μπορούσαν να είναι συμπτώματα περιόδου αλλά και συμπτώματα εγκυμοσύνης! Αν δεν αντέχεις να περιμένεις, πήγαινε αύριο για χοριακή (τέτοια ώρα δε νομίζω να βρεις μικροβιολογικό που θα σου την κάνει και θα σου βγάλει κι αποτέλεσμα σήμερα). ΜΑΚΑΡΙ!!! :)

Δημοσίευση

σε ευχαριστω πολυ!!!!!!μακαρι δε λες τπτ!!!αλλα προτιμω να κανω αυτο που μ πες πιο πριν ενα ακομα τεστ μεθαυριο κ μετα βλεπουμε!!! :woohoo: :woohoo: ευχομαι κ σε σενα κ ολα τα κοριτσια οτι επιθυμουν!! :kiss: μιλαμε η καρδια μ χτυπαει σα τρελλη!!! :silly:

Δημοσίευση

Γειά σου κ απο μένα κοπέλα μου!

Κατ' αρχήν εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να έχεις σποράκι στην κοιλίτσα σου κ όλα να πάνε καλά κ να έχεις σε λιγους μηνες γεμάτη αγκαλίτσα!!!

Όσο για τα τεστ εγώ έχω πάψει να τα εμπιστεύμαι πλέον... Για μένα κάνε καλύτερα μια β χοριακή που είναι κ πιο σίγουρη...

Καλή επιτυχια.. Θα περιμένουμενέα σου!!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

κοπελα μου επειδη εχω γίνει ειδική σε αυτά κάνε ενα ευκολο τσεκάρισμα.Μέτρα τη θερμοκρασία σου.Αν είσαι έγκυος πρέπει να είναι σταθερά υψηλή κοντά στο 37 και αυτό γιατι η προγεστερόνη που αναπτύσσεται απο την ωορηξία καιμετά αυξάνεται αν γονιμοποιηθεί το ωάριο ενω αντιθέτως εχει φθίνουσα πορία αν δεν είσαι έγκυος πραγμα που δεν ευχομαι καθόλου καλή μου.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...